איך יוצאים מזה?!

N e l l

New member
איך יוצאים מזה?! ../images/Emo101.gif

אז מהי הדרך הנכונה והטובה ביותר להתמודד עם פרידות? 1. לסמוך על כך שהזמן החולף ירפא את הפצעים ויגליד את כל החתכים. לתת לו לעשות את שלו, ובנתיים להתמודד עם המשבר והקושי ברמה האישית, אני עם עצמי, גם אם הדבר לוקח זמן וגובה יסוריים. 2. לקחת את היוזמה לידיים ולצאת לחיפוש אחר "אקמולים", כלומר בני זוג מזדמנים, אשר יספקו בוודאות מגע פיזי וסקס זמין ("ויש דברים שרק מגע ישכיח" אמרו חכמים מאיתנו), כך שהנחיתה תהיה רכה יותר, והגעגועים לקשר הפיזי יעלמו, ועימם יעלמו עוד כמה דברים מנטאליים. חיפוש אחר קשרים קצרים וטעונים, אשר ילטפו לנו את האגו ואת הגוף, ועדיין ישאירו אותנו פנויים להצעות רציניות יותר. 3. לקחת את הזמן ולנסות לחפש הזדמנויות ליצירת קשרים רציניים, ארוכים ומחייבים, בכדי לפצות את עצמינו בכל המישורים - רגשי, פיזי ורוחני. לנסות להכנס למער´ יחסים רצינית נוספת, גם אם הדבר דורש זמן ואנרגיות נוספות. 4. לנסות להחיות את הקשר שדעך, גם אם בדיעבד נדמה כי היחסים קמלו ואין עוד תקווה לקשר הזה. מה שנקרא - להתרפק על זכרונות העבר (או בשפת הקיבוצניקים - לחלוב פרה מתה ), ולהכנס לסדרות COMEBACKS מתישים אך טעונים רגשית, עד שהדבר הבא ידפק על דלתינו. 5. כל דבר אחר. אז מה דעתכם בנושא? פרטו, נמקו והסבירו, וכל הצעה נוספת לאופציות הקיימות תתקבל בברכה.

שניקה

New member
לדעתי...

נכון שיש האומרים שמגע פיזי עוזר, אך רק אולי לכמה שעות כיפיות ואז אנחנו בכל זאת מוצאים את עצמינו חושבים על אותו האדם שנפרדנו ממנו. ז"א שלא מצאנו שום התמודדות עם הפרידה. לפי דעתי, הזמן הוא החבר הכי טוב שלך ורק כך אפשר להתמודד עם הפרידות

אלדד26

New member
3, 3, 3, ושוב 3

מכיוון שאני אדם שלא מחפש סטוצים, לא מאמין ביכולת אמיתית של ריבאונדים לטפל לי בלב, וגם לא לחוץ על זיון - אז... רק 3. רק לחפש, ולחפש, ולחפש, עד שמוצאים את זו שמרטיטה את הלב. עד שמגלים את הקשר האמיתי. עד שמרגישים שזה זה. אחרת חבל על הזמן, באמת... מיותר. כל הקשרים המזדמנים האלו - יש אנשים שזה עושה להם טוב, אבל אני אישית... רק קשר רציני, ארוך ומחייב, שיהיה גם יותר טוב מהקשר הקודם

N e l l

New member
אני אמורה להיות נטראלית...../images/Emo15.gif

אבל זו גם דעתי בנושא. חד משמעית 3.

למעלה