איך חותכים בצק סוכר

אודיG

New member
איך חותכים בצק סוכר

אני רוצה לחתוך בצק סוכר לפי דוגמא (חתול, כלב...) כמצע לציור. עשיתי זאת כבר אך הבצק גמיש ונוטה לזוז. יש למישהי פתרון יצירתי, או שכולנו באותה הסירה?

Nיכל

New member
בעדינות בתנועות למטה ולמעלה ולא

משיכה כמו שחותכים דברים אחרים

נטעים

New member
רעיון

אני חותכת בצק סוכר כודם כל עם סכין חד חד אני משתמשת בטורנה זה סכין חד לד וקטן שנועד לעיצוב ירקות לדעתי הוא נהדר דבר שני אני חותכת מקרטון עבה את הצורה ואז מניחה על הבצק ואז חותכת מה שקורה הוא מחזיק את הבצק שלמטה שלא יזוז ואז יותר קל לחתוך עם חותכן הכי טוב............חחחחחח

net the jet

New member
משהיא ( סליחה, לא זוכרת למי מגיע

הקרדיט ) הציע לי לחתוך עם סכין של פיצה. קניתי באיקאה, ומאז-חיי השתנו
קלי קלות ובמהירות....

טל של 4

New member
איך את מגיעה לדיוק עם זה?

מסביב לעוגה זה אחלה פטנט מודה (לא זוכרת למי מגיע הקרדיט אבל תודה). אבל איך את חותכת עם זה דמויות יותר מדוייקות? תודה

net the jet

New member
אני מתארת לעצמי שאם יהיה משהו

מסובך כמו איי יוון אז זה לא ילך עם גלגלת, ואז לא תהיה ברירה לעבוד עם סכין חד בלי שיניים !

yeya

New member
אני משתמשת בסכין טורנה שאני טובלת

בקורנפלור.

t a l talim

New member
יש גלגלת של pme- היא דומה לגלגלת

של הפיצה, אך קטנה הרבה יותר, וקל יותר לדייק איתה. אם סכין חיתוך, כדאי לדעתי להשתמש ב- D400 (או בסכין המגיע עם ערכת הכלים לסוכר, זה אותו דבר)- נראה כמו עט שבקצה שלו סכין שפיצית- נח מאוד לעבודה.

שושkה

New member
עוד פתרון לחיתוך קווים ישרים. יש

קלף מתכת שמוכרים לעיצוב עוגות. בדרך כלל בא בסט של 3 קלפים. חלקם משוננים ברמות שונות. מאפשר לחתוך גם בצורה משוננת.

אודיG

New member
טל, האם זו הגלגלת איתה עשתה

לימור את ה"תפרים" של הבגד (בסדנה בגרובשטיין)?

brownie65

New member
ובאשר לשאלתך, לא

הגלגלת לתפרים היא גלגלת משוננת, וקיימת גם גלגלת חלקה (כמו לחיתוך פיצה, בזעיר אנפין). טוב "לראות" אותך פה!

אודיG

New member
טוב לראות גם אותך

הייתי סקרנית לדעת מי את, עד שראיתי את התמונות שהצגת גם בסדנה.

למעלה