איך יודעים אם........... צבה בהריון?
י יונתן ורונסקי New member 12/5/04 #2 באמת שאין לי מושג. אבל יתכן שהיא תאכל פחות מזון כשהיא בהריון או לפחות לקראת סופו כמו זוחלים אחרים. הן גם נוהגות לחפור יותר מפעם אחת לפני שהן חופרות את הגומה שבה הן מטילות. את שואלת לגבי מין מסוים? וברוכה הבאה לפורום.
באמת שאין לי מושג. אבל יתכן שהיא תאכל פחות מזון כשהיא בהריון או לפחות לקראת סופו כמו זוחלים אחרים. הן גם נוהגות לחפור יותר מפעם אחת לפני שהן חופרות את הגומה שבה הן מטילות. את שואלת לגבי מין מסוים? וברוכה הבאה לפורום.
S salingre New member 12/5/04 #4 רק שתדעי שאסור להחזיק צבים בבית צריך אישור מיוחד-ובטח שלא את צבי א"י אם זה כוונתך... ברוכה הבאה לפורום
רק שתדעי שאסור להחזיק צבים בבית צריך אישור מיוחד-ובטח שלא את צבי א"י אם זה כוונתך... ברוכה הבאה לפורום
Y yaronshkl New member 12/5/04 #5 אני לא........ פשוט ראיתי אתמול בוואדי שלידי צבה והיא נראתה בהריון (הבטן שלה היתה נפוחה) וסתם, זה סיקרן אותי.......
אני לא........ פשוט ראיתי אתמול בוואדי שלידי צבה והיא נראתה בהריון (הבטן שלה היתה נפוחה) וסתם, זה סיקרן אותי.......
D dreaming h New member 13/5/04 #7 אממ.. לא פגשתי מימי צבה בהריון, אבל זו בהחלט העונה שבה נקבות הצבים מטילות או עומדות להטיל את ביציהן..
אממ.. לא פגשתי מימי צבה בהריון, אבל זו בהחלט העונה שבה נקבות הצבים מטילות או עומדות להטיל את ביציהן..