איך זה יכול להיות (ט)

איך זה יכול להיות (ט)

שהגעתי לשם ובשביל שארגיש יותר טוב שוב הפשיטו אותי, והסתכלו עליי בעיניים בוחנות, ורשמו את כל הצלקות שלי על דף - אמצע הלילה - איך זה יכול להיות שלא היו לי בגדים חוץ משמלת שבת מופשלת, ששקלו אותי עם הפנים למשקל, ואז סיממו אותי וצפו בי ישנה ולמחרת העירו אותי מוקדם והוליכו אותי אל רופא ששואל למה אני עדיין חיה ומבקש א.ק.ג. - איך זה יכול להיות שהפשיטו אותי שוב (ושוב).

(אני עצובה.)

No longer

New member
אנשים, בתי חולים, מקומות עצובים.

הגיון עקום לחלוטין.
אין לי שום דרך לשפר את ההרגשה שלך.
חבל לי על זכרונות רעים נוספים.
אהובה, לישון אמרנו.

2b mind

New member
מצטערת שאת חווה את כל זה

וככה.

לא מוצאת מילים שיהפכו את זה לאחרת.
(אבל הייתי רוצה)

כי בתי חולים מהסוג הזה הם לא מקומות מבריאים.

נשמע שאת צריכה הרבה, הרבה מנוחה. אני לא בטוחה שלהמשיך באורח החיים שלך (זה שהביא אותך לביה"ח מלכתחילה) זה הדבר הנכון לעשות. את בטיפול עכשיו ורגרסיה זה דבר בלתי נמנע (sadly), אבל יש דרכים שבהן בכל זאת תוכלי לשמור על עצמך. מה הפסיכולוגית שלך אומרת/מציעה? אני מאמינה שהרבה פעמים אחד הפתרונות במצבים כאלה יכול להיות לשנות משהו, ולו הקטן ביותר, בדרך שבה את חיה. לפעמים זה אומר לעשות ויתורים לא פשוטים, או דברים שלא חשבת שתעשי לעולם. אבל מה זה "ויתור לא פשוט" לעומת סיכוי לחיים אחרים לגמרי?

שמרי על עצמך.

Kalphana Vera

New member

(אני לא יודעת איך זה יכול להיות. זה, ועוד הרבה דברים אחרים שקרו לך, לי, לאחרות, שאולי עוד ייקרו. אני פשוט לא יודעת)

Lovely locks

New member
(אני מזדהה עם ההודעה הזו כל כך

ולמרות שעברו חודשים, אני עדיין זוכרת)

מקווה שאת כבר לא שם ושלא תחזרי להיות שם. מקום כזה יכול להיות גיהנומי ובספק אם יכול להכיל ולהוליך אותך לדרך הנכונה.

אחריי כל זה, כן, מותר לך להיות עצובה. אני כאן איתך.

אני עצובה בשבילך גם

וגם מקווה בשבילך.
ברגעים שאין לך כח לקוות עבור עצמך,
תזכרי שיש כאן מי שעושה את זה עבורך כל הזמן.

אני מקווה שלמרות החלק הקשה הזה, זו החלטה שאת שלמה איתה, ושתקבלי שם משהו ממה שאת צריכה.
ומקווה שיהיה קל יותר. מהר.

תודה לכולכן.

קראתי ונגעתן לליבי. מצטערת שאני לא מגיבה לכל אחת כמו שהיה מגיע לכן, אני מאושפזת שוב וקצת עייפתי.
חושבת מחשבות טובות על כולכן.

ות

למעלה