איך זה קרה ?

פ ו ז מ ק

New member
איך זה קרה ?

איך זה קרה, שהיחסים התדרדרו כך, שמזוג יונים, אני מרגיש שהפכנו ל .. לא יודע מה, אפילו. איך קרה שפתאום, אני מגלה בך צדדים נבזיים ושפלים שמעולם לא חשדתי אפילו שקיימים בך ? ובעיקר, איך קרה שבמקום לטפל בבעיות, לשוחח עליהן וכן, אם יש צורך אז להפרד, אבל קודם בעיקר לנסות - איך קרה שנטשת, ברחת, והשארת אותי המום מאחור ?

איזי בת

New member
אני מאמינה שזה לא פתאום....

אני מניחה שכשתרגע תראה שהיו סימנים מקדימים..... וכנראה שהיא לא רצתה מספיק וזו הסיבה שפשוט הלכה.... ויכול להיות שכן ניסתה ואתה לא שמת לב....

tunalover

New member
שאלות נוספות למחשבה

האם היו לך רתיעות על העיניים? האם הן עדיין קיימות? האם צדדים נבזיים ושפלים היו בה ולא ראית? האם צדדים נבזיים ושפלים הופיעו עכשיו כי צדדים נבזיים ושפלים הופיעו גם בך מבחינתה? האם ניסית לטפל בבעיות שלכם ולשוחח עליהן? האם היא ניסתה? על כל אלה ואחרות תנסה לענות לעצמך ואולי ישפך יותר אור על העניין. על כל מקרה, מנסיון אישי, ככל שהזמן עובר מבינים יותר מה לעזאזל קרה שם.

א פרסקי

New member
לא הבנתי

מה הקשר לרתיעות ודברים על העיניים לכל אחד יש סף מסויים שהוא יכול לסחוב הוא צודק בדבר אחד וזה הכאב שלו כשאישתו הרימה דגל הוא לא הבין אותו בדיוק היתה בעיית תקשורת שני הצדדים אשמים כיוון שהיא לא הרימה דגל גבוהה מספיק בזמן אלה ישר את דגל הויתור וכמו שאני מבין מימנו הוא מוכן לנסות לדבר להשתנות וזה הזמן הכי טוב לבצע שינויים ולהתקדם לפני שהכל מתפוצץ וסוגרים את החנות אבל הצד השני שלו כבר איבד עניין וזה חבל

אופק 3

New member
על שאלה כזו רק אתה יכול לענות

מאחר ולכל זוג יש סיפור אישי ואישיות מסויימת לשני הצדדים צריך לנתח את מהלך הדברים בשבועות או החודשים האחרונים אני מאמין ששם נמצאת התשובה. באופן כללי אני חושב שזה קורה שהאהבה נגמרת מחפשים ריגושים חדשים כואב אבל אמיתי

אם נותרת המום

זה אומר שביום בהיר אחד היא קמה והלכה זה אומר שלא שמת לב שאתם נמצאים בירידה - אולי לא תלולה אבל עקבית ואתה המום מלכתה או מהצדדים הנבזיים שגילית בה? לדעתי יש כאן ניגוד רציני

פ ו ז מ ק

New member
ואולי אני לא צריך להיות מופתע...

בעיית תקשורת קשה - כן, בהחלט. במקום ממנו אני בא, כשיש בעיות, עובדים עליהן. לא מנסים להדחיק, לא מנסים להתעלם מהן. ניסיתי להרים דגל אדום, לנפנף בו ככל יכולתי, שאם נמשיך בקצר בתקשורת, בצורה כזו, זה לא ייגמר טוב. ניסיתי לדחוף לכיוון של ייעוץ זוגי - אולי לא מספיק חזק. ניסיתי לדבר על זה - אולי גם זה לא מספיק. ואשר לנבזיות - אני לא חושב שעשיתי משהו שמגיע לי היחס אותו קיבלתי. אפשר להפרד גם כמו בני אדם מתורבתים - לא תוך תקיעת סכין בגב.

פוזמק מאמי

אני בטוחה שרבים מאיתנו כאן העלו את השאלות האלה לא פעם אחת ואולי עדיין... תשובות ככל הנראה לא תמצא היום, אולי כשיעבור מספיק זמן והכאב והכעס יעלמו קצת אני יכולה להגיד לך שבדיעבד הכל היה לי מול העיניים אני זו שבחרתי לא לראות אבל את העניין של לא להיפרד לא אבין לעולם ומזדהה איתך מאוד בתחושה שולחת חיבוק והמון כוח

גילת336

New member
אנשים משתנים/ מתבגרים

יכול להיות שהיא נשארה היא וצורה הראייה של השתנתה/התבגרה/התרחבה אל תאשים את עצמך- דברים קורים כי הם צריכים לקרות תעשה את המקסימום כדי להיות שלם עם עצמך אבל אל תשכח: אי אפשר לעשות הכל לבד!

למעלה