איך זה

אקווה

New member
איך זה

שתמיד כשאת/ה תפוס/ה מתחילים איתך יותר? זה ממש משעשע וגם מעלה חיוך אירוני ותוהה במקצת. עד שאת/ה תפוס כבר, אז מתחילות לבוא הפניות. זה מדהים! מצד שני - בטח אם לא היית תפוס/ה הפניות לא היו מגיעות בכלל...
ותחשבו על זה...

amir_aikido

New member
משהו שמשדרים כנראה - אושר ../images/Emo35.gif

כנראה שכשאנחנו תפוסים אנחנו משדרים שאנחנו יותר מאושרים / שמחים / בטוחים בעצמנו. ובעיקר כשאנחנו מדברים עם בני/ות המין השני. כך מי שרואה אותנו מרגיש שאנחנו שווים יותר
מה שמצדיק את הטענה ש"חיוך הוא האיפור הכי טוב" אמיר

הסבר פשוט ואף גם לוגי

כשאתה תפוס אתה מבסוט, ואז אתה לא משדר "מיסכנות", שזה הדבר שהכי דוחה בני אדם בעולם. אתה כן משדר קלילות וביטחון עצמי, שהם דברים מושכים וחיוביים. וכל האמור נכון לבני שני המינים, כמובן.

אקווה

New member
אבל.........

דיברתי דווקא על התחלה טלפונית.... הפעם האחרונה שהוא ראה אותי עוד לא היה לי מישו רציני בחיים ודווקא עכשיו, כשיש, הוא נזכר אני קיימת והרים לי טלפון כדי להזמין אותי לצאת... ככה שהוא לא ראה שאני מאושרת... יצאה מן הצטרפות מקרים שכזאת....:) מצחיק...

voguemaster

New member
יש עוד דבר

כשאנחנו תפוסים אנחנו לא מבצעים את הדפוס של לנסות למצוא מישהו. לדוגמא אם אני תפוס אני יותר נינוח ליד בחורות מושכות שאחרת אולי הייתי מעוניין בהן. העובדה שאני לא מעוניין בהן בגלל שאני בקשר גורמת לכך שהתקשורת יותר טובה ונינוחה...

למעלה