איך חגגו אנשי הפורום ?!?!?!

איך חגגו אנשי הפורום ?!?!?!

אז ככה חגגו אנשי הפורום את יום האהבה: משה:עם הבובת מין היומית..(ומלפפון כמובן) ג'ס:קנה דינרים עירקית..(ממתין שמשהו יקרה כבר) סופגי:אוחח סופגי השתעשע לה עם ערכה חדשה מבית "רוקט פוקט"...(להיט חדש) סיירוס:כרגיל במסיבת גאים כנועים.. טלוש ורונה...:עשו מסיבה פרטית (כניסה לאשכנזים בלבד) עם כיבוד קל (גפילטע פיש,ובלדי מרי)... שחף:אוחח היא בילתה כמו שצריך..היא נסעה לחוות אלפקות והתאמנה ביריקות...

יא אורן איך ידעת?

פשש אני רואה שאתה מעודכן בהכל... אגב אחלה מקום זה חוות האלפקות מומלץ וזה....תחרות יריקות חופשי...

syrus

New member
תגובה לכומר...

מה זה גאים כנועים? (סליחה על הבורות) החגיגה שלי הייתה הכי גרועה שיכולה להיות = מילואים!!!!!

soofgania

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo67.gif

וואלה לא חשבתי אחרת..לכן גם לא ציפיתי שתענה על כמה הלכת רחוק באהבה
בטח הדבר הכי מטורף שעשית היה לקפוץ בנג'י מ-5 מדרגות

סיירוס לשרת אותי זה לא מילואים!!!

חחחחחחחחחחחחחחחח אבל תאמת...בראש של הכומר המעפן שלי....נהנת וזה??? קנית "למפקד" פרח או משו כזה??? נ..ב... כומר??? יקירי??? נשמה שלי??? אהוב ליבי????????????????????.. למי אמרת מלפלפון ובובה למי???????????????????????????????????.. אטפוווווווווווווווווווו על הווצ שלך יא קומוניסט!

סיירוס אחי

מה היית במלואים שלוש ימים או שהתכתבת מהמילואים? חחחח עאלק מילואים תגיד שאתה לא בקטע של בנות וזהו זה לא בושה, ובישבילך אני מוכן להיות גיי .. סיירוס אני פנוי ואני חתיך אז שלח מסר יש על מה לדבר

j a s t i n

New member
../images/Emo66.gifרוקט פוקט קטן על סופגי...

היא אוהבת יותר זילזלים ושיהאבים ... אה כן ומה שמפרק אותם להלהלהלהלה >>>>>>>>>>>>>>

soofgania

New member
מזקירים סופגי גאס מתעורר../images/Emo199.gif

מה דעתך על משחק מקדים? יאללה קפוץ אתה ראשון

j a s t i n

New member
../images/Emo6.gifסופגי ממתי שלך מזדקר שאני אזכר

מזכירים* .... חחחחחחחחחחח הרגת אותי מיילדה... ובאמת שמזדקר לי אני ישר בא ..וזה.. קוללולולולולו

soofgania

New member
אופס..סליחה

זה היה בכוונה
וכשאנחנו רושמים ת'מילה "משו" זה בסדר?
קיצר ג'אס נוווו קפוץ כבר..

למעלה