איך יוצאים מזה

mushei

New member
איך יוצאים מזה

אני לבד מזה 4 חודשים. פתאום צצו להן כל הידידות מהעבר ועוד הרבה ידידות חדשות שכולן מנסות לסדר לי כל מיני חברות שלהן... זה בד"כ לא הולך ולא מסתדר וגם החברות שלהן נהיו ידידות שלי... כך שהפכתי להיות ידיד של מלא נשים שכל אחת מדברת איתי לפחות פעם ביום אבל אף אחת לא חברה שלי ואני עדיין לבד... איך יוצאים ממעגל הסיוטים הזה וסוף סוף מגיעים למצב של ללכת לישון עם מישהי? (וכן - רק לא לישון לבד - זה החלק הכי קשה בלהיות לבד...)

sigal38

New member
ברוך הבא.............

למועדון הישנים לבד אף אחת לא מוצאת חן בעינייך?או שאתה לא יודע איך להמשיך משם?

mushei

New member
אין לי שמץ של מושג איך ממשיכים

עם אלה שכן מוצאות חן בעיני...

sigal38

New member
תנסה

לרמוז לאיזה קפה,סרט,פאב תשאל אותה אם בא לה להתקדם......... מקסימום תקבל לא.........נו אז? אני בטוחה שמישהי מחכה לזה ממך

mushei

New member
ניסיתי

עם שתיים מהן וזה נגמר בזה שמאז אנחנו נפגשים פעם בשבוע לארוחת ערב... כי "זה לא מתאים עכשיו אבל נישאר ידידים בנתיים" וככה אני רק צובר עוד ועוד ידידות וכל הזמן שלי מתחלק בארוחות ערב יציאה לפאב וכו' רק עם ידידות...

sigal38

New member
אולי תרחיב את מעגל

החברים שלך? תחפש לך נשים ממקומות חדשים........ובלי ידידות הפעם. תהייה נחרץ שידידות יש לך מספיק

mushei

New member
זהו... שאין לי איפה להרחיב

אני בצבא וכל אלא שסביבי בנות 21-24 (ואני 35 גרוש...) והן לא כל כך אופציה. הידידות הן כאלה מהלימודים שהיו ומהעבר שמכירות לי חברות שלהן וכך זה נגרר וגדל...

sigal38

New member
חוגים חדשים

יציאות לכל מיניי מקומות בילוי,חדר כושר ריקודים??????????

mushei

New member
בעיה של זמן...

אני בעיקר יוצא לפאבים - ששם לא פוגשים אף אחת. ריקודים? איפה יש? ואין לי מושג באיזה מקומות בילוי נוספים אפגוש...

sigal38

New member
האמת?

שיצאות ואני לא הולכים ביחד אני אחרונה שאוכל לחדש לך.אבל,יש עיתון של סופש"ים ושם תוכל למצוא לאןללכת

glitter8

New member
רעיון...

חכה לשבת, כנס לאוטו תן גאז ובוא לטיול בצפון (אולי אני אפתור לך את הבעיה....
) אין לדעת מה הן כוונתיו של האל...

mushei

New member
אני מטייל המון - רק כלום לא נפתר

עשיתי כבר 20000 ק"ם בארבעת החודשים האחרונים... וכלום... אולי כי אני מטייל לבד? בשמחה אבוא... רק לאן בדיוק בצפון ;)

Mr Darcy

New member
What on earth

?do you talk about with so many women And 4 months is a small period of time. I would not be bothered if I were you.

mushei

New member
אבל אני מוטרד

ממש אבל ממש נמאס לי לישון לבד... והצבר ידידות כבר עולה יותר מידי כסף וזמן יקר - יותר מידי. הן פשוט מנצלות את זה - פתאום ההיא צריכה כתף לבכות עליה וזו צריכה חבר לספר לו וכו'... אבל לי לא יוצא מזה כלום - אני שם בשביל כולן ואף אחת לא בשבילי

Mr Darcy

New member
A freind in need is a friend indeed

I wish that more men were like you. True gentelman. It may seem to you that no good deed goes unpunished but I belive it is all for the best.

mushei

New member
זה כבר מתיש...

זה ממש מתיש... כי בסוף זה שאני ידיד של כולם ונמצא שם בשביל כולם רק גורם לי לעוגמת נפש... תמיד אמרו לי שבחורים טובים בסוף נשארים באמצע הדרך ושם בדיוק אני נמצא... מלווה אותן דואג להן ואז הן מוצאות מישהו אחר ונעלמות לי
ואני בגלל שאני יותר מידי טוב - בסוף נשאר לבד. החברה האחרונה שלי עזבה אותי כי הייתי טוב אליה מידי - תמיד הייתי שם בשבילה, הכנתי לה, הסעתי אותה, קניתי לה, פינקתי אותה ובתמורה היא זרקה אותי אחרי שנתיים והלכה עם מישהו אחר שלצערי מתייחס אליה בזלזול והפך אותה לפראיירית שלו - היא מתייחסת אליו כמו שאני התייחסתי אליה (וממנה לעולם לא קיבלתי ולו אפילו שמץ של יחס טוב כזה...) כנראה שבאמת נשים מחפשות מישהו שיהיה רע אליהן. הטובים נשארים מאחור

Mr Darcy

New member
It's just a matter

of a good pick up line. look her strait in the eyes and say Like sand through an hourglass" so are the days of our lives. women fall for that cheazy stuff But all you'll get is a night of hot passion, not true love. good luck anyways.

למעלה