איך זה יכול להיות?

איך זה יכול להיות?

איך זה יכול להיות שבשנייה שאנחנו קובעים להיפגש כל הפנטזיות מתחילות להתרוצץ בראש..
בשנייה שאנחנו קובעים אני נהיית רטובה מהמחשבה עליך קרוב אלי, צמוד אלי, עמוק בתוכי,
ישר מתחילה לפנטז את הלשון שלך במחול מטורף עם הלשון שלי בנשיקה עמוקה וסוערת.
מפנטזת על הנשיקות המטריפות על הצוואר שיורדות בעדינות מחרמנת...
מפנטזת על הלשון שלך סביב הפטמות שלי מוודא שהן זקורות, ממשיך עם הלשון עד שמגיע לדגדגן שכבר נפוח ומחכה ללשון שהוא מכור לה, ללשון שמביא אותי לשיאים מטורפים, לאורגזמה אחת אחרי השניה, בשילוב מדיוק ומושלם עם האצבעות שתמיד חודרות ברגע הנכון.
מפנטזת על הזין הזקור שלך בפה שלי לנשיקת בוקר טוב, ללקק את כולו , להרגיש כמה הוא מתוח ומוכן לכבודי, מחכה להרגיש אותו חודר לכוס הבוער ממלא אותי בצורה מושלמת כל כך , מענג כמו שרק אתה והוא יודעים...להרגיש אותך גומר בתוכי...ומיד להתחיל את הסיבוב הבא , נשנה אולי תנוחה הפעם נלך על דוגי תחדור אלי מאחורה ועם כל חדירה אני ארגיש אותך עמוק עמוק בנק' שמטריפה אותי,
תצא ותכנס עד האורגזמה המיוחל...אבל ברור שלא מסתפק בזה...ננוח כמה דקות הציבור כוחות מחודשים כי גם החור שמאחור מחכה שתחדור אליו ,
שתזיין אותי אנאלית כמו שאני אוהבת ושוב תביא אותי לעוד שיא...
בשנייה שאנחנו קובעים אני מפנטזת על הזין המושלם שלך, על הנשיקות העדינות והמטריפות שלך..מפנטזת וסופרת את השניות עד שיגיע המפגש המיוחל...

כדאי שתקבעי איתו כבר עכשיו

שלא תתפוצצי

למעלה