איך יוצאים מזה?

אריאן5

New member
איך יוצאים מזה?

אני צריכה עצה קטנה, ואולי גדולה אבל אתם תשפטו. הכרתי מישהו לפני 9 שנים בערך, בהתחלה אני רציתי קשר רציני איתו אבל כשהבנתי שזה לא המצב הסתפקתי במה שיש, ידידות+, רוב הזמן היה לי ממש כיף איתו יוצאים, יושבים עם חברים חברות, אצלו בבית כמו חברים, אבל הבחור אף פעם לא הראה שום סימן להיותו רציני. לא מחמאות, לא הצהרות חיבה כלום - זה מצד אחד מצד שני כאשר הייתי מכירה מישהו היו מתחילות הבעיות, מיליון טלפונים בכל שעה שהיא, צץ בכל מקום, מבקש שאני אבוא גם שאני עם מישהו, אחרת... בקיצור הבחור רכושני לא רוצה אותי אבל אי אפשר להיות עם אף אחד. לא פעם ולא פעמים רבנו ואמרתי לו שאני רוצה להמשיך הלאה לא רוצה להפגיש איתו אז הוא נותן לי מנוחה שבוע כדי להרגע ושוב חוזר. למרות שהרבה פעמים הוא התנהג לא יפה, דיבר לא יפה אני יודעת שיש לו לב טוב, אין מישהי שמכירה אותו יותר ממני אבל את החומה אף פעם לא הצלחתי לשבור. ואני כבר לא יודעת אין אומרים לו לא!!!! הוא תמיד חוזר. מה עושים? איך יוצאים מזה?

sweetdreams

New member
מה העניין??

9 שנים את תקועה באותו מקום בגלל אותו בחור, ואת לא מצליחה להעיף אותו?? מה זאת אומרת לא מצליחה להגיד לו 'לא'?? לא מצליחה לשבור אותו?? מה את מנסה להשיג? לפי דעתי את היית צריכה לסיים את הקשר הזה איתו מזמן מזמן מזמן.. אני לא מבינה מה מעכב אותך, ואני עוד יותר לא מבינה מה זה אומר שאת לא מצליחה לעשות את זה??

אריאן5

New member
אבל...

אני יודעת שהייתי צריכה לסיים את הקשר הזה מזמן, את זה אני יודעת כבר הרבה זמן. אבל מה עושים כשהבחור גר מטר ממך, מבלה היכן שאת מבלה, כך שאת לא מצליחה להמשיך אפילו חצי צעד בחיים שלך בלי שהוא יהיה שם. ועוד דבר או שניים בעצם יש לי חולשה אליו ואני לא יודעת לצעוק או לדבר לא יפה בכלל אז גם שאני מבקשת ואומרת לא זה כנראה באוויר כי היום אנשים שומעים שצועקים!!!

sweetdreams

New member
חח את לא צריכה לצעוק..

את רק צריכה להיות אסרטיבית והחלטית לשם שינוי, ולנתק את הקשר הזה אחת ולתמיד!! ברור שהוא כל הזמן חוזר, כי תראי, גם את אומרת שיש לך חולשה אליו, ושאת לא יכולה (או לא רוצה) לנתק את הקשר הזה, אז מה בדיוק יגרום לו לשמור ממך מרחק?? הוא מקבל מה שהוא רוצה - אותך, אבל במינונים שנוחים לו!! האמת שלא ברור לי איך את יכולה לסבול את המצב הזה כל כך הרבה זמן.. אני יכולה להבין אם בהתחלה התחלתם בקשר קליל, אז בסדר.. לא כל קשר חייב להוביל למשהו רציני, ואין שום דבר רע בלהנות מידיד+.. אבל הבנאדם מתערב לך ללא סוף בחיים, לא נותן לך להכיר אנשים חדשים, לא נותן לך להתקדם, ומצד שני גם הוא עצמו בכלל לא רוצה איתך שומדבר רציני, ואת מקבלת את זה!! למה?? וזה שהוא גר לידך ואתם רואים אחד את השני לא צריך לשנות כלום... זה שאתם נתקלים זה בזה לא אומר שאת צריכה להתראות איתו בנסיבות ידידותיות או ידידותיות+, ואת עדיין יכולה וצריכה להתעקש שיפסיק להתקשר אלייך בזמנים שלא נוחים לך, ושאת לא מוכנה לבוא אליו בכל זמן שבא לו, כל שכן אם את נמצאת עם מישהו אחר (מה זה צריך להיות???), ואם תשאלי אותי - את צריכה גם לנתק איתו את הקשר לחלוטין!! מקסימום תגידי לו שלום מתוך נימוס כשאת נתקלת בו ברחוב, ותמשיכי ללכת..

שני צדדים למטבע

1.זו לא בעיה להתנתק ממישהו גם אם הוא גר מטר ממך.אני וראה את האקס כל יום בעבודה,ועובדה-גם מילה אחת אנחנו לא מחליפים!או יש איזה בחור שיצאתי איתו-והוא גר ממש עניין של 2-3 בניינים ממני-זה לא עצר אותי מלנתק את הקשר. 2.העניין שאת לא רוצה להתנתק-ואני לא חושבת שהוא רוכשני כלפייך-אפ'חת כאן לא העלתה את הנקודה הבאה-אולי הוא פשוט מקנא לך,והוא רוצה אותך באמת,כקשר רציני?! עובדה-כידידים בילתם די הרבה... על כל מקרה,את רוצה להתנתק ממנו-סבבה...אז לפני שאת עוזבת לגמרי-תשאלי אותו מה פשר ההתנהגות הזו?אם הוא מקנא לך במקרה...מה העניין?! אולי מפה תבררי איפה את עומדת איתו-ואפילו יהיה ביניכם קשר,מקסימום את עוזבת:"שלום ולא להתראות"

sweetdreams

New member
אני לא חושבת שהוא רוצה אותה לקשר רציני...

תשע שנים זה הרבה מאוד זמן לעשות איזשהו צעד בנושא אם אתה רוצה מישהי, במיוחד מישהי שאתה כבר בקשר אינטימי איתה ושאתה יודע שהיא בעצמה מעוניינת.. הסצינות האילו שהוא עושה בעיניי הם רכושנות נטו כי הוא לא רוצה לאבד את מה שיש לו - בחורה שתיתן לו רק את מה שהוא רוצה ורק מתי שהוא רוצה..

אריאן5

New member
הוא לא רציני

זה בטוח, אני מכירה די הרבה זמן בשביל לדעת את זה. הוא פשוט רוצה שאני אשאר בסביבה וזמינה בשבילו.וזה נורא פשוט לכן לומר לנתק את הקשר אבל פה בדיוק הבעיה שלי, אני הרבה פעמים אמרתי לו שאני רוצה להמשיך הלאה נישאר בשלום שלום, סבבה נכנס מאוזן אחת ויוצא מהשנייה אחרי כמה הוא שוב בא. הוא פשוט לא מכיר את המילה "לא". ועוד משהו הוא לא קנאי כלפי לפחות, הוא לא אוהב אותי אף פעם לא אוהב, מעריך אולי, אני יודעת שהוא אוהב את האדם שאני, אבל הוא לא קנאי זה רכושנות בטוח.

קלייר19

New member
זה לא שהוא לא מכיר את המילה לא

את לא עומדת במילה שלך. אם באמת היית רוצה להמשיך הלאה היית ממשיכה הלאה. גם לי יש אקס שבכל מקום שאני נמצאת גם הוא נמצא כי יש לנו חברים משותפים אבל אני הבהרתי לו טוב טוב שאני לא רוצה להיות איתו ולא משנה מה הוא יעשה זה לא ישתנה. את פשוט צריכה להחליט שזהו את רוצה קשר רציני שהוא לא יכול להעניק לך.. ולא לענות לטלפונים,לא לבוא אליו והוא יבין בסופו של דבר.

sweetdreams

New member
../images/Emo45.gif

ניתוק קשר היא פעולה חד צדדית.. כמו שאת לא יכולה להיות איתו בקשר כמו שהיית רוצה, כי הוא לא רוצה, זה עובד גם הפוך.. הוא לא יכול להיות איתך בקשר הנוכחי, כמו שהוא בטח רוצה, אם את לא תרצי.. אולי הוא "לא מכיר את המילה לא", ואולי הוא "כל הזמן חוזר", אבל את לא חייבת לקבל את זה, ולהתראות איתו.. וכשהוא יראה שאת מתעלמת ממנו, ורצינית לשם שינוי בכוונות שלך לנתק את הקשר, אז הוא יפסיק..

shirlove

New member
אהעה

נכון,את פשוט לא אומרת חד וחלק לא. גם אני הייתי בקשרים-וגם אני נתקלתי במצבים שהייתי צריכה להגיד לא. והיה קטע שהייתי בקשר עם מישהו שממש גר רחוב לידי...והוא ביקש להפגש לדבר על הכל...(היינו חברים או משו כזה...אבל לא ממש סמכתי עליו),אז אמרתי לו לא ולא ולא,עד שהוא הפנים....ואז כשהוא שוב שלח לי הודעה,פשוט התעלמתי... אין מה לעשות-אם את רוצה משהו את חייבת לעמוד על שלך!

מי שרוצה מוצא

אם את באמת תרצי להגיד לו לא אני בטוחה שאת תדעי את הדרך. את משקרת לעצמך ולנו, מהדברים שאת כותבת אני מבינה שיש לך רגש אליו (ואולי יותר אפילו..) לכן, כל מה שיגידו לך לא יהיה רלוונטי. רק את תדעי איך "לנפנף" אותו אם באמת תרצי

שלום

אם את מחבבת אותו, היי אתו ותהני מהקשר. אולי בהמשך יגלה יותר רצינות. אם אינך רוצה בו, התנתקי ממנו בהדרגה ע"י התחמקות עדינה ומנומסת.

לא מספיק להגיד "לא" פעם אחת

את צריכה להגיד לו "לא" גם כשהוא חוזר ולעמוד על שלך בלי לפחד, גם אם זה לא נעים בזמן אמת. זה ייקח כמה שבועות וכמה פעמים ואז הוא יבין. אם הוא תקוע באותו המקום כבר 9 שנים ולא מסוגל לפתח איתך קשר רציני, כבר לא ייצא כאן כלום (בהחלט יכול להיות שהוא פשוט צריך ביטחון ולא מחפש אהבה איתך ואת זה את מספקת לו). ההחלטה הנכונה היא לעזוב.

למעלה