איך זה

איך זה

שבסוף אני מוצאת את עצמי מקנאה בבנות שנותנות לעצמן ליפול?
שמוצאות תירוץ אחרי תירוץ אחרי תירוץ ללמה לא להתייחס לטיפול ברצינות
עברה כמעט שנה מאז האשפוז ואני כאילו על רכבת הרים... קמה ונופלת וקמה ונופלת ומתרסקת. אבל קמה שוב ושוב ושוב ושוב
אני הצודקת. אני החזקה.
למה זה לא מרגיש ככה?

ט'

ברזון
בזה שהן לא צריכות לקחת אחריות
לא צריכות להילחם בעצמן כל הזמן
בזה שדואגים להן
אבל בעיקר ברזון.

קולדון

New member
אני חושבת שזה בסדר

לדעת ולהפנים שלוותר על חלק מעסקת החבילה של הפרעות אכילה- יכאב. גם אם את הצודקת.
בין אם זה הרזון שמושך, או סטייט אוף מיינד מסויים שמעורר געגוע- זה בסדר. תחזיקי את עצמך חזק. כשתתחזקי- כבר לא תתגעגעי למקומות האלו. יש במצב האנורקטי משהו מנחם... בעיקר כשעוד לא התייצבת במקום אחר וטוב יותר. כרגע את עוד נלחמת על המקום הזו, הוא עוד לא שלך, ולכן העין פוזלת הצידה ומנקרת..

"הרזון"

זה בעיני שם קוד. שם קוד לדברים שאת רוצה, שאת חושבת שיגיעו יחד עם הרזון. הרזון הוא לא העניין עצמו, למרות שהוא נראה כך.
אז מה הדברים האלו- שאת רוצה שיקרו ונראה לך שאם תהיי רזה יהיו לך?

levshavur

New member
לחלומות של אחרים

שלום לך
אני חושבת שליפול זאת חולשה ולא חוזק, זה הצד החולה שמדבר...
אישית אם הייתי מסתכלת על מה שנשים אחרות עושות ומשיגות הייתי נתקפת בייאוש כי מה שאחרות משיגות בקלות לי זה דורש זמן ומאמץ לדוגמא אחי שקטן ממני ב11 שנים ושאני חינכתי אותו (כי ההורים לא טרחו לעסוק בזה...) אז זה מתסכל שהוא כבר לקראת סיום של תואר שני ואני רק משלימה חובות של שנה א' ...לו יש משכורת טובה וגם לאשתו שהיא רופאה ...ולי אין אפילו קצת של עבודה...
ויש להם תינוק- ולי אין רחם...לי יש ה"א והוא בלי בעיות רפואיות... אז אם הייתי נותנת לעצמי להזדהות עם מה שעכשיו כתבתי הייתי נכנסת לדיכאון גדול ...אבל אני משלימה עם המקום בחיים שבו אני נמצאת וזה קצב ההתקדמות שלי,אפילו שהוא איטי, אז אני חושבת שלא כדאי לקנא כי המצב של אחרות הוא שונה משלך את לא יודעת מה הולך ברגש שלהן ומה הן מרגישות מבפנים אני בטוחה שהן לא כותבות או אומרות את הכל...זה קשה לא לקנא אבל זה רק עושה נזק נפשי לך, ולא להן...
כל אחת מתמודדת בדרכה.
לבשה.

מקווה שתקומי בבוקר בתחושה אחרת.

וגם אם לא, את הרי יודעת כבר שלפעמים יש גלים קשים יותר, ושצריך לתת להם לעבור. כל פעם שאת עושה משהו חולה, את מחזקת ומעירה את השדים האלו יותר. בכל רגע שאת בוחרת בריא למרות הקושי- את מחזקת את הכוחות שלך ולאט לאט מרגיעה את החשיבה והתחושות החולות.

כל הכבוד לך על המאמץ הזה.

מקווה בשבילך לסוף שבוע קל יותר שיקרו בו דברים נחמדים.

למעלה