איך יוצאים מזה?

ירדן 41

New member
איך יוצאים מזה?

שלום, אני בת 43, גרושה כשנתיים, מגדלת 2 בנים קטנים. לפני 3 שנים הכרתי בחור צעיר ממני ב-8 שנים. היה לנו קשר אינטימי לסירוגין, למשך כחצי שנה. התאהבתי בו. עד היום. הוא גר מרחק קרוב אליי, ובגלל תחום העיסוק שלו, אני רואה תמונות שלו וקוראת באינטרנט. מאז, אני רואה אותו לעתים רחוקות בלבד, אחת למס' חודשים. למפגש אינטימי נטו. בשל אהבתי אליו, אני מוכנה לכך, אני רוצה אותו. אני כבולה אליו. היה לי איתו קשר אינטימי לאחר שחיי נישואיי היו רווי יובש. הוא מסב לי ריגושים. מתח. ותקווה. הוא גם מסב לי נזק, כי אין לי רצון ויכולת להכיר גבר אחר. נפגשתי והכרתי אחרים במהלך ה-3 שנים האלה, אבל כבר יותר משנה שאין לי עניין באחרים. אף אחד לא מוצא חן בעיניי, בכל אחד מוצאת פסול, אין לי גם את הזמן והכח לזוגיות חדשה. אני ממש בבעייה. לבחור יש חברה, כמעט תמיד יש לו, נפרד מאחת והופ יש כבר אחרת, בדוק.... אני מרגישה שאני במצב של אובססיה וכפייתיות אליו, ואין לי את הכוחות מלעצור את עצמי. הקשר מתבטא בכך שאני שולחת מיילים, כותבת לו, או - FW, למיניהם, כולל סרטונים אינטימיים. לרוב הוא לא עונה, ואם כבר עונה אז הוא כועס, או מגיב במשפט לקוני. הוא נמשך אליי, הוא רוצה להיפגש איתי אחת לכמה זמן, ועובדה שעושה זאת. (לאחרונה נפגשנו, ולפני זה בסוף אוג') הוא גם כועס עליי כי בעבר, סיכנתי אותו מול הקשרים שלו, (SMS שלא היו צריכים להישלח....) או נסיונות לצרף אותו למסנג'ר חדש שיצרתי וכו'.....במילים אחרות, הטרדתי אותו ממש. הוא אף לא הבטיח דבר, ותמיד ניסה להעמיד אותי במקום, אין לי תלונות אליו ממש, אין ספק שזה שהוא נפגש איתי אחת למס' חודשים, שומר אותי על אש בהחלט קטנה, ולא נותן ללהבה לכבות אצלי. (אין לי רצון לקשרים אינטימיים עם גברים אחרים, אני מרגישה שגם אין לי יכולת, וכאילו נפשי וגופי רוצים רק אותו, מאוהבת, אבל בלי סיבה מוצדקת, כי אני לא ממש מכירה את הנעשה בחייו, הוא לא רוצה לשתף אותי (חושש...) ואני כמו בחלומות, כמו ילדה קטנה שלא התבגרה. אני בהחלט מפסידה זוגיות, אהבה בריאה אחרת עם גבר שרוצה אותי. אני יודעת הכל, אבל עדיין לא יכולה, לא מצליחה וכנראה גם לא רוצה לטפל בבעייה זו. ובכ"ז אשמח לשמוע איש מקצוע.

שירלי6

New member
אני לא אשת מקצוע

גם קשר המובסס של מין בלבד, יש תנאי בסיסי....כבוד הדדי. ונראה לי שאתם חסרי כבוד זה לזו. את בהצקות שלך, הוא בתגובותיו אלייך. אני ממליצה לך לפנות לייעוץ נפשי על מנת להרפא מהדפוס החולני הזה. בהצלחה.

my sunshine

New member
אולי

תנסי לחשוב מה את באמת מרוויחה מהקשר/לא קשר הזה. מדוע את שם. בהמתנה, בהצקות, באובססיה. מה יוצא לך מכל זה.. ואחרי שתביני את זה, אולי תדעי להרים את עצמך משם, הלאה. וכן, על ייעוץ מקצועי , בהחלט הייתי ממליצה.

יערית

New member
כשאישה מגישה את עצמה

על תקן "נערת שעשועים" פעם ב... ולא יותר מזה, איך את מצפה שיגישו לך יותר מזה? על פי דברייך :"אין לי גם את הזמן והכח לזוגיות חדשה. "איזו זוגיות יש לך איתו?? ועוד דבר..."ואני כמו בחלומות, כמו ילדה קטנה שלא התבגרה"...לא אמור להניח את דעתך, אבל רבות נופלות בקטע הזה.. את לא רוצה לטפל בבעייה ומצד שני מבקשת לשמוע איש מקצוע, כאן אין איש מקצוע, תחפשי בשוק הפרטי או דרך קופ"הח, פסיכולוג טוב שיגיד לך שאת כרגע בתקופה של ליטוף אגו עם גבר הצעיר ממך לשם תענוגות בלבד, כשתתנתקי ממנו לגמריי, רק אז תוכלי לאפשר לעצמך לאהוב את עצמך יותר ולבקש יותר... מקווה שאז לא תגישי את עצמך כמלון זול אחת לכמה זמן. בהצלחה.

שירלי6

New member
אני דווקא

לא רואה במפגש למטרת מין, משהו זול. זה בסדר גמור..הלפגש לפרקים במטרה משותפת - סקס. כל עוד האינטרס משותף, כל עוד יש תאום ציפיות מהקשר, כל עוד יש כבוד הדדי ונחמד לכם יחד, הכל טוב ויפה...גם אם הבסיס הוא מיני בלבד. הבעיה מתחילה כשאחד הצדדים רוצה עוד.....והשני לא בעניין. אז את עמוק עמוק בעניין, והוא מראה סימנים של אי נוחות. וכאן את מתחילה להרגיש שאת אובדת בתוך הקשר הזה ומסגלת לעצמך פעולות אובססיביות. ממליצה לך שוב, לפנות לגורם מקצועי שיעזור לך להבין למה את נמצאת במקום הזה ואיך לצאת ממנו. אל תחכי....החיים קצרים :))

יערית

New member
שירלי בדבריה השלימה אותי

ואולי אף ריככה את המילים הקשות שלי. אני גם עם חברותיי קשה במיקרים כאלו, מלטפת כשצריך, אבל מי ששוחה בבוץ ומטביע את עצמו, לפעמים מילים קשות יכולות להאיר ולהעיר (לא תמיד), אגב, גם כשאני שחיתי וכמעט טבעתי..קיבלתי יחס נוקשה מחברותיי, ומעריכה אותן על כך. אז אין צורך לקבל רחמים מהסביבה או חיבוקים אוהדים, המקום שלך לא בריא, כשהוא תוקע ותומשי לתקוע אותך מלפתח זוגיות בריאה עם גבר שאוהב אותך ורוצה אותך ולא משתמש בך כברירת מחדל , כי כך את מאפשרת.

והראייה הזו ש'לך...

מוצאת לי חן. וגם דרך האמירה שלך.

שירלי6

New member
../images/Emo210.gif

זו העונה עכשיו......... ב ד י ו ק הזמן לבצק פריך עדין עדין עם קרם פטיסייר אמיתי(!) ותותים!

maof

New member
טוףףףףףף תראי...

סקס לשם פורקן מיני זה אחלה כששני הצדדים רואים את זה באותה צורה. אממאאאא...כשצד אחד מנסה "לנצל" את הסקס למטרה בכדי לאחוז את הצד השני, כאן הסקס הופך למשהו זול, וההתמסרות בכדי להשיג את "היעד" מבזה אותך. בסיר להניח שהיה לך טוב איתו, (לכן קשה לך לשכוח ) אבל...ההשתרכות האובססיבית אחרי קשר שנגמר, והצד השני לא רוצה להמשיך בו...לא משאירה הרבה כבוד והערכה כלפי עצמך. ואולי אני גם טועה
זכרי
"דרכו אינה דרכי ודרכי אינה דרכו, אבל שנינו הולכים בעקבות הייעוד שלנו ועל כן אני מכבד אותו." פאולו קאולו, מתוך "האלכימאי" ... מעוף

ירדן 41

New member
ברור שאתה לא טועה מעוף../images/Emo7.gif

ומתי אמצא גם אני את המעוף המיוחל וההגיוני הזה שכ"כ ברור לי. בינתיים מאז אתמול, אני לא כתבתי לו דבר, רק שלחתי שני FW, אבל גם את זה אני להפסיק. אתם מחזקים אותי.

maof

New member
בבקשה ../images/Emo13.gif

סקס ללא אהבה מהי הזנה רגשית? סקס ללא אהבה הוא סקס מתיש ומרוקן. הוא אינו מזין אותנו מבחינה רגשית, אלא נוטל מאתנו את עצמנו. לכאורה, יש משהו מאוד מעצים ומחזק בסקס חופשי ונטול רגשות. לכן, אנשים כה רבים בוחרים בסקס נטול רגש - בגלל החופש והכוח שבו. אלא שמאחורי תחושת החופש המשכרת, הסקרנות והעניין - סקס ללא אהבה אינו אלא הרגל מזיק ומחבל הגוזל מאתנו את היכולת הרגשית שלנו. וללא יכולת רגשית אנחנו הולכים וקמלים, הולכים ומצטמקים, הולכים ומאבדים את עצמנו. הילד המפסיד והילד המנצח הילד המפסיד הוא הילד שתמיד אמרו לו "אינך יכול", "לא תצליח" ו"אף פעם לא ילך לך". הילד המפסיד הוא הילד שאוהב לשנוא את עצמו. זה הילד שתמיד נתנו לו לכעוס על עצמו ולא טיפחו בו את היכולת לאהוב, להעריך ולגדול מבחינה רגשית. הילד הזה זקוק לסקס ללא אהבה כדי לשרוד ולהציל את עצמו, כי זה הדבר היחיד שהוא מסוגל. הוא אינו מסוגל לסקס עם אהבה, אלא רק לסקס נטול רגש. לכן, מי שבוחר בסקס נטול רגש נותן למעשה לילד המפסיד שבו להוביל אותו. הבעיה היא שהילד המפסיד לעולם לא יכול לנצח. גם כאשר הוא "מנצח" וכובש עוד פרטנר ועוד פרטנר - הוא תמיד ירגיש כמו ילד מפסיד, כי הוא לא שינה את הגישה הבסיסית שלו כלפי עצמו. כפי שהרבה כסף לא מסוגל להעניק הרגשה של אושר, אלא סיפוק רגעי - כך גם מין ללא אהבה אינו מסוגל להזין אותנו אלא רק לספק אותנו בצורה זמנית. בשורה התחתונה - סקס נטול רגש אינו מסוגל למלא את החור השחור, כלומר את הילד המפסיד שבתוכנו, אלא רק לסתום אותו באופן רגעי, ובעצם להעצים ולהגדיל אותו. המשחק המקדים עוד הרבה לפני שלב הסקס - אנו זקוקים לקבל מבני הזוג שלנו הזנה רגשית, בדיוק כפי שהרבה לפני כסף אנו זקוקים לקבל מההורים שלנו תמיכה, הבנה וקבלה אוהבת. הזנה רגשית היא הבסיס ליחסים ולמיניות. כאשר אנו נמצאים בזוגיות חמה, ביתית, אוהדת, מרגשת, כזו שנוגעת בנו ומעצימה אותנו כפי שאנו - אנו מסוגלים להתחבר לעצמנו ולהזין את עצמנו גם דרך המין. ואולם, אם אנחנו נמצאים בזוגיות כוחנית, אינטרסנטית, זוגיות של פוזה חיצונית, של ערכים מנוגדים, של חוסר אמון ומניפולציות - אין לנו את הכלים ואת התנאים להזין את עצמנו דרך מין. להפך, אנו מתרגלים להזניח את הרגשות שלנו במהלך הסקס, ל"ייבש" אותם ובעצם ללכת ולהצטמק מבחינה רגשית. סקס ללא רגש מותיר אחריו תחושה של ריקנות, של כלום ושל אכזבה. לעומת זאת, סקס עם אהבה מותיר אחריו עוצמה, שקט, מלאות ושמחה. סקס עם אהבה הוא כמו קסם, הוא כמו כוח אדיר שנכנס ושוכן מבפנים. סקס מלא רגש הוא סקס שאותו מוביל הילד המנצח. הילד הזה הוא ילד שבבית אמרו לו "אתה יכול", "אתה מסוגל", "אתה יפה" ו"אנחנו אוהבים אותך". ילד כזה גדל לאדם שמח, משוחרר, חיובי וטוב לב. אדם נוגע, עוצמתי וכנה. אדם של מיניות אינטימית ממלאת. מיניות אינטימית מיניות אינטימית היא קודם כל מיניות רגשית. כמו שעץ זקוק למים, כך אנשים זקוקים לרגש ולמין אינטימי. הרבה אנשים רצים אל השמש, אל האור, אל הלהט המיני אבל שוכחים להזין את עצמם במים, ברגשות במין עם אהבה. וכך, מבלי משים, הם הולכים ונחלשים, הולכים ונעשים פחות מסופקים מהסקס שלהם, מבלי להבין כל הזמן שהם מסתפקים בסקס חושני ויצרי במקום לבחור בסקס מזין ורגשי. ללא סקס עמוק ואינטימי - אנחנו קמלים. ללא סקס אוהב ורגשי - אנחנו מתים מבפנים. ללא אהבה בסקס - אנחנו מנציחים את הילד המפסיד שבנו ומגדילים את החור השחור שבתוכנו. מיניות אינטימית נותנת לנו את הכוחות והעוצמות לחיות, לאהוב, לעבוד ולהצליח, לשמוח ולהתגבר על כל הקשיים. לעומת זאת, מין ללא אהבה גוזל מאתנו את הכוחות הללו. הוא מרוקן אותנו, מחליש אותנו ומחבל ביכולת שלנו לעשות ולהיות. הוא יוצר בתוכנו מחיצות, מגדיל את השנאה הפנימית שבתוכנו, מרחיק אותנו מעצמנו ומהאנשים האהובים עלינו ודוחק אותנו למקומות אפלים. לכן, אם ברצוננו להיות שוב ילדים מנצחים - רק סקס אינטימי מסוגל להזין אותנו ולמלא אותנו בכוחות הדרושים לכך. וטיפ לסיום: ברגע שתתחברו לילד המנצח שבכם - לא תרצו לשכב עם אנשים סתם כך. מעוף

למעלה