איך זה יכול להיות?

ColonelKurtz

New member
איך זה יכול להיות?

שבנוסף לכל שיחות הנפש וגילויי הלב לא נוצרים בפורום כזה רומנים? הרי הנשים פה כולן יפות והגברים אוהבים את היופי הזה וכולם פה מבוגרים - אז מה קורה לכם? אין פה אפילו הודעה אחת שיש בה קצת תשוקה

למה חייב להיות..

מה אם נשים וגברים נמצאים במקום שכולם אוהבים את איך שהצד השני נראה חייב לצאת רומן? למה אי אפשר לדבר ולשוחח על נושא משותף בלי רצון לתשוקה ואהבה? לא שיש איזושהיא התנגדות.. אבל.. זורמים ונהנים מהפורום ומהשיחה, ומה שייקרה ייקרה. ואני חושבת שהיופי הוא בעיניי המתבונן. אישה יפה

ממש לא מתממת

לכל אחת ואחד רצון משלו לא?!

ColonelKurtz

New member
החלט

אבל יש פה כבר די הרבה אנשים והכיצד לא נמצאו השניים שידבקו זה בזו או זו בזה ולו רק למטרת סיפוק יצרים? מוזר בעיני

מצחיק אחד

תגיד קולונל בדימוס למה אתה חושב שצריכים להידבק.. לא תמיד יש דבק מתאים צריך שניים לטנגו ואולי יש גם מודבקים שלא ידועים לך ולנו אז..בחיי שאתה מצחיק..בן כמה הראש הילדותי הזה???

ולמה מוזר?

קודם כל אנחנו לא יודעים מה הולך מאחורי הקלעים
ולא כל דבר צריך להיות לעיניי כולם. לפי מיטב ידיעתי הפורום דיי חדש, אז תן לו קצת זמן והוא ייפרח
אישה יפה

DREAM111

New member
היי אז אחזק את דברי אישה יפה

הפורום בתפוז עדיין בחיתוליו. לאן אתה ממהר? חכה תן לאנשים להכיר אחד את השני ומי יודע אולי יצאו מפה עוד כמה וכמה חתונות.
סבלנות זה כל הסוד.

גילה37

New member
והוא אכן יפרח../images/Emo20.gif../images/Emo39.gif../images/Emo141.gif

אני מואד אופטימית לקשרים שעוד יצאו מכאן , יש תחושה שהפורום מקנה אווירה של בית ולכן למי שמעוניין לנטוש שלא יעז כאן הוא הבית השני שלנו ובזכותינו הוא יפרח.... שלכם גילה

גילה37

New member
מן הסתם לא כולם מחפשים סיפוק יצרים.

הנשים כאן ,לא כולן, אבל מגיעות לכאן ע"מ לדבר על מה שכואב להם אף אם אני מאמינה שיצאו מפה דברים טובים ולא רק סקס ורק סקס וסקס. יש עוד דברים מעבר לזה .. ואני בגילי המופלג אומרת לך שסקס ורק סקס לא מספק יש מעבר לזה...ולכן אם הרמזים שלך הם ע"מ לרמוז על חיפוש קשר מיני בלבד , אני סקפטית אם מישהי מכאן תיענה לך

גילה37

New member
אנחנו כבר דיברנו בנושא הנ"ל

ואולי כן נעשה משהו אבל מה לך ולזה הרי אתה ממילא נשוי מה יתן לך להכיר מישהי???? כאן בנות בפורום מאוד רציניות ואם מחפשות אז גבר לקשר ארוך טווח ולמיסוד יחסים ולא סטוצים

למעלה