איך יודעים?

נקיטה.

New member
איך יודעים?

איך יודעים שהקייץ הגיע? פלישה של זוחלים דוחים שחורים/חומים, מעופפים או לא... כן כן כן ג`וקים! השעה 9 בערב, סיימתי לקרוא לילדיי את הסיפור של לפני השינה... ואז הדרמה החלה. נישקתי אותם על המצח, כיביתי את האור ויצאתי לכיוון הסלון. ככה במעבר... ראיתי אותו. הוא פסע לעברי ונדמה לי שהוא חייך. אני הפסקתי לנשום. זה ג`וק! אני לבד בבית... האיש שלי בעבודה. אז ככה: 1. לצרוח אי אפשר... הילדים רק נרדמו. 2.הכיסא בפינת האוכל שעליו אני עומדת בדרך כלל במצבים כאלה ונשארת שם עד שחמישה איש עושים לג`וק ווידואי הריגה... רחוק ממני. 3.הספריי נגד גו`קים נמצא במטבח... 4. האפשרות של להרוג אותו בעצמי - לא באה בחשבון! 5. האפשרות להשאיר אותו בחיים - לא באה בחשבון! מה עושים? מה עושים??? מה עושים?????????? במבט חטוף דרך החלון... השכנים לא בבית. זה רק אני והגו`ק. זיעה קרה החלה מתפשטת על פניי, נשימותיי הפכו מהירות. אומרת לעצמי ... ענת תרגעי... ענת תרגעי... ואז הוא פתח במירוץ מהיר (כמו שרק ג`וקים יודעים לרוץ). מבט חטוף על הריצפה, נעלי האצבע החדשות שלי... ברעד הרמתי את הנעל... ודלקתי אחריו... אחרי הג`וק המחייך. כן... הגעתי אליו, בדריכות מסויימת עמדתי בפינה המתנתי לו, הוא הגיע. הנעל נחתה. ואז נשמע קול המעיכה... איכסססססססססססססססס! הוא מת. המבצע הוכרז בהצלחה. אני - כן אני הרגתי ג`וק. עייפה ומותשת נכנסתי למקלחת ערכתי לעצמי טיהור... מתנשפת עדיין, נמרחתי בספה. ואז הוא הגיע... האיש שלי. הביט בי ואמר... (ראיתי , כן ראיתי את החיוך המסתתר לו בשפתיים) מה קרה... ראית גו`ק? זה לא מצחיק! זה הי הקרב... קשה. נקיטה

עינת.. :-)

New member
נקיטה, אני מצטערת

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח לא יכולתי להתאפק,,,, זה ממששששש מצחיק !!!! (אה, ודרך אגב - כל הכבוד לך....)

נקיטה.

New member
עוד משהוא...

רבע שעה אחרי הרצח. בעודי מתנשפת בסלון... שומעת רעשים מהחדר... הכלב הדביל שלי... אכל לי את הנעלי אצבע! איך אני אהרוג ג`וקים? אה? נקיטה

נשית

New member
חחחחח מהצד זה מאוד מצחיק

נקיטה יואו כמה אני מבינה אותך זה מזכיר לי את המרדף אחרי העכביש שילדתי הרגה לפני שעה. כן ,כן לא יכולה לעשות זאת, (איכסססס) יואו , אבל ילדתי בת השלוש עושה זאת בכייף. נשית

אצלך זה ג`וקים

אצלנו השנה יש מכה של חיות שעוד לא ראיתי, אלו מין יתושים גדולים כמו שפיריות... נורא ואיום. בכול אופן עכשיו אני רגוע ומזמין אותך למבצע הדברה אצלנו בבית!!! (כדאי לך, יש גלידה מזה טובה..)

עינת.. :-)

New member
איש............

חחחחחח גם אצלנו הן נמצאות.... חיות גדולות, כמו שפיריות,,, פשוט, בכל מקום.... בכיור, בשירותים, בחדר השינה, משהו נוראאאאאאא !! בהתחלה - הבנות פחדו ובקשו שאבוא להרוג אותן.. באתי..... והרגתי !!!!!!! אבל די! כל שניה לבוא להרוג חרק? מה - אני רוצחת שכירה? אז הבהרתי לבנותי המתוקות שהן מעכשו מתמודדות לבד עם השפיריות... אז זה הלך ככה - בהתחלה כל שפירית הזניקה אחר כבוד ילדה עם מטאטא שרצה לעברה להרוג אותה... אחר כך - רק כל שפירית שניה... אחר כך גם לילדות נמאס... ועכשו מה? אממממממ עכשו החיות המוזרות האלה הפכו לחיות המחמד שלנו . (חחחחחחחח נראה לכם? ) אף אחד כבר לא מתרגש מהן.... ואני לא מזמינה חברת הדברה סתם מעצלנות.. (וואלה, זה דווקא רעיון טוב להזמין אותם.....) ודרך אגב איש פשוט - איפה אתה גר? (סתם כי אני רוצה לדעת את היקף המגיפה....) אז אחלה יום לככככככככולם,,,, בלי חיות מסוגים שונים.... אוהבת אתכם (ולא מפחדת בכלללללל מחרקים.....) ע י נ ת . .

פפצוק

New member
פישלת ניקי......

עכשיו אי אפשר להגיד עלייך ``זאת היתה נפש מקסימה לא פגעה אפילו בזבוב``

למעלה