איך יודעים?

יפעת184

New member
איך יודעים?

שלום לכולם,

אני אתחיל במעט רקע על עצמי, אני בת 28, מעולם לא היה לי קשר ארוך עם אף אחד. בערך בגיל 22 התנשקתי לראשונה, ובגיל 23 שכבתי בפעם הראשונה עם מישהו, רק כדי "להיפטר" מזה. חשבתי שזה מה שיעזור לי להיפתח בהמשך בקשר שלי עם בחורים. מאז, עשיתי סקס עוד כמה פעמים בודדות ולא נהנתי מאף אחת מהפעמים. תמיד הרגשתי שיש לי קושי כאשר הקשרים מגיעים לחלקים המיניים ואז מהר ברחתי. אני די ביישנית וגם חסרת ביטחון, איך אני יודעת האם ההתרחקות שלי ממין נובעת מפחד מפני קיום יחסים או שאולי אני א-מינית? לפני כמה חודשים ישנתי כמה פעמים עם בחור והיה לי ממש כיף, כי ידעתי שזה לא יגלוש למשהו מעבר לזה. באותו רגע אני הרגשתי שאני נמשכת אליו, אך אני לא יודעת אם זה היה ממשיך ככה ללא הבגדים...
אני אשמח אם מישהו יוכל לעזור לי ? אם כן, איפה אפשר להכיר גברים שלא כל עולמם זה סקס? אני כבר מאוד רוצה קשר, אך כל פעם נרתעת מהעניין המיני..
תודה :)

קודם כל ברוכה הבאה!

איך יודעים זו שאלה קשה ובגדול רק את יכולה לענות אליה.
זה משהו שאת צריכה לבחון בעינך לבין עצמך בכנות מלאה.

בכל אופן, כל עוד את לא מגלה בזה עניין, אני לא רואה סיבה לעשות את זה.
לא חשוב עם זה מגיע ממחסום כלשהו או שאת פשוט א-מינית.
כי לעשות את זה סתם, כפי הנראה לא יפתור כלום, כמו שכבר נוכחת לדעת.

לגבי השאלה איפה ניתן למצוא גברים שמחפשים קשר שלא מבוסס על מין - התשובה היא כאן.
כאן בפורום עצמו ובלוח ההכרויות שבפורום.

את מוזמנת לכתוב ולספר יותר על עצמך ואולי תוך כדי השיח בפורום, עם הזמן תוכלי להבין טוב יותר את עצמך ומה את מרגישה והאם זה מחסום או א-מיניות.

k500

Active member
מנהל
ולהוסיף על מה שנאמר

אמת היא שאת יכולה לבחון את העניין רק עם עצמך כי אנחנו לא מתיימרים לאבחן אף אחד, אלא לתת כיוון והסבר על א-מיניות, אבל תשאלי את עצמך אם מדובר בחוסר משיכה מינית כלפי אחרים או שיש דברים אחרים שגורמים לרתיעה ממין או משהו דומה. כמובן שלא חייבים לדעת ולענות מייד כן/לא, אלא יש כאן פתח לחשיבה על הדברים וגם אם זה ייקח קצת זמן, שווה לא למהר ולא להסיק מסקנות פזיזות, הרי מדובר פה בחיים שלך ובמה שאת מרגישה עם עצמך.
כמו שכתבה ורוד עם נצנצים, דרך קריאה ושיתוף כאן בפורום תוכלי לקבל דעות וחוויות של א-מיניים אחרים ולגבש דעה לגבי מה נראה לך שהכי מתאים לך ואולי תראי שההגדרות של א-מיניות, או אפילו חלקן מתאימות לך, אנחנו נשמח לענות על שאלות ולראות אותך משתתפת או משתפת אם תרצי.

hatzilonit

Member
מנהל
שאלה

מה עם משיכה או עניין כללי באנשים אחרים?
יש לך את זה?
כשאת מדברת על זוגיות וקשר, מה זה אומר בשבילך?
איזה צורך את מחפשת לסגור עם זה?

וגם,
(ומצטערת אם זה ישמע כמו קלישאה גרועה)
אבל מה עם נשים? לקשר א-מיני, כמובן

השמועה אומרת שגם אותן מאד נעים לחבק, במיוחד עם בגדים

למעלה