איך זה קורה?

איך זה קורה?

היינו יחד אהבנו חייכנו צחקנו היה לנו טוב יחד אמרתי שאני אוהב ובאמת אהבתי ואז הסתיים הקשר(קשר ארוך) והייתי בטוח שאכאב שלא אצא מזה ופשוט אחרי יום יומיים של נתק פתאום היא לא במחשבה בבוקר המוח לא עסוק בה יכול להיות שלא היתה אהבה? יכול להיות שבגלל הרצון העז לזוגיות פשוט "החלטתי" שאני אוהב?

רות 2

New member
התלהבות התאהבות

וסקס טוב עדיין לא מתכון לאהבה חסר שם איזה תבלין

ozzz64

New member
אתה ממש מעורר רחמים ...

הפעם ברצינות גמורה לשם שינוי .

יערית

New member
לא יוכל להיות

בוודאות שלא היתה אהבה. לפי ראות עיניי ועל פי המציאות שלי-אהבה אמיתית לעולם לא עוזבת אותנו,גם עם מערכת היחסים הסתיימה,היא תמיד נשארת בתוכנו.

גנטי

New member
נשמע מאוד נכון

ובכלל יש בעיה לאנשים כמו הכותב לדעת להעריך את שיש להם ממהרים לזרוק ובא יום שאם הם מסוגלים להיות כנים עם עצמם שמצטערים על הטעות

רומנטית שכמוך

זה לא שאני לא רומנטית או מאמינה גדולה של אהבה. אבל אהבה, כמו כול דבר בחיים נגמרת. אולי לא אחרי יומיים, אבל נגמרת. (גם אם הזיכרון נשאר...)

יערית

New member
בלי שם קשר להיותי רומנטית נשמה

כל אהבה שחוויתי בחיי (והן מעטות ומיוחדות)נמצאת בתוכי,מספיק מבט בתמונה, בהעלאת זיכרון ישן והבטן מתהפכת,אמרתי היו מעטים שפשוט התיישבו להם שם בפינה של הנשמה שלי וכנראה לעולם לא יצאו משם,אני לא אוכל לחזור בשנים אחורנית ,גם אם אין זוגיות אהבה תמיד תשאר,אין לה ממה להיות מוזנת או לצמוח יותר,אך היא נעצרה לך שם במימדים לה וכך אני נושאת בתוכי את הטובים לטיס. (לנשמה שלי יש קיבולת גדולה
)

יכול להיות

ויכול להיות שמה שנשאר אצלך זה כבוד והערכה לאדם שפעם אהבת ולא האהבה עצמה? כבוד והערכה בעיני, זה חלק מאהבה

יערית

New member
איך שבא לך לתרגם

תתרגמי,זה יכול להתפרש בכל דרך, בפנים זה מרגיש נעים הרבה יותר מהתאהבות, זה חזק וזה הכי אמיתי שיש למרות שלא ממומש יותר. עד לאהבה חדשה ששוב תמצא לה פינה קטנה בתוך נשמתי,אבל בשביל זה צריך להיות מובחר עבורי:))

להיות מאוהב באהבה

יש כאלו שיש להם יכולת כזאת, להיות מאוהבים בלי בעיות. כל אחת שמגיעה היא סיבה למסיבה, אלו אנשים שמואהבים באהבה. הם לא בוחרים מישהי מסויימת, הם לא נשבים בקסמים של מישהי נדירה להם הם חיכו כל חייהם, הם במקום אחר.. ולכן ישר אפשר לאהוב אחרת... מה זה משנה? העיקר שתהיה בת זוג.. בעיני זו לא אהבה, אהבה היא בחירה של אחד מיוחד וכשהוא הולך הוא לא נעלם.

קורא את שכתבת

ומסתכל לאחור ואומר לעצמי היא צודקת? יכול להיות שבגלל ה"זמינות" של אותה אחת התאהבתי? אם זה נכון אז אני באמת בצרה

שלי 9

New member
אם התאוריה של רות נכונה אתה

באמת בצרה צרורה..כי היכולת לאהוב היא משהו מופלא ונשגב..והיכולת לאהוב מישהו/י ספציפית בשל מי שהוא היא מופלאה שבעתיים.. אם אתה מזהה דפוס בעייתי בעצמך בהקשרים הרגשיים הייתי שוקלת במקומך ברור אמיתי ועמוק אצל איש מקצוע.. שתהיה לך שבת שלום.. תמשיך לאהוב כלבים..אבל תאהב גם נשים.. יש כ"כ הרבה לאהוב..:))

באותה הקלות

יכול להיות שזו לא היתה אהבה, באותה מידה שיכול להיות שזו היתה אהבה ובכדי להתגבר אתה משכנע את עצמך שלא היה שם כלום....

תקראי את קוראת בתותים

והתגובה שלי אליה תמיד זה היה ככה כנראה רק שלא שמתי לב לדפוס באה חדשה והישנה כלא היתה

קראתי עכשיו...

בעיניי יש מושג אחד לאהבה... לא מכירה "דפוס" אחר בכל הקשור אליה... או שהיא ישנה או שהיא איננה... אחרת זו סתם חיבה...או זיון טוב.

שירלי6

New member
אוהב כלבים

או כלבות? יכול להיות שבגלל הרצון העז ללכת על ארבע פשוט "החלטת" שאתה אוהב?

למעלה