איך זה ש(2)...

kapit

New member
איך זה ש(2)...

בסביבות פרק 240, כשטראנקס, גוטן, פיקולו ובו נכנסו לטיים צ'מבר (ובו כל דקה=6 שעות) הקרב שם נמשך בערך שעה לכל היותר, אבל בחוץ עבר מספיק זמן בשביל שבולמה תספיק להכין אוכל?

thorondor

New member
הקרב לא יכל להמשך מעבר לחצי שעה.

הפיוז'ן מחזיק רק חצי שעה. בכלל זה לא ממש הגיוני מה שהלך שם.

kapit

New member
אני חשבתי,

שאלי הפיוז'ן ע"פ הזמנים של כדור הארץ זאת אומרת ששם הם יכולים להיות מלוכדים למשך שלוש שעות של הטיים צ'מבר אבל השאר לא הגיוני

kapit

New member
יש! אז אין לזה פיתרון!

מצאתי משהו לא הגיוני אחד בסידרה המאוד הגיונית הזו!

humi

New member
הרבה מאיתנו מצאנו כמה דברים לא...

הגיוניים אבל לא נורא זאת עדיין סידרה אדירה

kapit

New member
ועוד משהו

איך זה שכשהחיו את כל מי שפריזה הרג גם הנאמק הזקן שוג'יטה הרג חזר לחיים? או שזה לא הוא, והיה אחד אחר שממש ממש דומה לזקן שוג'יטה הרג?

SaidinsTaint

New member
איזה נאמק זקן?

בעיקרון כל מי שווג'יטה הרג - כלומר כל הכפר ההוא - כולל האלדר שלהם, לא חזרו (אולי חוץ מזה שהחייל של פריזה הורג) - הנאמק הכי זקן חזר לחיים כי הוא מת מצער על כך שילדיו מתו, וכיוון שהם לא מתו, הוא חזר...

kapit

New member
לא יודעת.. זקן..

בכל כפר יש אחד זקן מקיטה הגיע לכפר אחד והרג שם את כולם וגם את הזקן של אותו כפר ואז הוא זרק את כדור הדרגון בול למים הבעיה היא... שאני בטוחה שראיתי את אותו זקן גם לתחיה מאוחר יותר.. אולי בעצם זה היה זקן אחר שמאוד דמה לו?

למה את אומרת כדור דרגון בול?

את קולטת שאת אומרת כדור דרקון כדור? טוב, השלמתי עם הקטע של "מקיטה", ככה תירגמו וככה את רוצה לדבר כמו שהאמריקאים אומרים פיקולו ולא פיקורו כי ככה הם תירגמו. אבל למה כדור דרגון בול? זה כבר ממש נשמע מטומטם!

kapit

New member
בשיר מותר להגיד את זה ולי לא?

אצעד גם על גבו עם כדור הדרגון בול הזוהר

ash 1

New member
כדור כדור הדרקון?

אני אלך להביא את כדור כדור הדרקון... איפו נימצאים כדוריי כדוריי הדרקון? תחזיר את כדור כדור הדרקון! זה לא נשמע טיפשי???

זה שהוא מתרגם דפוק לא אומר שאת

חייבת לחזור אחריו כמו תוכי. ואם הוא ידובב את וג'יטה אומר שהוא הכי חלש בעולם, את גם תחשבי ככה?

URNFS

New member
בקשר ל"כדור הדראגון בול"

ברור שכשהאמריקאים תרגמו את זה הם לא יעשו את זה לthe dragon ball ball אבל ביפנית הם אומרים "דראגון בול נו טאמא" שזה בתרגום "כדור הדראגון בול",ככה שאין מה להתלונן,כי הרי "דראגון בול" זה השם של הכדור.

kapit

New member
ועוד דבר...

לא קשור כל כך לדרגון בול זי.. אבל.. איך זה שלאש מיסטי וברוק תמיד יש כסף לקנות אוכל, תרופות ואת כל הדברים שהם צריכים? הם הרי אף פעם לא עובדים נכון? וצוות רוקט.. הם כל הזמן קונים רובוטים עצומים שהיו עולים להם מליוני דולרים.. איך הגיוני שהם מצליחים לחסוך כל כך הרבה בכל כך מעט זמן?

ash 1

New member
צוות רוקט מקבל כסף מהבוס

ואש מקבל כסף כשהוא מנצח בקרבות מכון (וגם כך הם לא צריכים הרבה כסף כי הם לא קונים כלום)

kapit

New member
איך זה שלבוס יש כל כך הרבה?

לעיתים קרובות צוורת רוקט תוקפים את אש עם רובוט שנראה ממש משוכלל מה שבטח עולה מליוני אם לא מליארדי דולרים... אני לא חושבת שהבוס יבזבז עליהם כל כך הרבה...עם הכסף הזה הוא יכל לקנות הרבה הרבה יותר פוקימונים וגם... לפעמים הם אומרים בפרקים שהם בעצמם חסכו את כל הכסף הזה (הם התקמצנו באוכל,עבדו קשה...) אבל זה עדיין לא מספיק כדי לצבור סכום כזה של כסף נכון?

מה הקשר לדרגון בול זי../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif

לכי תשאלי את זה בפורום פוקימון! יא אללה, כל אחד דוחף פה את השאלות שלו! איזה מעצבן!

kapit

New member
ועוד משהו!

תקנו אותי אם אני טועה, אבל כשבו התעצבן ראו ורידים בולטים בכל הגוף שלו אבל לא זורם בהם דם בעצם נכון? אז למה נועדו הורידים?

למעלה