איך זה ש......

הטיZרית

New member
איך זה ש......

אף אחד\ת לא הזכיר\ה פה את התחרות הבנלאומית של הסוס הערבי בישראל שהיתה בשבת האחרונה בתל מונד???....

תמונות!!!!

כמו שהבטחתי לכם.... אני הבאתי תמונות!!!! אני באמת מצטערת על האיכות... זאת התמונה שהיפיפיה עשתה נר ונפלה אחורה!

והסגנית החמודה....!

סייחה מדהימה!!!

הזאת שהחזיקה אותה התחילה כשהיא נכנסה ללכת בעוד הסייחה רצה...חחח אז היא ברחה לה....

הטיZרית

New member
מבוהלות בהחלט.....תחשבי.....

שמישהו היה לוקח אותך קשורה בחבל למקום שאת לא מכירה.....רעשים בעוצמות שהאוזניים שלך לא מסוגלות לסבול.....רודפים אלרייך עם שוט עם ניילון שמלחיץ לך את הצורה ומאות אנשים עושים לך רעש עם בקבוקים עם אבנים בפנים וצופרי אוויר........ עכשיו הפאניקה מובנת..?

הטיZרית

New member
מיותר לציין ש......

עושים את כל זה בכוונה כדי להשיג פוזה ותנועה מקסימלית......

הטיZרית

New member
התמונות דיי על הפנים...כל הכבוד על

המאמץ....... אבל איך לא תפסת את היפים מכולם.....לפי הזוית של התמונה של הסוסות שנכנסות לזירה היית ליד הגדר הכחולה.....ודיי קרוב.... אין לך משהו יותר ברור?

אמממ

זה די קשה אתם יודעים.... הסוסות היו בריצה צרחות של הקהל מכול עבר.... ממש סיוט!!! היה פשוט מבהיל עם הצופרים האלה... אפילו אני נבהלתי מכול הקבוקים עם האבנים בתוכם....מ=פ=ח=י=ד=! סוסים מסכנים. לצערי הרב הייתי רק במקצה סייחות... אחרי זה ישר הלכתי כי ניפצו לנו את השמשה באוטו. אני ישבתי ביציאה... למעלה למעלה! אני צילמתי את התמונות במצלמה עם עדשה 80-210 מילימטר! הנה עוד סייחה מסכנה ומבוהלת....

למעלה