איך זה

45degrees

New member
סופרטראפ הם המשתיקים החליפיים

היחידים בשוק שיכולים להעניק למנוע תכונות טובות יותר לאורך כל תחום הסל"ד (כמו מגאפונים) שאינם מגאפונים. לעניין חוקת המירוצים שלנו היום - אתה יכול לקבל את האפקט של שיפור הביצועים ללא חריגה מהנחיות התקנון המחייבות משתיק. לך על זה.

Le Duke

New member
זה טוב ,אם אתה רוצה לשרוף את

הפלסטיקה. לפני שאתה מחליף דוד ,בדוק את הדברים הבאים: 1. מערכת EPS - אם מחוברת ,אז מומלץ לנתק. ב"אופרוד" ו"ספין" מכירים את הפרוצדורה. 2. ביטול דוד ביניים. 3. קיט דיינוג'ט לקרבורטור ופתיחת תיבת אוויר. השינויים הנ"ל יתנו את התמורה הטובה ביותר תמורת כספך בעלות מינימלית. אם לאחר מכן לא תהיה מרוצה - ממליץ על מערכת מושלמת הכוללת סעפת עבה יותר של חברות מוכרות כמו Higashi ,לאו וינצ'י ,סברינג או אקרה (האחרונה רק אם ממש אין לך מה לעשות עם הכסף).

45degrees

New member
אתה מטעה. ביטול משתיק הביניים פוגם

באספקת הכוח ולא משפר אותה. החלפת משתיק אחורי וביטול דוד הביניים בד"כ גורמים לירידה בתפוקת הכוח בתחום רחב של סל"ד על חשבון עליה קטנה ביותר בקצה התחום העליון. בקיצור - תמורה שלילית להשקעה. הדרך היחידה לבטל כמו שצריך את משתיק הביניים היא על ידי החלפת כל הסעפת והמשתיק במשהו שנותן יותר כוח ברוב טווח הסל"ד. האופציה שהוא מחפש היא משתיק בלבד, ולכן עדיף לו להשאיר את משתיק הביניים.

45degrees

New member
זכותך. תחפש השוואות דיינו במקומות

המתאימים ותראה בדיוק על מה אני מדבר. יש סיבה למשתיק הביניים, וביטולו מחייב התאמת שאר המערכת לכך. לא סתם יש במערכות מתקדמות: 1. קונוסים 2. spower bomb 3. קטרים משתנים מה לעשות - חוקי הפיזיקה מחייבים התאמת סעפת הפליטה והמשתיק למכלולים אחרים באופנוע. אתה יכול לקבל או לא לקבל, במדידות דיינו רואים בפירוש את מה שציינתי קודם. יש לי בבית אפילו כמה השוואות כאלה אם תרצה לראות פעם.

dedge

New member
אני עוד לא מחפש אופציה..

רק מרחרח מחירים וכיוונים לשיפורים הראשונים. LE DUKE כיוון אותי פחות או יותר לאן שאני צריך. תודה לשניכם.

asparagos

New member
שיפור ראשוני מומלץ

הרוכב
זה שיפור פצצה שעובר איתך מאופנוע לאופנוע. לוקה227 מומלץ.

Super Max

New member
נדמה לי שאין טיפול 5000

אלא טיפול כל 4000 ק"מ (בהנחה שאתה לא קורע אותו על המסלול, ואז ההפרש בין הטיפולים קטן יותר). טיפול קטן - שמן, פילטרים ופינוק כללי לאופנוע (עיסוי בשמנים ארומטיים, מניקור, פדיקור וטיפול פנים). טיפול גדול - לא יודע, יש את אוריה מספין. SM

למעלה