איך יודעים ?

sharonkal80

New member
איך יודעים ?

שלום, אני חדשה בתחום של קידום אתרים,

מישהו יודע אולי איך אני יכולה לדעת איפה כדאי לי לשים לינקים ואיפה לא ?

ועוד דבר, איפה כדאי ללמוד את התחום ?

תודה רבה רבה אני באמת צריכה קצת עזרה :)

שרון

duduf18

New member
איך יודעים ?

הי שרון

כל אתר שיש לך גישה אליו ואת יכולה לשים שם לינקים זה טוב, כל עוד הוא אתר ראוי. כלומר לא מתחום ההימורים, סקס וכו', אתר שהתוכן שלו רלבנטי לתחומו, לא דל, ולא מלא בקישורי seo. את יכולה לכתוב מאמרים באתרי מאמרים ולהכניס משם לינקים (לא להגזים - גוגל לא אוהב אופטימיזציית יתר), לפתוח בלוג, גם בפורומים אפשר מידי פעם לשים לינק כל עוד הוא רלבנטי וטבעי - לא "לאנוס" את הפוסט להכיל את הלינק. בכל מקרה, לדעתי, לא כדאי בשום אופן לשים לינק בחתימה בפורומים.
אני לומד קידום אתרים בהאקר יו ואני מאוד מרוצה. יש מסלול פרטי - בו אנחנו כרגע שלושה שלומדים את החומר התאורטי - כ-30 שעות. בשלב הבא, החלק המעשי (70 שעות), כל אחד לבד, מתאם עם המדריך מפגשים פרטיים. יש גם אפשרות ללמוד בקבוצה רק את ה-30 שעות ללא ההתנסות המעשית. ראיתי במקומות אחרים לימודים בקבוצות לא גדולות, בימים ושעות קבועים, שעפ"י הסילבוס נראה לי שלומדים באופן מקיף בצורה מספקת (למשל ג'ון-ברייס בימי ג לימודי בוקר בלבד). ראיתי הרבה אופציות זולות בצורה מחשידה. אני אישית מעדיף מקום מוכר בתחום.

דודו

kanabis34

New member
מנצל"ש

שלום לכולם,

לפני כ-6 שנים התעניינתי בתחום, ומאז אני לא מעודכן
במה שקורה ובכל השינויים שחלו בתחום
יש למישהו המלצות לספרים מעודכנים בנושא קידום אתרים שיכילו אולי גם את כל הנושא של גוגל אדוורדס ואדסנס ?

tairnmco

New member
קורס קידום אתרים במכללה לניו-מדיה

שלום שרון
אצלנו במכללה לניו-מדיה יש קורס קידום אתרים בשיתוף פבל ישראלסקי בעל בלוג AskPavel
זהו קורס מאוד איכותי בו הסטודנטים תוך כדי למידה כבר עובדים עם עמותות כדי להשתפשף
אשמח שתצרי איתי קשר לפרטים נוספים

אור841

New member
ביה"ס למקצועות השיווק בג'ון ברייס

היי שרון:
גילוי נאות נופר עובדת ג'ון ברייס מכללת הי-טק.

ג'ון ברייס בשיתוף עם SEO SIMPLE מציעים מגוון רחב של קורסים מקצועיים למיתוג עסקים ואסטרטגיית שיווק ONLINE
במתכונת בוקר וערב.

קורס קידום אתרים מועבר ע" ג'קי סוויקס.
את מוזמנת לצפות בבוגרים ממליצים על הקורס וכמובן לדבר איתם אישית.
http://www.youtube.com/watch?v=k63Qnih1yxc&feature=BFa&list=PL261C0F2B7E060766

ובמידה ואת מעוניינת לקבוע פגישת ייעוץ ללא תשלום
פני אלי במייל או ישירות בפורום
[email protected]
בהצלחה:)

אל תשלמי על קורס, תתחילי עם סדנה באינטרנט

אחרי הסדנה תחשבי לבד עם יש צורך לשלם ולקחת קורס.

מדובר בהמלצה שלי מלפני תקופה על סדנה מצולמת שרלוונטית עדין במספר שעות תלמדי את הקריטריונים העיקרים.
קחי פרטים בקישור פה
goo.gl/BqxY7

מקווה שהמפרסמים לא יכעסו על העובדה אני ממליץ סדנה שאפשר להוריד וללמוד אונליין

michal6135655

New member
אני ממש קשת תפיסה ומצאתי קורס SEO בשבילי

למדתי SEO בהאקריו (HackerU) במתכונת פרטית. מורה מדהים! אחרי הקורס התחלתי לעבוד שם ואז יצא לי להיתקל בשאר תלמידיו שהיו מבסוטים בדיוק כמוני.
אני חושבת שבקורס פרונטלי הייתי הולכת לאיבוד. במתכונת הפרטית כל אחד בקצב שלו. אני ממש ממליצה בחום על הקורס הזה ועל המכללה בכלל - למרות שאני כאילו לא אובייקטיבית,
הרי כיום אני עובדת פה, אבל אני החלטתי לעבוד פה כי האנשים מדהימים והמכללה כל כך מקצועית.
אם תרצי את יכולה לפנות אלי לפרטים נוספים. בהצלחה לא משנה מה תבחרי.
מיכל

למעלה