איך יודעים?

איך יודעים?../images/Emo101.gif

שלום לכולם.. השאלה היום כולה ספקולציות... הלשעבר שלי (שנפרדנו לפני כשנה וחצי) שוב לבד... וזה מעורר בי תהיות... אחת הסיבות העיקריות לפרידה, הייתה הרצון שלי להתפתח ולהתבגר.. את זה עשיתי.. במשך כל התקופה, תמיד היינו בקשר טלפוני, נפגשנו (אפלטוני) מידי פעם, נשארנו באותה חבורה כעת הוא שוב לבד... ולי יש רצון (מסוים) לחזור ולהיות יחד, לחזור לידוע.... סה"כ היה לנו די טוב ביחד, פרט לבעיות כלכליות, אי הסדר שלו.. והצורך שלי לגדול.. מה דעתכם???

רו נה

New member
שאלה

להתפתח ולהתבגר...אפשר לעשות את זה ביחד, לא? אלא אם להתפתח ולהתבגר זה בעצם להתנסות ולהכיר עוד גברים, או אולי אני טועה. בכל מקרה תמיד אפשר לגשש, לבדוק את האפשרות, אולי גם הוא רוצה לחזור או שלא.

זוכרת את משחק הכסאות???

מתפנה מקום אז רצים לתפוס... לא יודעת אולי אני טועה...

רות 2

New member
אני לא הייתי חוזר אלייך......

אם הייתי גבר.......אותו גבר למה עם ההתפתחות שלך........ לבד בדרך הספקת לפרק משפחה וביחד שוב....... הכל נישאר בסך הכל אותו הדבר מה חשבת שבזמן שלא תהיו ביחד אז כבר.. - אין "אי סדר שלו " -בעיות כלכליות גם אם טוב סביר עכשיו...... לא יכול להיות מצב ששוב יהיו בעיות כלכליות...... -הצורך שלך...לגדול..לשנות להשתנות..להתפתח.... יפסיק אם תחזרו ביחד (נשואין לא היו צריכים להפריע להתפחות אישית וזוגיתבכל מקרה..) היו ברים מעולם של זוגות שהתגרשו וחזרו ואולי זה יכול לקרא גם לך.... אבל בצד השני של המטבע... - הוא נשאר עם סריטה בגלל אישה שרצתה להתפתח לב... -הוא התנסה עם נשים אחרות... -ואולי הוא בראש אחר.... אז לא לטפס גבוהה מידי על אחד מכסאות של משחק הכסאות.....

יערית

New member
אני בטוחה...

בטוחה שהוא לא ירצה לחזור אליך, זה כמו"אתה מתאים לי לתקופה מסויימת..וישנם תקופות שאתה לא מתאים לי בכלל". לפרק משפחה זה לא מה בכך
הוא בטח כבר במקום אחר

../images/Emo91.gifאני לא...

...בטוחה שהוא לא יחזור. זה תלוי בתנאים... אבל לא בטוח שהסיבות לגירושין יעלמו אם תחזרו. אם יש לשניכם חרטות - או שהתגרשתם מהסיבות הלא נכונות או שהמצוקה של הלבד מכרסמת... בכל מקרה - תבדקי טוב לפני שאת משגעת את המערכת.

גברת x

New member
אולי ואולי ואולי

סגירת מעגל?!?!?!?!?!?! עוד
אחד ודי??!?!?!?! תבררי לעצמך, מה פה קורה פה... בהצלחה. ושתדעי עוד פרט קטנטן אך חשוב- זה יכול לאכזב פלאים...

למעלה