איך חוזרים לצלול?

LordLeto

New member
איך חוזרים לצלול?

הי,

עד לפני כ-7 שנים הייתי צולל יחסית אקטיבי, אך עם השנים וגדילת המשפחה הציוד (מלא) נשאר במחסן ולא ראה מים. חזרנו כעת מחופשה בתאילנד שם לאחר לבטים רבים החלטתי לצלול עם מועדון מקומי (PADI) בקו-טאו.

הצלילה הזו הזכירה לי שלמעשה אני הייתי רוצה לחזור לצלול, אך כרגע אני רואה מספר מכשלות:
1. הציוד שלי יבש ולא מטופל - האם יש מעבדה טובה שיכולה לתת לי הצעת מחיר לטיפול כללי לכל הציוד? הווסת של MARES, מאזן של MARES ובעבר טיפלתי בציוד בדוגית (נדמה לי, החנות שליד נמל תל אביב)
2. מועדון הבית שלי היה קורל סי דייברס, אך מחיפוש בפורום אני מבין שאיננו קיים יותר - האם זה נכון או שהוא רק החליף כתובת/שם?
3. יש לי כ-200 צלילות (כבר לא זוכר בדיוק) אך אני לא מוצא את התעודה של הDIVE MASTER, איך אני משחזר תעודה כזו?
4. כבר אין לי באדי - אבל אני מניח שאחרי שיהיה ציוד נוכל לטפל בבעיה הזו

מודה לכם מאוד על העצות,
גיא

לא נורא ולא סוף העולם

אז ככה
דוגית עדיין קיימת והטכנאי ארז שפעם פעם טיפל בציוד שלך עדיין שם חיי ופעיל . ככה שבדיקה לציוד חייבת , ותתקבל שם בברכה
אם מועדון הבית שלך היה קורל סי זה אומר שההסמכות שלך הן של SSI , במקרה וכנראה במיוחד עבורך , דוגית היא הנציג של אירגון SSI ישראל , והמנהלת המקצועית והמסמיכה היא סיגלה באילת שאני בטוח שתשמח גם כן לקבל אותך כמועדון הבית .
יובל זיו שהכרת בזמנו , יצא מענף הצלילה ועושה לביתו לחמים מיוחדים, יינות משובחים וקפה מעולה .
אבל סיגלה נכנסה לנעליו בצורה מעולה .
אמנם איבדת 7 שנים
אבל הים אותו ים , ותמיד תמיד ניתן לחזור אליו באהבה.
מאחל לך ים של צלילות מעולות
שי

שיח סלימאן

Well-known member
מנהל
כל מה שהוא אמר

בקיצור תשובה ממצה.

לעידוד - אני הפסקתי לצלול למעלה מ- 20 שנה. וחזרתי בגדול

אני בטוח שתהנה ברמות, והכל ייסתדר. רק שיש בריאות. כל השאר, בקטנה.
לגבי הפרטים הטכניים,יש טובים ממני. מניח שדוגית תעזור בנושא ציוד.

למעלה