איך יודעים?!?!

איך יודעים?!?!

אני בן 20 אני נמשך לבנים וחושב שגם לבנות הניסיון שלי עד עכשיו הוא רק עם בנים אני חושב שיש לי נטייה גם לבנות אני לא ממש בטוח אני מפחד שאנסה ולא יעמוד או משהו כזה איך אפשר לדעת בלי יותר מדי פדיחות?!

אולי תנסה...

אולי תנסה להתחיל עם מישהי... תתחיל את התהליך מהתחלה, תהנה מקרבתה, תדברו, תצרו מגע אינטימי וכן הלאה. (בחורות יכולות להיות כיפיות לגמרי...) צור איתה פתיחות, תראה שהבחורה מבינה עניין ולא איזו סתומה. שזה יגיע למיטה, תיגע בה, תרגיש אותה, תנשק, תלטף, בקיצור... משחק מקדים. הכי חשוב (והלוואי שזה היה כזה קל), תנסה לזרום ולהנות מהאינטימיות ולא לחשוב על זה כבדיקה, או לחשוב על מה יהיה אם... זה נסיון ראשון שלך ולכן יש מקום גם למעידות, כמו בכל פעם ראשונה. מנסיוני, בחורות בד"כ מבינות עניין. גם אם לא עומד על ההתחלה, זה לא נורא, תנסה שוב ואל תלחיץ את עצמך. לכולם קרה שלא עומד, גם לי וגם לחברי הסטרייטים והזיינים ביותר... כל הכבוד על האומץ אחי! אם כל זה לא נראה לך, אתה תמיד יכול לנסות באוננות. דבר אחרון, אני לא חושב שללכת לנערת ליווי או זונה זה רעיון טוב לפעם הראשונה. זה עשוי אפילו להרוס לך את הנסיון. נערות ליווי לא תמיד סימפטיות ומתחשבות, ובנוסף, היית רוצה שיעמדו לך עם סטופר בפעם הראשונה? לא נראה לי... מקווה שתהנה, בליסטיק

תודה

באמת תודה על הההבנה זה ממש משמח שיש מי שמבין אותי ומנסה לעזור עוד פעם תודה

רסקול

New member
הפחד הזה שלך משקף פחד של הרבה גברים

צעירים ובתולים. מה שחשוב מאוד, שלא תתחיל עם בחורה בתולה או חסרת ניסיון. יש לך חברות? [אני לא מכיר הומו בלי חברה אחת לפחות "נורא טובה"] שתף אותה בהתלבטות שלך, אני בטוח שהיא תמצא לך פתרון. חשוב מאוד - אל תשכב עם החברה הזו בשום פנים ואופן.

:)

גם לך תודה אבל בנפרד כי אני נעזר בעצתך וכבר דיברתי עם החברה שלי ומחכה לראות מה יקרה תודה מכל הלב

למעלה