איך יוצאים החוצה

גוזל

New member
איך יוצאים החוצה

אני כבר לא מניח תפילין הרבה זמן לפעמים הולך לבית הכנסת בשבת יש חברים שעדיין חושבים שאני הדוס של השכונה ולא עולה על דעתם שהם טועים מעט מאד אנשים יודעים שאני כבר הרבה זמן מחוץ למסגרת טוב חברים תתחילו להעלות רעינות תקחו בחשבון כל מה שצריך על מנת לצאת החוצה פרנסה -מקצוע אישה - ילדים - חינוך- בית בקיצור הכל קדימה לעבודה ויפה שעה אחת קודם

גוזל

New member
מצד שני כעיה

אני רואה שיש אפילו כאן כאלו שמלדלגים על כמה חתונות יעני פעם חרדי פעם לא ואני חושש ממחבתי"ם שאולי מסתובבים בשטח ככה שיש לי בעיה אולי מי יודע האם כדאי לרדת לחוץ לארץ?

בן הצבי

New member
ארגון ה.ל.ל

כדאי שתפנה אליהם. באם החלטת לצאת- אני מאמין שהם הכתובת עבורך.

spag

New member
הדבר שהכי עזר לי:

תכיר יוצאים כמוך! תכיר אותם דרך הל"ל, דרך הפורום או מהשכונה - העיקר תכיר. תבלו ביחד, תדברו, תתרגלו לשינויים - ובעזרתם אפשר לפתור את כל הבעיות שהזכרת.
לי הייתה טעות - שהשתדלתי מיד לידע את כל העולם. זו טעות (אצלי) - מה אכפת לך שההורים יחשבו שאתה דתי?! כמובן, אולי אצלך זה שונה - אבל...חכם לומד מטעויות של אחרים
בינתיים תשמור על פרופיל נמוך - זה גם בקשר למחב"תים - תכיר אנשים בזהירות.
לדוגמא: לא כדאי לך להכיר אותי
. קוראים לי אמנון
. אמנון איציק.

אם אין אני לי מי לי

רק אתה תעזור לעצמך, אולי פה ושם הלל קצת יסייעו לך ואולי גם פה ושם קצת חברים אבל בגדול עולם כמנהגו נוהג ורק אתה צריך להשקיע את כל כולך בעזרה לעצמך, זה אולי לא נעים לשמוע, בטח לא למי שגדל בחממה חרדית אבל ככה זה בעולם שבחוץ, אף אחד לא ירפד לך ת'חיים, לא ישיגו לך שידוך ולא סידור מלא, אין כזה דבר "שם".

למעלה