איך חהאוך מסיבת יום הולדת?

VinceCarter

New member
איך חהאוך מסיבת יום הולדת?

אני מזמין חברה בני 20 ומעלה וזהו מסבת יום הולדת ראשונה שלי.. ואין לי מושג איך אורכים מסיבה כזאתי, לא הייתי בהרבה מסיבות כאלה ולכן אני ממש לא זוכר מה עושים.. איזה אוכל להכין למסיבה(מה שחשוב לי) מה בדרך כלל שמים את במסיבות, איזה סביבה?(ידוע שהמסיבה תהיה בבית שלי.. הורים שלי לוחצים עלי שאני יהיה פדיחה בעניניי חברים שלי.. תעזרו לי בבקשה בתכנון מסיבה שתהיה בעוד יומיים.. אני ממש זקוק לזה..

VinceCarter

New member
חהרוך=לארוך מסיבה., חברה=חברים שלי.

ושכתי להגיד.. תודה רבה לכם על כל עזרה שתציעו לי..

ShirShir

New member
../images/Emo65.gifמתכון בטוח:

אוכל טוב ומוזיקה טובה
! אתה יכול לארגן בדיחות, משחקים מגניבים (של גדולים
), מצלמת וידאו להסריט את כל הערב, לבקש עזרה ורעיונות מהחבר´ה שיבואו (ואולי שיביאו איתם גיטרה,זה תמיד משתלב טוב,לא?). ב ה צ ל ח ה !!!

VinceCarter

New member
כן, אבל איזה אוכל?

אפשר לפרט את כל פרט ופרט האריכת שולכן לבני 20 ומעלה מה כדי לשים ומה לא? מה להכין בעצמי ומה לקנות? בתודה...

ShirShir

New member
../images/Emo142.gifיום הולדת שמח!!../images/Emo142.gif

פיצפקעס לחדר (מנורה,תמונה,נרות,לונגים..)
סט מצעים או שמיכת "כירבולית"
נעלי בית מפנקות לחורף
תכשיט (צמיד ועגילים, שרשרת יפה..)
ספר (ספר בדיחות והומור, מודעות עצמית...)
איפור/קוסמטיקה (שכל אישה שמחה לקבל)
להזמין אותה לסרט+מסעדה ו/או מופע סטנד-אפ
ארנק או תיק ללימודים/עבודה (תמיד שימושי..)
סט לבנים/פיג´מה (תמיד חסר וכיף לקבל מחברה טובה)
מגבת רכה וענקית/חלוק מגבת אם תרצי להכין משהו אז:
עוגה/ארוחה homemade
נרות עבודת יד
כרטיס ברכה אישי
מסגרת לתמונה שלכן יחד
למלא את חדרה בבלונים
/פרחים
הנה עוד רעיון מקסים להפתיע אותה בכיף.

משיייי

New member
חיחיחיחיחיחי

תודהההההההההההההההההההההההההה עדיין יש לי בעיה כי לילדונת שלי יש הכל כולל הכל אבל הדפסתי את התשובה שלך ואני יחשוב על כמה דברים ביחד בכל מיקרה המון תודה

אז ככה,,,

נגיד שתחליט על סגנון מסויים,, ענתיקה,, כפרי קיטצ´י,, אז אפשר לארגן את הבית בהתאם,, עם קצת איבזור ויצירה,,, מוזיקה נעימה ברקע,, או שמא ,, מעין דיסקו קטן,, אוכל,, חצאי פיתות מרוחות,, חמוצים שתייה או אולי , ביסלי במבה,,, רמי,,פוקר, קלפים,, או אולי,, סתם לשבת לדבר,, יכול להיות ערב מדהים,, תלוי באנשים שאיתך,,, אם יש אפשרות לארגן קריוקי,,,אז זה יהיה אחלה,,, הרבה צחוקים וחוויה נעימה,, וכמובן,, כמובן,, שאת הכללללללל לתעד,,, תמיד נעים לזכור,, יום הולדת שמח, ובהצלחה,,,

לוטמניה

New member
מסיבה!!!!../images/Emo6.gif

אז ככה... לגבי כיבוד יש כמה אפשרויות.... 1. לשים רק ממתקים, לקנות חטיפים כמו במבה,ביסלי, פופקורן, סוכריות,ופלים וכו´ ושתיה קלה כמו קולה, ספרייט וכו´...ניתן להוסיף בירות קרות.... 2. אפשרות נוספת היא לקנות בגטים ופיתות, כמה פסטרמות ונקניקים (לסדר בצלחות על השולחנות),חומוס, טחינה, סלטים (כמו סלט כרוב אדום, סלט כרוב וכו´...), חמוצים, אפשר לשים גם נקניקיות חנות שהכנת בסיר ולהכל להוסיף שתיה קלה ובירות.אם יש לך תקציב אתה יכול להוסיף בורקסים גם... 3. אפשר לשלב בין אפשרות 1 ל-2 ביחד. לגבי המוזיקה: שים מערכת בסלון או איפה שהמסיבה, תבקש מכמה חברים טובים שיביאו דיסקים ושים את כל הדיסקים הטובים שלך ליד ותכניס דיסק אחד...כשיגיעו האורחים הם כבר יתחילו לשחק עם זה לבד ואתה תוכל להיפטר מתפקיד הדי.ג´י... את המסיבה רצוי לערוך בסלון כדי שיהיה הרבה מקום...הייתי מציעה לך להדליק מנורה עם אור פחות חזק מבדרך כלל, אולי כמה מנורות לילה קטנות במקום האור הגדול והמרכזי, אפשר גם לקנות כמה נירות גדולים (יש בכל סופר מרקט היום...) אתה יכול לשים כמה חבילות קלפים על השולחן, משחק רמי והכל יהיה נחמד כי אנשים פשוט יעסיקו את עצמם...

lala182

New member
רעיונות...

אוכל- אפשר ללכת על האופציה החלבית או הבשרית או לשלב אם אתם לא שומרים.. הכל ת´אמת תלוי בתקציב... בגדול- סלטים (כמו שפירטו למעלה) פיתות, בגטים, לחמים שונים, חמוצים, כדורי פלאפל, אם זה בשרי- נקניקים מסוגים שונים, בורקסים (תפו"א, תרד פטריות, בשר וכו´...) אמפנדס (כמו בורקס רק דרום אמריקאי) נקניקיות, אם זה חלבי- בורקסים (כמו למעלה רק גם גבינה), פשטידות למינהם, פיצות וחשוב- אלכוהול... תביא הרבה דיסקים עם מוזיקה טובה שאתם אוהבים, תעמעם את האורות, תביא חברים שעושים שמח והכל כבר יזרום...

למעלה