איך יודעים לסמוך?

לי רז1

New member
איך יודעים לסמוך?

איך להתחיל אני לא יודעת? זה התחיל אחרי הלידה של הבן שלי לפני חמש שנים מצאתי מספר הודעות מבת בפלאפון שלו הוא אמר לי שהוא נעלב ממני שאני מחטטת לו בדברים שלו ושהוא בחיים לא יבגוד בי ומעליב אותו שאני חושבת כך וכך חיינו המשיכו להם חיי הסקס שלנו מעולים ויש לנו ילדים מקסימים, השבוע התחלתי לקרוא בפורום כל מיני דברים שהוא כותב ושוב עלה לי חשש אולי הוא בוגד בי התעמתתי איתו והוא ענה לי שהוא לא בוגד ואמון מאוד חשוב לו השבת היתה נפלאה וחיי הזוגיות שלנו מעולים עם זאת יש לי כל הזמן חשש מה עושים? איך יודעים?

seeyou

New member
מחפשת בעיות בכוח?../images/Emo140.gif

חיי הסקס שלנו מעולים ויש לנו ילדים מקסימים.... וחיי הזוגיות שלנו מעולים. מה את יכולה לבקש יותר? למרות זאת יש לך כל הזמן חשש ? החשש שלך מקורו מבטחון עצמי ירוד,אני חושב שרצוי שתבדקי את הסיבה האמיתית.את הבעיה שלך פרטית לא להפוך אותה לבעיה של הזוגיות. אין לך שום אמצעי למנוע בגידה עתידית. בעלך נמצא במערכת היחסים איתך מרצונו החופשי. כאשר הוא יחליט ,ולא חשוב מה הסיבה לא תוכלי למנוע את זה. keep smiling יוסי החיים שלנו באופן כללי -פילוסופי דומה לסיפור עם החרב של דאמוקלס... כול שניה משהו אחר יכול להפסיק את החיים....

a l t h e a

New member
לירז חביבה

עזבי. למה את מחפשת בכוח דברים שאת לא רוצה למצוא? אפילו אם זה נכון שיש בגידות אבל עושים מאמצים רבים להסתיר את זה ממך, את לא צריכה לדעת. זה לא יעשה לך טוב. מה שלא יודעים לא כואב. אז למה את מחפשת כאב בכוח? אם הכל כל כך סבבה בניכם, הניחי לזה. עבדי על עצמך, כדי לצאת מהראש החשדני. את רק תעשי בזה נזק לשניכם.

PinkWin

New member
רצתי להגיב למשפט

מה שלא יודעים לא כואב. אז למה את מחפשת כאב בכוח? לדעתי, עדיף לדעת ושיכאב, מאשר לחיות בשקר עם בן אדם לא נאמן. אני לא מדברת ספציפית עליה, אבל בכללי. תמיד עדיף לדעת את האמת אפילו אם היא כואבת. נועה

seeyou

New member
../images/Emo22.gif-אפשר להגיב על תגובתך?../images/Emo140.gif

תחליפי את המשפט שלה בשלי: "אם מגרדים חזק-ירד דם". אצל אנשי הדת יש גם משפט אחר "תאמין ואל תחקור" מצאתי עוד אחד: If you judge people, you have no time to love them. -Mother Teresa

לי רז1

New member
אתה מדהים

תודה על התגובה,בכלל לאחרונה קראתי בפורום ואני חושבת שהעצות שלך מדהימות המשך לעזור לכולנו

shirlyar

New member
אולי קצת ישמע לך ביזארי אך.........

אלמה לך לחטט אם הוא אוהב מכבד אבא טוב ואת מציינת שיש לכם מערכת יחסים נפלאה. מה יעזור לך אם תמצאי, כי הרי אם תחפשי יותר מידי את תמצאי משהו וחוץ מזה שאני מאמינה באינטואציות שיש לנו הנשים ויכול להיותש את צודקת נו אז???? אם תגלי אז מה תעשי תתגרשי???? את בעצמך אומרת שהוא נפלא ויש לכם יחסים מעולים , לדעתי חבל לחטט ושלא תחשבי שאני בעד בגידות, אני פשוט אומרת מילא אם הוא היה מניאק אליך ולידים והיה לך חרא איתו אז בסדר, אבל אם הוא מכבד אותך ואוהב אותך ושום דבר לא בא על חשבונך אז תניחי לו, את טעה אם את חושבת שהוא היחיד שמצ'וטט או מתעסק באינטרנט...

s e r a 26

New member
../images/Emo141.gif

מניסיוני המועט "אין עשן בלי אש". אם את חושדת את כנראה יודעת למה... אני ממש לא בעד לחטט או לגשש אחרי כל צעד אבל אם היתה לו מעידה זה ממש מצריך שיחה טובה

הזדהות מעומק הלב

אין משהי שמבינה אותך כמוני -נמצאת במצב שלך כבר קרוב לשנה עם אותם הסימנים בדיוק. הכאב לא עובר הוא פשוט הופך להיות עמום יותר-אני יודעת שאני טיפוס שאוהב לדעת והסוגיה הזאת הלא פתורה פשוט מטריפה האם היה משהו?ואם כן מה?איך ניתן לדעת? אבל תשאלי את עצמך ותעני הכי כנה שאפשר- אם באמת היה לו משהו האם את באמת רוצה לדעת?תחשבי שהוא מספר לך שכן היתה לו מישהי איך את חושבת שהיית מרגישה האם זה היה עדיף לך על המצב הנוכחי?אני יודעת שאי הודאות יכולה לשגע ולפעמים אני הופכת לחטטנית ומחפשת משהו וכל פעם הוא יוצא נקי אבל האובססיה הזאת למצוא הוכחה לא עוזבת אבל אני עדיין שומרת על חיים נורמלים עם בילויים וסקס מצויין וחיי משפחה מצויינים אז... אני אומרת לעצמי דבר פשוט שאם הוא לא היה רוצה אותי הוא לא היה איתי ואת יכולה להגיד את זה גם לעצמך זאת עובדה קיימת ואת זה אף אחד לא יכול לקחת ממך

לי רז1

New member
את צודקת

אני חייבת לבשר לכם שמאוד עזרתם לי להבין מה יש לי ולראות את הכוס המלאה ולהפסיק לחפש סדקים כי יש לאחרים סדקים תודה

איפה גבי קלנר המקורית

התגובות המקסימות שלך פשוט מתבקשות פה אני יודעת שכשפניתי לפורום בפעם הראשונה לפני המון זמן כל מה שכתבת לי (כן כן את גבי) היה מהדהד לי בראש כל הזמן וברגעים הכי קשים שלי המשפטים הנהדרים שלך הם אלה שהחזיקו אותי על מנת לא לקבל התמוטטות עצבים

יונה, אני קוראת

וחושבת מה לענות לבחורה הזו. כמובן שאני יכולה לומר לך ולה: למה לחפש צרות מתחת לאדמה? בשביל מה? לשם מה זה נחוץ? תהני ממה שיש לך. וזהו. אין יותר פשוט מזה. לא יודעת למה? אבל יש בחורות שמחפשות בעיות היכן שאין. כנראה משעםם להם קצת.

kanb

New member
מה תוכן ההודעות

זה תלוי מה תוכן ההודעות שמצאת. אין ספק שאסור לך לזלזל באינטואיציות שלך אבל יחד עם זאת את צריכה לשאול את עצמך מדוע את חושדת? האם משהו ביחס שלו השתנה, האם הוא נעדר בשעות לא שעות מהבית, האם הוא חסר סבלנות ובכלל האם משהו בו השתנה. אל תמהרי להסיק מסקנות כי בסוף רק המסקנות האלו יהרסו לך את הנישואים הטובים שיש לכם.

למעלה