איך זה עובד מה גורם לעיניים שלנו לגרום לך שנוצר כביכול "זרם" מעגלי בתמונה הסטטית הזאת?
N numone New member 26/2/07 #1 איך זה עובד../images/Emo35.gif מה גורם לעיניים שלנו לגרום לך שנוצר כביכול "זרם" מעגלי בתמונה הסטטית הזאת?
איך זה עובד../images/Emo35.gif מה גורם לעיניים שלנו לגרום לך שנוצר כביכול "זרם" מעגלי בתמונה הסטטית הזאת?
R roey1r New member 26/2/07 #2 לפי מה שאני יודע זה לא העיין שגורמת לאשלייה אלא המוח... דרך עיבוד הנתונים של המוח... מישהו פה בטוח יוכל להסביר לך בנתיים קבל עוד כמה תמונות כאלו
לפי מה שאני יודע זה לא העיין שגורמת לאשלייה אלא המוח... דרך עיבוד הנתונים של המוח... מישהו פה בטוח יוכל להסביר לך בנתיים קבל עוד כמה תמונות כאלו
א אחמס1 New member 28/2/07 #10 זה אחד הטובים הוא אמנם לא דינאמי כמו האחרות אבל מראה לנו כמה יחסית ולא טריביאלית היא התפיסה של הצבע. ממש לא האמנתי בהתחלה. אבל אין ספק, שתי המשבצות בצבע אפור 47%.
זה אחד הטובים הוא אמנם לא דינאמי כמו האחרות אבל מראה לנו כמה יחסית ולא טריביאלית היא התפיסה של הצבע. ממש לא האמנתי בהתחלה. אבל אין ספק, שתי המשבצות בצבע אפור 47%.
א אייל בר אור New member 28/2/07 #11 ואוו תמונה מדהימה !! ../images/Emo41.gif../images/Emo141.gif מה שאני עשיתי, העתקתי את התמונה לצייר של חלונות, ואז חתכתי בעזרת העכבר קובייה ממשבצת A והתחלתי לגרור אותה לכיוון של מישבצת B, ברגע המגע הצבעים מתמזגים באופן מושלם!
ואוו תמונה מדהימה !! ../images/Emo41.gif../images/Emo141.gif מה שאני עשיתי, העתקתי את התמונה לצייר של חלונות, ואז חתכתי בעזרת העכבר קובייה ממשבצת A והתחלתי לגרור אותה לכיוון של מישבצת B, ברגע המגע הצבעים מתמזגים באופן מושלם!
ל ליאור שני המקורי New member 27/2/07 #8 פשששש...... עוד אחד מדהים! להסתכל על הנקודה השחורה שבמרכז ואז להתקרב ולהתרחק עם הראש מהמסך! איזה יופי ממש חבל"ז......
פשששש...... עוד אחד מדהים! להסתכל על הנקודה השחורה שבמרכז ואז להתקרב ולהתרחק עם הראש מהמסך! איזה יופי ממש חבל"ז......
A ailag New member 27/2/07 #9 מי שלא רואה את התמונות לעיל זזות (חוץ מזו של השחמט), פתחו אותן בחלון חדש.
א אייל בר אור New member 28/2/07 #12 אני ממליץ להגדיל את כל התמונות! אני מאד ממליץ ללחוץ על כל תמונה ולהגדיל אותה לגודל המלא שלה, אז האפקט ממש מרשים!
אני ממליץ להגדיל את כל התמונות! אני מאד ממליץ ללחוץ על כל תמונה ולהגדיל אותה לגודל המלא שלה, אז האפקט ממש מרשים!
W Wolverchenus New member 3/3/07 #15 שכחתי את הלינק! D'oh! http://www.johnsadowski.com/big_spanish_castle.php