איך יודעים

• פותח הנושא arit
  • פורסם בתאריך

arit

New member
איך יודעים../images/Emo53.gif

שלום לכולם זו פעם ראשונה שאני בפורום זה הגעתי אליכם דרך פורום הריון ולידה ויש לי שאלה ענקית אני נשואה שנה + ואני ובעלי מנסים חזק מאוד להכנס להריון רק שקצת לא הולך לנו אנו נמצאים בטיפולים אצל גניקולוג מומחה והוא מטפל בנו 10 אני מקבלת כדורים וזריקות הורמונים בפעם בחודש כי היתה לי בעיה שלא היה לי ביוץ אבל בחודשיים האחרונים אני כן מבייצת והרופא אומר שהחודש הייתי מאד פוריה (לפי בדיקה שביצע) במקביל אני גם מודדת כל יום חום בוקר אני יודעת שבזמן הביוץ החום עולה השאלה שלי היא כמה זמן החום צריך להיות גבוה?? ואם החום נשאר גבוה האם זה אומר שנקלט הריון או שאין לזה משמעות ואני צריכה לחכות עד היום שאני אמורה לקבל מחזור ואז לעשות בדיקת הריון ביתית ובהמשך בדיקת דם?? ומה לעזאזל אני עושה הלאה אם המכשפה מגיעה בדיוק בזמן הקבוע ממתינה לתשובה מהירה מכל מי שיכול לעזור ולייעץ. תודה מראש ארית

ינסון

New member
בקר טוב

בקר טוב, אם את סומכת על הרופא שלך והרגשתך שהוא מטפל בך 10, כל שנותר לך הוא לחכות ולראות אם הצלחתם החודש..ואני מקווה שכן. ואם כן אתם צריכים להמשיך, תבקשי ממנו הסבר על מאיפה הולכים מכאן, אל תוותרי....תבקשי לקבלתשובה מלאה לגבי מה הבעיה, מה הפתרונות העומדים על הפרק...תבקשי להיות מעורבת ובעלת היכולת לקבל איתו החלטות משותפות. אל תסתפקי ב.."החודש את פוריה". חכי לתאריך בדיקת דם.......אני אישית לא מאמינה לא במקל ולא בבדיקות חום השחר..הם לא פעם איכזבו אותי.... מאחלת לך בטא חיובית.....ובוקר נהדר לך

ארית

New member
הי ינסון

שלום ובוקר טוב גם לך! תודה לך על תגובתך ולא אני לא מתכוונת לוותר ולמזלי יש לי רופא טוב ואני יודעת ממנו שהיתה לי בעיה בביוץ ולכן טופלתי בכדורים וזריקות ורמת הביוץ שלי עלתה פלאים (לפי בדיקות דם) דרך אגב הוא רופא מומחה ומנהל מרכז בריאות האישה במקום מגורי. שוב תודה מזו שמקווה לבדיקת בטא חיובית

ינסון

New member
אין על מה

כולנו פה נחזיק לך אצבעות .... בברכת...בטא חיובית לכולנו

באאבו

New member
ככה יודעים:

היי ארית, ראשית, אני שמחה שאת בטוחה מאד ברופא שלך, ושהעניינים מתקדמים אצלכם (הביוץ התחיל להופיע לו..
) לגבי מדידת חום השחר: קחי בחשבון שהשיטה הזו מאד מאד לא מבוססת ולא מדעית. (פעם השתמשו בה, כשלא היה ברירה). האם את עורכת מעקב זקיקים? את מודעת למה הרופא התכוון כשהוא אמר לך "את פוריה מאד"?? לפי מה הוא יודע? שיספר לך. ובכל זאת, לגבי החום. החום אמור לעלות לרדת כיום לפני הביוץ ולעלות מיד לאחריו. הוא עולה בכמה עשריות המעלה, לא משהו שהיינו יכולים להרגיש בו אם לא היינו מודדים. בכל מקרה, את החום יש למדוד מיד עם ההשקמה, עוד לפני שקמים מהמיטה לפיפי.. אם הריון נקלט, החום אמור להשאר "גבוה", אם המכשפה בדרך, הוא אמור לרדת. אבל, שוב, בבקשה, אל תסתמכי על זה, במיוחד לא בימים סוערים כאלה, כשקר בחוץ, וזה בטח משפיע גם על החום הפנימי שלנו. אני מאחלת לך המון הצלחה, ומקווה שהפוריות שלך החודש תגיד לשיאה עם בטא חיובית. תמשיכו לנסות "חזק".. (הצחקת אותי עם הביטוי הזה, הוא כ"כ נכון לגבי כולם..) באבו

מרב.

New member
ברוכה הבאה ../images/Emo13.gif

ראשית, לגבי מדידת החום- כמה כליים שעליהם יש להקפיד: למדוד מדי יום בשעה קבועה (פחות או יותר), להקפיד לא לזוז לפני המדידה (היינו- את המדחום יש לנער עוד בלילה) ולזכור שתמיד יש אי דיוקים, כי חום הגוף שלנו מושפע מהעובר אותנו, ויכול להשתנות אם שתית אלכוהול, הלכת לישון מאוחר, עשית סקס בלילה ועוד. במידה ואכן היה ביוץ, חום הגוף יורד מעט לפני ויום למחרת עולה. אם תקבלי וסת, החום ירד בחזרה, ואם נקלט הריון- החום ישאר גבוה. בדיקת הריון ביתית אינה כה מדויקת ורצוי לבדוק באמצעות בדיקת דם. ברוב קופ"ח (אם לא בכולן) יש אפשרות לעשות בדיקת דם להורמון ההריון (Bhcg) ללא הפנית רופא. הבדיקה הביתית מתקשה לגלות ערכים נמוכים של ההורמון. ועכשיו לדברים החשובים: אם אתם מנסים מעל שנה- זה הזמן להיפרד מהגיניקולוג ולחזור אליו למעקב הריון. למרות שאת אומרת שהוא מטפל נהדר, ישנם דברים שאינם בתחום המומחיות של רופא נשים. הללו מורשים לטפל עד לשלב האיקקלומין ולא מעבר לכך, וגם אז- לרופא שמתמחה בפוריות יש ניסיון וידע רחבים יותר (ולכם אין עדיין ידע כדי לשפוט את הרופא שלכם ולדעת האם הוא אכן מטפל בצורה הנכונה. כבר נתקלתי ברופאי נשים שהטעו בשל חוסר נסיון וידע). האם עשית פרופיל הורמונלי? האם עשו לךUS של הרחם? האם את נמצאת במעקב זקיקים ובדיקות דם? אם כל השאלות הללו חדשות לך, את מוזמנת לשאול ולקבל הסבר, אבל זה גם סימן שאת אינך מטופלת במקום הנכון. אמרי באיזה קופ"ח את ובאיזה איזור את מתגוררת ומייד תקבלי המלצה על רופאי פריון. ורוצה רק לאחל הצלחה מהירה, ושמייד תשובי לפורום הריון ולידה, לשלגיה המקסימה- מרב

רומי^^

New member
היי ארית. ברוכה הבאה../images/Emo9.gif

שמחה שהגעת לפה...רק בשביל זה היה לי שווה להיכנס לפורום השני...
מקווה שלא תיזדקקי לנו הרבה ושתהרי כבר החודש. תופתעי לגלות כמה הפורום שלנו תומך ועוזר.....

הי אירית

ברוכה הבאה!!!1 מקווה שזו שהות זמנית בלבד מקווה שהכניסה לפורום תגביר לך את הפוריות והמזל ושבחודש הבא את חוזרת לפורום השכן אז המון בהצלחה שחר

ארית

New member
הי!

תודה רבה לך שחר אבל לצערי לא נראה לי שבקרוב אעבור דיכאון!! ארית

רחלי*

New member
ארית היקרה../images/Emo98.gif

קודם כל שיהיה לכם הרבה בהצלחה ושבקרוב תוכלי לבשר לנו על הקטנטון המתפתח בתוכך... אמן. קצת חשוד בעיני שהרופא נותן לך לבדוק על פי חוום השחר, כי אם את כבר על הרמונים בדרך כלל הולכים על מעקב וכו´. אולי את עושה גם אתזה ופשוט לא הבנתי . אם המכשפה מגיעה (בתקוווה שלא תגיע רק בעוד 9 חודשים) אוגרים את כוחותינו מחדש ומתחילים מחדש. בטח הרופא יקדם אותכם הלאה אבל עד אז את נחשבת בהריון...

ארית

New member
בנות יקרות../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif

שלום לכן בנות יקרות קראתי את כל ההודעות שלכן והן הכניסו אותי למצב אופטימי ביותר עד ש..... דיברתי היום עם "שליח"(רואה נסתרות) והוא אמר לי שאני אהיה בהריון אבל רק בעוד שנה וחצי ואני ממש ממש בוכה אני בדיכאון נוראי אחרי כל האופטימיות שבה הייתי החודש פתאום דבר כזה שמוציא לי את כל האוויר מהמיפרשים. אני בדרך כלל לא מאמינה אבל כל מה שהוא אמר לי היה נכון הוא אמר שיש לבעלי בעיה בזרעים וזה נכון והוא מטופל בכדורים חזקים מאד הוא גם אמר שזה בגלל התזונה שלו(אין לי מושג למה הוא אוכל נכון ומסודר) והוא גם אמר לי דבר שאני כבר יודעת מזמן הוא אמר שכל עוד אני לחוצה ולא רגועה זה משפיע עלי וכן אני לא יכנס להריון עד שאני לא ארגע אבל תגידו לי איך אפשר להרגע שהדבר שאני הכי רוצה בחיים זה להיות אמא שמהבוקר עד הערב אני רק חושבת על זה אני פשוט לא מסוגלת להרפות מהנושא יש לי בעל נפלא אוהב ותומך הוא המשענת שלי הוא החיים שלי ואני כל כך רוצה ילד ממנו הוא כל כך מקסים עם ילדים שממש כואב לי שאין לנו ילדים כשאני רואה אותו עם ילדים ממש בא לי לבכות (רק מלכתוב את הדברים האלה הדמעות לא מפסיקות לרדת ואני בקושי רואה מה אני כותבת) הייתי יכולה לומר שהחיים שלי ממש מושלמים אם לפחות הייתי בהריון. מצטערת שההודעה כזו ארוכה ומבולבלת אבל אני מאוד מאושרת שיש לי לפחות אותכן לדבר איתן כי מילבדכן אני לא מספרת כלום לאף אחד אפילו לא לחברה הכי טובה שלי תודה שאתן שם בישבילי. ארית

ארית מתוקה

קודם כל - אני לא יודעת למה את כל-כך מאמינה במה שה"שליח" אמר לך. יכול להיות שהוא צודק, אבל באותה מידה גם יכול היות שלא. זה שהוא אמר כמה דברים נכונים עדיין לא עושה אותו כל-יודע. אף אחד מאיתנו לא יכול לדעת הכל, ובטח לא לדייק בזמנים! עד כמה שאני יודעת על "רואי נסתרות" למיניהם, הרבה פעמים הם אומרים דברים נכונים, אבל לא מדייקים בעיתוי. אם תסתכלי קצת אחורה בפורום תראי שהיה לנו דיון לא מזמן אם לחץ משפיע או לא משפיע על כניסה להריון. אני עדיין אוחזת בדעה שהוא לא משפיע. עובדה היא שנשים נכנסות להריון גם בעיתות מחלמה, גם כתוצאה מאונס, וגם בתקופות לחוצות אחרות. תמשיכי בטיפול שלך, תעשי כל מה שצריך, וכולנו נחזיק לך אצבעות שה"שליח" טעה רק בזמנים, ושבקרוב מאוד את תהיי בהריון.

מה שאומר לך נאמר בתוקף דעתי האישית

בלבד , ועל כן קחי זאת בעירבון מוגבל: אני כשלעצמי לא חושבת שסייעת לעצמך בכך שהלכת לאותו רואה נסתרות.ידוע לי ממקור ראשון על בנות כאן ששמעו נבואות מנבואות שונות אשר אם הן היו מתגשמות הרי שכבר מזמן אותן בנות היו פעילות היום בפורום הורים לפעוטות -אך לצערנו אין הדבר כך. "ידעונים" שכאלה גורמים לדעתי רק ללחץ רב יותר באם "נבואותיהם" אינן עולות בקנה אחד עם הציפיות שלך. ארית ,עוד לא קם האדם ש"אכל קקי של נביא" (אקסקיוז מיי פרנש...) ושיודע בדיוק נמרץ מה יקרה , למי ומתי. החבר´ה האלה מנצלים מצוקות של היושב מולם ועלולים להזיק לו , כפי שכרגע ממש קורה לך. עצתי לך: להאמין שהריון יתרחש אצלך בוודאות , אך לרוע המזל נגזר עלייך לחיות באי ודאות מתי יקרה הדבר. אני מקווה שזה יקרה עוד הרבה לפני תום ה"שנה וחצי" שחזה אותו בעל אינטואיציות חזקות (וזהו , בזה זה נגמר. הוא לא רואה נסתרות ולא בטיח) מכיוון שאם תשכנעי את עצמך שדבריו הם "דברי אלוהים חיים" לא מן הנמנע שתהיה כאן נבואה שמגשימה את עצמה , ומה שבטוח -המתח יגבר אצלך , ומתח אינו בריא באשר הוא , לא רק כשמנסים להרות. מקווה שתביני שאני חותרת רק לטוב. כאב לי לקרוא מה שכתבת והיאוש שתפס אותך לא מיטיב עם יכולת ההתמודדות שאת כ"כ זקוקה לה. ענת.

ארית יקרה

גם אנחנו היינו בסירה הזו... לפני כמעט שלוש שנים אמר לי "שליח" שאין לי שום בעיה ושתוך 3 חודשים אני בהריון עם בן. לפני כשנתיים אמר לי רב ידוע שתוך חצי שנה אני אהיה בהריון. לפני כשנה וחצי אמרה לי מגדת עתידות שאין לי שום בעיה ושתוך 3 שבועות עד שלושה חודשים אני בהריון עם תאומים. אני מניחה שאת כבר מתארת לעצמך ששום דבר מהנ"ל לא התגשם עדיין... הכוונה שלי עם הסיפורים הנ"ל לא היתה לדכא אותך אלא להיפך - לעודד אותך - כי אם ה"שליחים" למיניהם יכולים לטעות לכיוון הזה, הם גם יכולים לטעות לכיוון השני... אז שמרי על תקווה ואופטימיות, והעיקר - שיהיה המון בהצלחה !!!

באאבו

New member
ארית...

רציתי לכתוב לך בדיוק את אותן הדברים שכתבו לך כאן ענת, מחייך, דניאל וסוכריה. אני מסכימה איתם מילה במילה..עזבי, אל תאמיני ל"נביאי שקר" שכאלה. מאחלת לך הצלחה קרובה מ-א-ד! באבו

@ריטה

New member
אני הייתי ממליצה לך לשים את מה שהוא

אמר לך בערבון מוגבל. גם אני מאמינה שלחיים שלנו יש איזושהי תבנית ידועה מראש אבל איך אומרים "הכל ידוע מראש והרשות נתונה". ואתן לך דוג´ מתחום אחר לחברה שלי שמתה להתחתן אמר רואה עתידות כזה שהיא תפגוש את אביר חלומותיה בעוד חצי שנה. כעבור חודש היא הכירה בחור מקסים, אבל היא ויתרה עליו כי פחדה שבגללו היא לא תזקה לפגוש את ה"אביר" ובסוף היא נשארה בלי כלום. היום אחרי שנים!! של הליכה אחרי חוזי הכוכבים היא התפכחה (בגיל 35). כך שנכון כשצר וכואב לנו אנו נאחזים בכל (מנסיון) אבל אחרי שמרימים את הראש צריך להאמין גם ברפואה וגם בכח הרצון שיינצח. והוא יינצח תאמיני לי (וגם זה מנסיון)

למעלה