איך חוזרים לשגרה

איך חוזרים לשגרה../images/Emo35.gif

גולשי תפוז מוזמנים למפגש המנוהל על ידי ת.ל.מ. פסיכולוגים. המפגש לגולשי תפוז, ללא תשלום. יש להירשם מראש בכתובת [email protected]
המלחמה השפיעה על חיי כולנו, הרצף שבשגרה שובש. הילדים לרוב נפגעים יותר, אך גם גמישים יותר בהחלמתם. אנו מזמינים אתכם, ההורים, למפגש שיתקיים ביום ג´ 22.8.06 בין השעות .17.30-19.30 במפגש נדון בדרכים בהן נוכל להעצים את דרכי ההתמודדות של ילדינו לקראת חזרתם לתפקוד תקין, נציג ידע רלבנטי ונהיה פתוחים לשאלות מן הקהל. המנחות: דליה וולגיל , פסיכולוגית קלינית ורבקה יצחק עו"ס M.A ופסיכותרפיסטית, בעלות נסיון רב בעבודה עם הורים וילדים. ההשתתפות ללא תשלום בהרשמה מראש במייל: [email protected] לפרטים ת.ל.מ אורנים (ק.טבעון) טל. 04-9835373, 04-9831135 WWW.TELEM.ORG.IL

Harpush

New member
יוּ פאנגירלס../images/Emo71.gif

וואי זה היה ממזמן [מתה.]

Mana Sama

New member
ועעעעעע חופית צ'אןןןןן *מתפגרת*

לאן נעלמת,פקאצה? T.T אה רגע..את בכלל לא מכירה את הניק הזה >.> זו קסואי! (סיון) שהייתה איתך בסאמר קאמפ וכלזה...נכון את לא זוכרת? =X

../images/Emo15.gif חופיתע!

זוכרת שהיינו בנייטמר ביחד? היה גדול נכון? (הכול בסדר, יש לי מאנגה של אינו" "אני לא מפחדת ממך איש מכוער!" "אני חושבת שדרכתי על היידים שיוצאות מהרצפה הזו". ואיך שאיבדת את הכפכף שלך בפנים XD) וקוגה גינטה שליטע.

MomijiSan

New member
אממ..ישלי משו להגיד><

|קרמבולה| זמנית אני לא אגיב ממש בפורום עקב כל מיני סיבות שלא באלי ממש להגיד אותן וזה לא משו שמישהו ספיציפי עשה ככה שזה הרגשה איששית בלבד ואני אוהפת אותכן אז אממ זהו . XP *באקע*

ולן

New member
;; ../images/Emo11.gif../images/Emo88.gif../images/Emo122.gif

תרגישי טוב.. או משו |;

למעלה