איך זה להיות סבתא?

יעקבזון

New member
איך זה להיות סבתא?

תאמרו לי חברי הפורום הנכבד, איך זה להיות סבתא, אני עדיין לא, אבל עוד מעט. מה צריך לעשות כדי להיות סבתא טובה?

להיות סבתא?

תשכחי את כל מה שאת יודעת על גידול ילדים. נכדים זו אופרה אחרת. הטוב עוד לפנייך. לא צריך ללמוד להיות סבתא,זה בא בטבעיות. העצה היחידה שאוכל לתת לך זה,אל תחכי שיביאו לך את הנכד/ה לביקור. תתנדבי תמיד לעזור,לשמור,לטפל,להוציא מהגן, וכ'ו.כולם ירוויחו מזה.

לא צריך לעשות כלום ..סבתא תמיד באה

מאהבה

סבתא? מחליטים עבורך ממתי זה מתחיל, כל השאר

בא בשיתוף פעולה. אנחנו נהנים לתת והם נהנים לקחת. כולם יוצאים מרוצים.

על הצטרפותך לקלאב הכי יוקרתי בעולם
מרגע שתזכי לשאת בזרועותיך את נכדך/נכדתך בשעה טובה תרגישי הצפה של אושר שלא נוצרו המילים לתאר זאת. כל מה שאת צריכה לעשות מרגע זה הוא להנות מכל דקה ודקה. להיות סבתא טובה
לאהוב, לחבק, לשחק, לספר סיפור, לשוחח עם הנכד/ה לעזור אם ההורים מבקשים ולך זה מתאים, בקיצור חשבי על כל הדברים החיוביים שאת יכולה לתת מעצמך והפכת בן רגע לסבתא נהדרת. ושיהיה במזל טוב ובשעה טובה

kikale

New member
אחחחחחחחחחחחח נהדר ...

באים , נהנים, הולכים , ישנים טוב בלילה .... מה רע? אבל ת'אמת , תמשיכי להיות אמא טובה אז בטוח שתהיי גם סבתא נהדרת . אני סבתא במשרה מלאה .. איתי הם מבלים יותר מאשר עם אמא ואבא שלהם.... אצלי כל נכדיי מבלים בין שנתיים לשלוש שנים בגן הילדים שלי ובשלב הזה הם לא קוראים לי סבתא
.. רק KIKA, לפעמים גם קופצת לבייביסיטר בשעות הערב, אבל הם ממש לא מבקשים יותר מדי , הם מבינים שיש גם לי עיסוקים אחרים חוץ מלטפל בנכדים .. סה"כ מתאים לי תואר הסבתאות אני אישית מאושרת עם התואר הזה ולדעתי הוא גם מאוד הולם אותי .
בהצלחה לך בבוא הזמן עם התואר החדש .

איך להיות סבתא בדיוק בשבילך

מצרפת לך לינק עם מידע על הרצאה בנושא שאני מעבירה ויכולה לתת לך נקודות לחשיבה וגם מעט תובנות.

סיפורי סבתא זה לא הכל

לכל הסבים והסבתות הצעירים- זו בדיוק ההרצאה עבורכם. מוזמנים באהבה

למעלה