איך חוזרים להאמין ?

IndigoChild1

New member
איך חוזרים להאמין ?

כשהייתי בן 15 אבא שלי עבד בהובלת ספרים יום אחד הוא לקח אותי איתו לעבודה ובערב כשחזרנו השתעממתי אז התחלתי סתם לחטט בכל מקום ובמקרה מצאתי מאחורי המושב האחורי את הספר "כוחו של התת מודע" התחלתי לקרוא במהלך הנסיע ופשוט התמכרתי כעבור שבוע הייתי ממש חזק בתוך הקטע הזה של התת מודע והיה נדמה שזה באמת עובד אפילו הייתי פעם אחת שהחלטתי להשתמש בשיטה עלמנת לקבל משהו שמאוד רציתי ויום למחרת קבלתי אפילו יותר ממה שציפיתי (קצת הפליד אותי תאמת) אבל עם הזמן התבגרתי והתחלתי לאבד את האמונה והבנתי שהכל היה צירוף מקרים ואז אחרי בערך 4 שנים (לפני שנה) הגיע אלי "הסוד" והוא הגיע אלי בתקופה די קשה ככה שחשבתי שמאוד יעזור לי להחזיר לעצמי את האמונה אבל זה לא קרה בכל פעם שנסיתי את השיטה הרגשתי שאני משקר לעצמי כאילו על מי אני עובד שאני מבקש מהיקום שיפגיש אותי עם אשת חלומותי ? ובכלל כל העסק הזה נראה לי כמו סקאם אחד גדול שרק מנסה לסחוט כסף מאנשים במצבים קשים ולמכור להם אשליות אבל מצד שני ....אולי אני טועה :\ אני מניח שעם השנים נהייתי קר לדברים האלה שדורשים אמונה וכל מה שאני רוצה עכשיו זה לחזור ולהאמין שמתישהו יהיה יותר טוב השאלה היא איך

GMjoy

New member
IndigoChild1, תשנה את הגישה שלך לזה.

אתה לא יכול לבנות אמונה על בסיס של חוסר אמונה במשהו. אין דבר כזה. אם אתה מאמין שדברים עובדים עבורך לטובה, והדרך שאתה עושה היא הכי מתאימה לך כרגע, אז תצפה לדברים טובים שיקרו. ואם אתה ההפך מזה, אז תצפה להפך שיקרה. אתה בוחר. תסתכל באיזו גישה אתה על הסוד: כל העסק הזה נראה לי כמו סקאם אחד גדול שרק מנסה לסחוט כסף מאנשים במצבים קשים ולמכור להם אשליות - זה הדבר הראשון שצריך לעבוד איתו - הגישה. ההסתכלות שלך על הדברים, קובעת את הלך הדברים. הלך ההרגשה שלך ביום-יום, קובעת את מה שתימשוך אלייך מחר. הכל עניין של אמון, תירגול והתמדה. אני כמובן אשאיר את הבמה לגולשים נוספים שישמחו לשתף אותך בתגובות שלהם. בהזדמנות זו, אתה מוזמן להירשם להרצאה שפירסמתי לגבי הסוד. אתה יכול לבחור איזור מגורים נוח + תאריך שמתאים לך. תלך ותהנה. אולי זו ההרצאה שתיגרום לך לחזור להאמין - להאמין כמו שלא האמנת עד היום :) בהצלחה!

IndigoChild1

New member
ההרגשה ביום ביום

אני עובד בעבודה מאוד מתיישה שאני לא אוהב מחוסר ברירה מוחלט ככה שההרגשה שלי ביום יום היא די באסה איך משנים את זה ? מה לשקר לעצמי ולהגיד שאני נהנה ממה שאני עושה ? ד'א נרשמתי :> מקווה באמת שיצא לי להגיע

GMjoy

New member
גם אני התחלתי במחשבה שאני משקר לעצמי

בכל שבוע התחלתי להבין ש"השקר" היה קיים במה שחבתי לפני... כלומר, אותה מציאות מפגרת הייתה "המעצבת" של המחשבות שלי. מבין ? וככל שהייתי מטמיע בעצמי את המחשבה ש-מה שאני חושב - זו האמת לאמיתה - ככה החיים הוכיחו לי שצדקתי :) אתה צריך לעצב את המציאות שלך עם המחשבות, ולא לתת למציאות לעצב את המחשבות שלך. זה העניין כולו. כל עוד אתה בתדר בונה, מקדם וטוב - החיים מראים לך יותר ויותר מהטוב שאתה רוצה. העבודה הנוכחית שלך היא לא לכל החיים, נכון ? יש לך עבודה שהיית מרוצה ממנה? יש לך אפשרויות ותיכנונים להתקדם לקראת כזו ? אם כן, אז פשוט תשאף לשם. תגיד לעצמך יום ולילה שאתה בדרך למשרה רצויה.

IndigoChild1

New member
אני לא בטוח שהבנתי

כשאתה אומר ש"הטמעת בעצמך את המחשב שמה שאתה חושב זו האמת" זתאומרת שבעצם אמרת לעצמך משהו כמו "אני מיליונר וכרגע אני נוהג בפורש קררה ג'י טי " ?

עדיף לומר "אני בדרך ללהיות מליונר וכו'..."

שים דגש על הדרך ולא על היעד סופי. רוצה להוריד במשקל? תגיד לעצמך "אני הולך ונהיה רזה יותר". רוצה להפסיק לעשן? תגיד לעצמך "הריאות שלי הולכות ונהיות נקיות יותר" רוצה להיות מליונר? תגיד לעצמך "אני הולך ונהיה עשיר יותר". ככה אתה גם תהיה דובר אמת, וגם תשמור על קשר עם החלומות שלך.

GMjoy

New member
אל תחשוב על מטרות כרגע..

המטרה העיקרית שעלייך להתמקד בה עכשיו, זה הלימוד והאימון שלך בעניין. מה שווה לך לנסות ליישם מטרה, אם אתה לגמרי לא מוכן מנטלית להאמין בה? זה כמו שאדם יקנה סרט בDVD והמטרה שלו לערב תהיה לצפות בסרט הזה. אבל .. אין לו בבית DVD או מכשיר לצפות בדיסק הזה. מה שווה שיש לו את הדיסק ביד ? המטרה שלך עכשיו זה ללמוד. אם לא תלמד אל"ף בי"ת - אתה כנראה לא תוכל לחבר משפטים כדי ליהנות מקריאת עיתון או ספר. תקדיש את הזמן ללימוד - המטרות יהיו נלוות להתקדמות שלך בהמשך. בהצלחה!

למעלה