איך יודעים

• פותח הנושא arit
  • פורסם בתאריך

01ניב

New member
ארית יקירתי,

אני כל כך מזדהה עם כל מה שכתבת,אך אסור לך להאמין באמונה עיוורת אחרי כל ה"שליחים" למינהם כי כמוהם יש המון, וגם הרבה שרלטנים, וגם הרבה טובים שכולנו הולכות אליהם כי אנו במצב שאפשר למכור לנו הכל, כי אנחנו כל כך רוצות. אבל עלינו לקחת רק את הדברים שטובים לנו אישית מכל אחד ואחד כזה. ואת חייבת אבל חייבת להאמין שאת תצליחי ואפילו לפני, כי רק כוח הרצון ותת המודע שלנו מנחה אותנו. בינתיים כל זמן שאנחנו לא מצליחות בטיפולים אנו צריכות לתעל אותו לזמן איכות עם הבעלים, ולברך על כך שיש לנו אחד כזה בבית (יש כאלו שגם את זה עוד לא הספיקו), ושעוד נתגעגע לזמן כזה לבד עם הבעל, ולעשות ביחד ולחוד הרבה הרבה חיים... תאמיני לי שאני רואה את בעלי עם ילדים אחרים אני מקנא בשם הילדים שעוד אין לי,ואני בוכה על הכל כך הרבה שבעלי יכול לתת מעצמו לילדים ושהוא עוד לא יכול לתת, אבל זה יבוא ויבוא בגדול עם הנאה כפולה כי אנחנו רצינו וקיווינו יותר... ויהיה בסדר
מילה שלי ניב

ארית

New member
הלואי!!!../images/Emo70.gif

ניבי היקרה תודה מהפה שלך ישר דרך שערי שמים לאלוהים ארית

ארית

New member
לכל הבנות ../images/Emo51.gif../images/Emo24.gif

לכל הבנות היקרות : לריטה,סוכריה על מקל(אחלה שם),ענת איתן,מחייך למרות הכל,דניאלה,באאבו. תודה רבה רבה לכן על כל מילותיכן החמות והמעודדות שממש יבשו לי את הדמעות. אני כל כך מקווה שאתן צודקות ושהכל יסתדר לי (לכולנו) על הצד הטוב ביותר ושבקרוב "נעוף" מפורום זה לפורום הריון ולידה. החלטתי לשים את מה שאמרו לי במאמר מוסגר ולהמשיך להיות אופטימית ושמחה (לפחות עד שהמכשפה תבוא- הלואי ולא) שוב תודה רבה לכן על הכל. מימי שמנסה להיות אופטימית ארית.

מיכל ק-ש

New member
ארית זה בולשיט ואל תאמיני לכל ידעון

אני אדם שמאוד מאמין באינטואיציות, חוש שישי, יכולת חיזוי, תיקשור ואיך שלא תקראי לזה. אבל יש גבול לכל תעלול. לפני כחודש וחצי, הייתי עם חברה אצל ידעון אחד שאמור להיות תותח על בתחום ושהיא ניג´סה לי כבר הרבה זמן להיפגש איתו. הוא הסתכל עלי ובמילים אלו אמר: "מותק, מה את רוצה?! את כבר בהריון!". נו באמת...
סיפרתי את מה שכתבת למישהי מהעבודה שלי שהיא גם כזו מכשפונת (ושלא מוכנה לתקשר עבורי כי היא חברה והיא מכירה אותי טוב מדי
) והיא אמרה לי שלעולם לא היתה אומרת למישהי דבר כזה, גם בגלל נושא ה"נבואה שמגשימה את עצמה" וגם משום שמתקשרים לא רואים זמנים מדוייקים. הם מקבלים מידע על מצב נתון ולא יכולים לומר מתי ההתרחשות שהם רואים תקרה וכמה זמן היא תימשך). את יודעת מה זו "נבואה שמגשימה את עצמה" - אם תאמיני במה שהוא אמר לך ואם את אדם שתת המודע שלו והמודע שלו, משפיעים על התנהגויותיו ועל הפיסיות שלו, אולי באמת לא תכנסי להריון שנה וחצי. אז עזבי את כל השטויות האלו, שמרי על אופטימיות ואמונה עד כמה שניתן ותתרכזי בעיקר. שיהיה בהצלחה, מיכל

מרב.

New member
לגבי נבואה שמגשימה את עצמה

לא אוסיף את דעתי לגבי "שליחים" ו"מגידים" למינהם כי כל מה שאני חושבת כבר נאמר, אבל הקוראת בקפה אצלה הייתי לפני שנה וחצי ושנתיים ידעה להגיד דברים מדהימים עלי ועל בעלי ועל העבר שלי, מה שגרם לי להיתפס חזק ל"נבואות" שאמרה. היא אמרה שיהיו לנו בעיות להיכנס להריון- ובאמת צדקה, אבל מעבר לכך שהיום הייתי צריכה להיות כבר עם זוג תאומים, היא אמרה שיש לי שהחצוצרה השמאלית שלי סתומה. חודשים על גבי חודשים התהלכתי בחשש גדול, ולמרות שהייתי מודעת לכך שעם כל הכבוד היא לא רנטגנאית ואין להאמין בכל שטות, חששתי שמרוב הלחץ שלי החצוצרה אכן תיסתם ולו רק כמאמר "נבואה שמגשימה את עצמה". למותר לציין שצילום ברחם יצא תקין. לשמור על תזונה, לשמור על ניצוץ ולהמשיך להאמין- זו הדרך להצלחה. אני מאמינה בך- מרב

ארית

New member
מיכלו´ש../images/Emo123.gif

הי מיכל תודה רבה לך על תגובתך. אני כבר מעודדת וכבר מצפה להיות בהריון ולומר לאותו אחד "חייך אכלת אותה" טעית בגדול ואני בהריון כולי תפילה שזה יקרה לכולנו אז שיהיה לנו בהצלחה במהרה וכמו שהרופא שלי אומר תעשו שיעורי בית. ארית שמאוד מעודדת.

yaelhul

New member
ארית חמודה שלי, מי שאומר לך שעד

שלא תפסיקי להיות לחוצה לא תהיי בהריון, הוא לא שליח, הוא פשוט טומטום !
עכשיו באמת התרגזתי. מי הוא שמעז בכלל? ואילו לחצים הוא עבר בחייו ויכול היה במטה קסם "להפסיק להלחץ" ??? נו טוב, הוא באמת לא מעניין. מה שהכי חשוב לי לאמר לך זה שמנסיון של רבות כאן שלא הפסיקו לקוות ולהיות לחוצות לרגע והצליחו למרות הלחץ ולמרות חוסר האמונה שזה יכול לקרות - את בחברה טובה. אני לא אומרת שיזיק לחשוב חיובי, לעשות לעצמך טוב בכל דרך אפשרית, לעשות הפסקות יזומות בטיפולים כשצריך וגם כשרוצים, לא להפסיק להאמין ולשמור על הגוף שלך במצב הכי טוב שאפשרי, אבל על הלחץ והכמיהה לילד לא ממש אפשר לשלוט. נשבעת לך שאם העוברים שלך צריכים ויכולים להשתרש אצלך - הם יעשו את זה בהזדמנות הראשונה האפשרית, אם תהיי לחוצה ואם לא. נשיקות וחיבוק גדול. את תהיי בסדר גמור. יעל

ארית

New member
מתוקה../images/Emo25.gif

יעלי היקרה ההודעה שלך העלתה לי חיוך על הפנים ומילאה אותי באופטימיות תודה רבה לך על הבעת האמון מקווה שאת מיישמת אותה גם על עצמך את כל כך צודקת במה שאת אומרת מקווה שגם את תשרישי במהרה והכי חזק שאפשר ושות תודה מתוקה ארית

תוליק

New member
קצת סיפורי סבתא...

סבתא שלי הולכת המון למגידי עתידות, רבנים, קוראים בגבות ומומחים לפירזולי סוסים. יום אחד, אחד מהם (מומחה אמיתי) אמר לה ש"המון כסף יעבור לה מתחת לידיים". באותו שבוע היא התחילה לעבוד בבנק. אני לא מתכוונת להיות צינית אבל ה"שליחים" האלו וכל מגידי העתידות חיים מאנשים שיש להם צער, כמיהה גדולה למשהו (אם זו בריאות, בן זוג או במקרה שלך, שלי ושל כולן כאן - הריון) והם יודעים לנצל אותה היטב. לא פעם דיברו כאן בפורום על התת מודע ועל הרגשה וכמה היא יכולה לעזור בכניסה או באי כניסה להריון. אני אישית מאוד מאמינה ברצון של האדם וביכולת שלו להשפיע על מהלך הענינים (במאמר מוסגר אוסיף שאני מאמינה מאוד גם בתפילה אבל לא שמשהו עושה תמורת כסף - כלומר לא מהסוג שאת מציינת) בקיצור, מה שרציתי לומר בין כל ה"אני מאמין" שפרשתי כאן הוא: אל תתיאשי!!! אל תקשיבי לאנשים שעלולים לדכא אותך!!! זה נכון שקשה להרגע אבל אני מבטיחה לך שאת עוד תזילי דמעות אושר כשתראי את בעלך (שנשמע מדהים) משחק עם הילדים המקסימים שיהיו לך - ב"ה הרבה הרבה יותר מוקדם מעוד שנה וחצי. נ.ב תזונה ולדבר עם אנשים - אפילו איתנו פה בפורום זה דבר שתמיד מבורך להקפיד עליו. אושר ואושר.

ארית

New member
כמעט נכון

תוליק היקרה שמחתי לקרוא את הודעתך העינין עם ה"שליח" הוא שהוא בכלל לא ידע למה פניתי הוא דיבר בצורה כללית ובמקרה הגיע לקטע של הריון האמת היא שאני כולי תפילה שהוא לא טעה בזמנים ומתפללת שהוא התכוון שאחרי שנה וחצי מהרגע שהתחלתי את הנסיונות להרות אני אהיה בהריון מה שאומר שהחודש הוא החודש מקסימום חודש הבא..... הלואי אמן דרך אגב לא רק שאני מתפללת כל הזמן אני גם עושה דברים מעבר לזה (והמבין יבין) ויודעת שהכל נרשם למעלה ומובא בחשבון. וכמו שנאמר "אשרי המאמין" ארית

סיגוש

New member
התייחסות לגבי הבעל

ארית שלום, לא היית יכולה לנסח את הדברים בשביל כולנו יותר טוב... הקושי הרגשי של שני בני הזוג הוא עצום, אבל ההתמודדות איתו צריכה רק לחזק את הקשר שלכם, וכמו שאמרה לי חברה שהצליחה (!!!) - זה גורם אח"כ להעריך הרבה יותר את הבחילות, העייפות וההשמנה שבהריון. לגבי בעלך - האם גם הוא מטופל אצל הרופא שלך, או רופא משפחה ולא מומחה לפריון הגבר? זה נושא מאד חשוב, כיוון שהרבה פעמים נוטים לטפל קודם כל באשה ורק אחרי הרבה אכזבות מגלים בעצם שעיקר הבעיה היתה בגבר. למעשה אחוז הגברים בעלי בעיות פריון הוא כמעט כפול מאחוז הנשים, ומגוון הבעיות הוא רחב. אם אתם גרים באזור המרכז ושייכים למכבי, אני ממליצה בחום על ד"ר מדג´ר ברמת מרפא. הוא גם ראש היחידה לפריון הגבר בתל-השומר, וגם אם הוא טיפוס קצת קר, הוא נחשב להכי-הכי. אם יש לך עוד שאלות על הנושא אשמח לעזור. סיגוש

ארית יקרה

קודם כל ברוכה הבאה לפורום, מקווה שתעזבי אותו מהר מאוד. אני ממליצה ללכת לרופא מומחה לפריון. היום בעידן שחרור האישה ומאז המצאת האולטרא סאונד אין צורך למדוד חום... זו בדיקה לא מדוייקת שקשה לסמוך עליה. לי בשני הריונות היה חום של 36 מעלות...מזל שלא הסתמכתי על זה. אם יש הריון המחזור אמור לאחר (לעיתים יש דימומי השרשה) בדיקת דם אם לא לוקחים כוריגון אפשר לבצע כבר כ 9 ימים מהביוץ. בדיקה ביתית שהיא פחות רגישה תראה הריון מיום 1 לאחר האיחור. בהצלחה זוהרה

למעלה