איך זה הולך כאן? מותר לי לפרסם בקצרה קורות חיים ולחכות שיצרו איתי קשר? אני חדש...
B benysh New member 1/7/04 #1 איך זה הולך כאן? מותר לי לפרסם בקצרה קורות חיים ולחכות שיצרו איתי קשר? אני חדש...
ב בנצי מודו 1 New member 1/7/04 #2 אל תהיה תמים אף אחד לא מחכה לקורות חיים שלך. אני מצטער שזה נשמע מעט חצוף אבל ככה זה במציאות. אני ישן...
אל תהיה תמים אף אחד לא מחכה לקורות חיים שלך. אני מצטער שזה נשמע מעט חצוף אבל ככה זה במציאות. אני ישן...
B benysh New member 2/7/04 #3 ברור שלא אבל אין לי מושג איך הולך פה הפורום אני רואה שיצא לי משפט מתנשא אבל רק רציתי להבין איך זה הולך
ברור שלא אבל אין לי מושג איך הולך פה הפורום אני רואה שיצא לי משפט מתנשא אבל רק רציתי להבין איך זה הולך
א אורום New member 2/7/04 #4 אתה מוזמן לפרסם את קו"ח שלך בפורום לא רק בשביל הצעות עבודה אלא גם שבמידה והם זקוקים לתיקון נוכל לשפץ אותם. בנוסף בפורום יש לוח הצעות עבודה ולוח מחפשי עבודה אתה מוזמן להשתמש בהם.
אתה מוזמן לפרסם את קו"ח שלך בפורום לא רק בשביל הצעות עבודה אלא גם שבמידה והם זקוקים לתיקון נוכל לשפץ אותם. בנוסף בפורום יש לוח הצעות עבודה ולוח מחפשי עבודה אתה מוזמן להשתמש בהם.