איך זה ייתכן ??

איך זה ייתכן ??

שכולם נהנים ואני פשוט בסבל שהוא בילתי נגמר
זה לא ייתכן .הגעתי לפה כי כבר לא נעים לי הצפתי שם את הפורומים וכבר לא נעים לי .
ואני יודעת שזה נראה מה כבר קרה סוף העולם ?? אבל אדם עם רקע כמו שלי אדם זר לא יכול להבין מה מילים עושות ולא משנה ממי הן נאמרות .וכן זה קשור לפוסט טראומה .כי יש לי טראומה מדחייה ונטישה ע"י הורים במיוחד ע"י אמא שלי .ולכן כל דחייה של אדם עבורי היא קשה מאד .הלא רוצים אותך" "לא רוצה קשר איתך רק פעם בחודש" הדחייה היא שכואבת זה מה שגורם לדיכאון הזה . ואין למי לפנות כי אנשים חברות יגידו "עזבי אותך" אבא אמר "כן הוא נשמע לא טוב את שווה יותר" איש לא מבין מה זה עושה לשמוע מילים כאלה .

אני גם מרגישה ככה

וזה נורא נורא קשה. אני מנסה להקיף את עצמי באנשים שכן אוהבים אותי. נכון שגם מולם עולה הרבה פעמים הרגשת הדחייה, אבל כשיש הרבה חברים מול מישהו אחד שדוחה אותך יותר קל להתמודד. ודבר נוסף הוא שאת מודעת לזה. את מבינה מאיפה ההרגשה הזאת באה, וזה כוח גדול. את יכולה להגיד לעצמך שההרגשה הזאת לא אובייקטיבית. שהיא נובעת מדחיה בעבר. ודבר אחרון זה אולי טיפול, כדי לעזור לך להתמודד. גם מול המטפל חווית הדחיה בטוח תעלה (אצלי בטיפול היתה הרגשה משמעותית כזאת, וניסינו להתמודד איתה יחד), אבל אולי שם יהיה תיקון להרגשה. שמעתי פעם הרצאה על חוויות הילדות שנאמר בה שהמוח בילדות לומד נורא מהר ושוכח לאט. לכן כל החיים אנחנו נסחבים עם שריטות שלמדנו בילדותינו. צריך להגיד לעצמך שוב ושוב שאולי ההרגשה שלך היא חמורה מכפי שהמצב באמת.

מירב189

New member
הי מילקשייק יקירה

אני קוראת את כאבך ואני מאוד מבינה אותך, גם אני באה מאותו בית.
יחד עם זאת, תסתכלי על מה השגת, עבודה שאת עובדת ומעריכים אותך, יש לך חברות שקודם לא היו וגם אם לא כל כך קרובות ממש כפי שרצית, את יוצרת קשרים עם גברים.
כל זאת לא היה קודם, כלומר למרות הרגשת הדחייה והלא שווה, עדיין יש לך לא מעט דברים המבטלים את האמרה שלא שווה ודחויה.
נכון, היית רוצה יותר, אבל לכל טראומה יש את הבשלות שלה ויהיו עוד חברויות חזקות יותר ודברים שתרצי להשיג, הרי לא תהרסי עכשיו את כל מה שבנית וגם אם זה לא ממש מספק אותך.
תלכי "עם מה שיש" ותנסי לרכך את הכאב ולהגיד הנה אני שווה, אני עובדת וגם אם זאת לא העבודה שהכי היית רוצה, יש כאלו שגם את זה אין להם ואת התברכת בזאת.
אדם שאומר לך שהוא רוצה להפגש איתך פעם בחודש ובמיוחד שהוא גבר, אז הוא רוצה ממך דבר מסוים וזה לא קשור אליך אלא לאשיותו ואת זה את צריכה לקחת בחשבון.
תאפשרי לעצמך דברים שאת אוהבת בלי לבזבז הרבה כסף, כן לנסוע לטיול אחד בחודש ולא לקנות לעצמך בגדים או מותרות בלי חשבון על מה שאת מוציאה וכך כן את יכולה להכיר עוד אנשים בחייך ולא להיות לבד.
תעשי דברים שאת אוהבת, אפילו לצאת החוצה לעולם לקנות איזה גלידה קטנה בין אנשים וכך תחושת הבדידות פוחתת כי את לא לבד את עם אנשים.
בסופי שבוע וחגים תכיני את עצמך לקראת ואולי תארגני איזה ערב עם חברות או שיבואו אליך או תלכי ברגל לפארק הקרוב אליך עם מוזיקה ותשבי ליד האגם, תקחי איתך משהו לאכול או תקני משהו קטן ותגידי לעצמך אוהו איזה עולם נפלא רק צריכה לעצימו יותר.
אוהבת אותך ומבינה אותך, אך זו הדרך גם אני סובלת מזה מאוד ולכן אני הולכת "עם מה שיש" כי בהכי גרוע כבר הייתי ולשם אינני רוצה לחזור אלא רק עשייה ועשייה מפחיתה חרדות ומחשבות אובדניות על החיים וגם סבל וכו'.
מאחלת לך שתמצאי את שביל הזהב למצוא לעצמך עוד הזדמנויות שיביאו לך אושר רב ושינוי באיכות חייך.

בהצלחה בשינוי איכות חייך,

מירב

תודה והוא לא אמר להיפגש פעם בחודש

אלא לדבר פעם בחודש.
בנוגע לטיפול אין לי כסף לזה כרגע אולי אחזור לקבוצה
אבל אי אפשר לדבר שם על דברים כאלה.אפשר לדבר על חוסר ערך ובכלליות

וזה רעיון טוב אולי ללכת לפארק למרות שהפארק יחסית רחוק ובחושך
קצת מפחיד .אבל תודה לכן על התגובות

למעלה