איך זה יכול להיות ?

R-o-i

New member
איך זה יכול להיות ?

אני מתאמן כחודש על מנת לרדת במשקל, אני רץ הרבה, כל יום, עושה : מתח,מרפקים,שכיבות שמיכה,גולש גלים,שוחה,ועובד על הבטן בהרבה שיטות, אבל,אין שום סימן להרזייה, שהתחלתי הייתי 64 קילו, רציתי להגיע לשישים, עכשיו אני 67 אומנם אני מרגיש שיש שיפור מבחינת שריר, אבל איך אני יכול להיפטר מהשיכבה שמסתירה לי את הקוביות ? מבחינת תזונה אני גם אוכל נכון, דואג להרבה חלבונים, ולא יותר מידי פחמימות, מישהו יודע מה קורה לי ? בתודה רועי

אלי ו.

New member
דוקא נשמע מאוד הגיוני

אתה אוכל מעל האיזון הקלורי שלך אז אתה עולה במשקל. מה יש כאן להתפלא? תאכל פחות, נקה את התזונה מסוכרים ושומנים מיותרים, ותראה תוצאות. לעבוד על הבטן "בהרבה שיטות" נשמע לי מוגזם, זה בודאי לא מה שיוריד שומן מהבטן.

R-o-i

New member
הבארה,

לא עליתי במשקל מבחינת שומן כרגע גם רואים את הקוביות יותר טוב מלפני חודש, וגם היד קידמית יותר נפוכה אז אם אני אוריד את הרמה של השומנים המיותרים והסוכרים, יהיה סיכוי לראות תוצאות יותר טובות ? רועי

אלי ו.

New member
כן

יכול להיות שהצלחת להוריד שומן ובו זמנית להעלות שריר. זה אפשרי בייחוד אצל מתחילים או מתאמנים שחזרו אחרי הפסקת פעילות.

מעבר לזה אלי, מסת השריר אצלו עלתה

אז הוא עלה במשקל, זה לא בהכרח אומר שהוא עלה בשומן. עליה במסת השריר היא הסיבה היחידה שאף פעם לא נשקלתי. את התוצאות ראיתי במידות המכנסיים שהצטמצמו.

למעלה