איך יודעים שזה זה?

איך יודעים שזה זה?

אני בקשר עם מישהו מהעבר חזרנו לדבר לפני שבועיים ונפגשנו מלא ואנחנו סוג של ביחד...
בעבר הייתי דלוקה עליו ממש..כל תקופת התיכון אהבתי אותו ברמה מטורפת והוא לא שם עליי ונפגשנו לפני שבועייםפ ביומולדת של חברה ומאז אנחנו יחד...
אני מרגישה טוב איתו בנשיקות ובמגע אני מרגישה בטוחה כזו אבל בשאר (בשיחות) אני מרגישה שיעמום כזה אין לנו כל כך נושאים משותפים ואני יכולה להירדם באמצע שהוא מדבר איתי...
ואין לי תפרפרים בבטן האלה שכולם מדברים עליהם..אני מרגישה איתו נוח וזהו...
זה יבוא לי בהמשך?
לא יודעת אם לחתוך את זה כי אני יודעת שאני אצטער על זה שלא ניסיתי אבל מצד שני אני לא רוצה שהוא יפתח ממש אשליות....
מה לעשות?

שלום

אם את נהנית אתו וטוב לך אתו, כדאי שתישארי אתו בקשר. תיהני מהקשר ועשי מה שנעים וטוב לך בכל זמן בלי לכפות על עצמך שום דבר ובלי להילחץ.

nata86

New member
הי

האם היו לך קשרים לפניו שזה התפתח לאט לקשר רציני? מה הרגשת אז, האם היו פרפרים בבטן מהתחלה או התפתח עם זמן?

אם לא היו לך קשרים מסוג זה לפניו, אז ממליצה לך לתת לזה עוד פרק זמן מסויים ולראות לאן זה מתפתח.

LadyIINpinkkk

New member
מסכימה

אני גם חושבת ככה. הלב, רגש, לא משנה איך נקרא לזה, פשוט יודעים שזה - זה!

אוקיי אז אני אגיד לך משהו ותחליטי מה שבאלך

קודם אני נמשכת גם לגברים וגם לנשים, התאהבתי במישהי שלא יצא לי להתנשק איתה אבל אני מאוהבת בה בצורה שכל שיחה שלי איתה, כל דבר שקשור אלייה הלב שלי דופק לשמיים וזה כבר 8 חודשים לצערי זה משהו חד צדדי למרות שיש לי עוד תקווה שאולי יש לי עוד סיכוי אחד אחרון.

בכל מה מקרה מה שרציתי לומר לך זה שאם את באמת אוהבת אז בסופו של דבר את אמורה להרגיש ריחוף באוויר, משהו שיכול לקרות רק שאוהבים באמת.

כי נשיקות, חיבוקים ועוד הם רק כלים, כלים למימוש האהבה, אם אין משהו ביניכם, כלומר אם את מרגישה שאת לא יכולה בלעדיו למרות שזה נשמע אובבסיסבי אז זה, זה, אם את פשוט רגילה אל הנשיקות שלו אז אני מציעה לך לקחת את זה צעד אחד אחורה כי אהבה אולי יכולה להתקיים אבל אם אין ביניכם שפה משותפת כנראה שגם אהבה לא תתרחש...

אז כנראה שזה לא זה

אבל כיף לי איתו מבחינת נוחות, הרבה זמן לא הייתי אני עצמי ליד גבר ואיתו אני הכי אני שיש...... ואני מתעצבנת שהוא לא מתקשר איתי במשך כמה ימים כי אני מרגישה קצת געגוע...
בינתיים אנחנו יחד...אני אראה מה בהמשך.
תודה!

למעלה