איך זה בדיוק עובד

orna האחת

New member
איך זה בדיוק עובד

ראיתי את ההודעה שלך בפורום נומרולוגיה והסתקרנתי. האם לפי תאריך הלידה שלי את יכולה לספר לי קצת מה קורה התקיעות היא בתחום הזוגיות, עבודה, ובית. תאריך הלידה שלי הוא 31.10.1966 תודה

איך זה באמת עובד ?

למעשה אני לא עושה שימוש מיוחד בתאריך הלידה - מספיק לי גם שתרשמי איזה מזל את ובת כמה את. כפי שרשמתי בהודעת המנהלת - אני ממליצה לעיין בה - יש צורך לנסח שאלה מדויקת וספציפית. למשל אם את חשה כי במקום עבודתך מישהו מאיים על מקומך - נסחי את השאלה עד כמה שרק אפשר באופן מפורט ומדויק, צרפי את הפרטים המבוקשים ואני פורסת את הקלפים עבורך. הדרך היא כזו - אני בוחרת פריסה המתאימה לתשובה אותה את מבקשת, טורפת את הקלפים ופורסת אותם על מנת לקבל תמונת מצב ועצה כלשהי מהקלפים עבורך. מקווה שהובנתי ואם לא תמיד אשמח לפרט ולחדד. בברכת יום מואר ומאושר הילה.

orna האחת

New member
הבנתי ואשמח לנסות

אני בת 36 מזל עקרב ומנהלת קשר שאין לו שום עתיד לדעתי אבל האהבה חזקה האם להתגבר על הכל ולנתק את הקשר

ניסחת יפה את השאלה

תוסיפי בבקשה גם פרטים של הבחור - גיל ומזל - וכמה זמן אתם בקשר וכו'. פריסות אני מבצעת רק מהבית כך שתשובה תקבלי בערב. ובפעם הבאה בבבבקשה לשרשר את השאלה. בברכת יום מואר ומאושר הילה.

orna האחת

New member
האמת שלא הבנתי מה הכוונה לשרשר

אני די חדשה באינטרנט כך שאשמח לקבל הסבר. בכל מקרה הבחור (כבר לא כל כך בחור...) בן 41 מזל תאומים ואנחנו בקשר הדוק כבר שנתיים. תודה

צודקת בהחלט

אכן אתמול לא הספקתי להשיב על כל השאלות שהצטברו כאן. אל דאגה... כל שאלה תענה בסופו של דבר - אני מקווה שעוד הערב. בברכת יום מואר ומאושר הילה.

והנה הפריסה שלך ../images/Emo140.gif

נראה כי הקשר שלכם התחיל כמבוסס על אהבה ענקית ומספקת. רציתם אחד את השניה וקיבלתם זאת כמו פרס/תגמול ושניכם הייתם מאושרים מאוד ביחד. כיום המצב מעט שונה. אמנם יש אהבה והיא עדיין גדולה אבל ישנם מכשולים שונים אשר מפריעים לאהבה לשגשג ולהיות המוקד. ייתכן כי את או בן זוגך נשוי או קשור במערכת יחסים אחרת ? המצב שלכם כיום בבחינת תפסת מרובה לא תפסת. מתקבל הרושם כי הבחור שלך תפוס וכי עליך להחליט ובמהרה מה את רוצה מהקשר הזה בכלל ובפרט גם יחד. מגיע לך יותר וחבל עלייך. במהלך השנה עלייך לעשות החלטה אפילו שהיא קשה. אמנם המצב ייראה לך כקשה עד מאוד אבל הפחדים שלך קשים הרבה יותר מהמציאות עצמה שהיא אינה מרה כל כך. לסיכום - מתקבל הרושם כי ההחלטה שתתקבל כאן בסופו של דבר תהא ההחלטה הנכונה כי צפויה מערכת יחסים עמוקה ומאושרת ואולי אף נישואין/מיסוד הקשר. אשמח לקרוא את תגובתך לפריסה זו. הקלפים שיצאו הינם - עבר - 9 גביעים הווה - 7 גביעים עתיד - 2 חרבות סיכום ופוטנציאל - 10 מטבעות. השאלה שנשאלה הינה "מה ההתפתחות הצפויה במערכת היחסים בין אורנה לבן זוגה בשנה הקרובה". אשמח לקרוא תגובות/פריסות נוספות בהקשר לשאלה ולקלפים הללו. הילה :)

orna האחת

New member
אני בהלם

אכן בן זוגי נשוי (אני לא גאה בזה) אבל כנראה שלאהבה אין הרבה מצפון. התחלנו באהבה ענקית והיא עדיין קיימת רק שזהו מבחינתי אני כבר רוצה יותר ואני באמת אבל באמת מפחדת לקחת את היוזמה ולסיים את הקשר הזה. יש משהו מחזק בדברייך לקראת העתיד ואולי באמת אצליח להיות חזקה ולסיים את הקשר. אני מבטיחה לעדכן אותך תודה

האמת ?

לפעמים גם אני בהלם... ובעיקר בפעמים שאין לי את כל הסיפור במלואו ואז אני מעט מגששת באפלה.. מנסה לירות לכיון המתאים. קלף הפוטנציאל שיצא לך הוא 10 מטבעות. קלף הסיכום. קלף שתי חרבות מעיד על התלבטות קשה וכואבת. את מפחדת לבצע את ההחלטה כי אינך יודעת מה יקרה לאחריה. וכאן יופים של הקלפים. הם אומרים לי כי אם תעשי את ההחלטה הנכונה - ואת מן הסתם יודעת מהי - תזכי לחיי משפחה מאושרים ולעשר המטבעות. אני אצרף לך בהמשך היום אני מקווה את קלף עשר מטבעות כדי שתראי את יופיו של הקלף. בהצלחה בהחלטה הילה :)

orna האחת

New member
../images/Emo24.gifתודה

מקרב לב. נראה לי שאמשיך להתייעץ איתך בעתיד. בהצלחה בפורום

למעלה