איך זה אצלכם/ן?

morannnnnnnn

New member
איך זה אצלכם/ן?

האם גברים/נשים מתאהבים ונקשרים יותר לאישה לאחר ששכבו יחד? או שזה לאו דווקא ככה?

shellush

New member
רק אם זה מישהו שמלכתחילה עשו לי

משהו בלב. אז כן, כי ההרגשה היא יותר אינטימית, מצדי לפחות

אף פעם לא

שכבתי עם אשה אז אין לי מושג. יש כמה נשים שנקשרתי אליהן אבל לא יודעת אם זה פחות או יותר.

זה שרשור נגטיב לשרשור הסטוצים?

איזה מתאהבים ואיזה נעליים... אם זה לא היה לפני כן, אין סיבה שזה יבוא אחרי זיון. אצלי זה דוקא היה בדיוק להיפך...

tokit

New member
אין קשר בין הדברים..

אם לא אהבתי אותו מראש, זיון לא יגרום לי לאהוב אותו. אצלי דווקא יכול לקרות ההיפך.. שהרגשתי שאני מתחילה לאהוב מישהו, ואחרי ששכבנו בא לי רק להסתלק, וכמה שיותר מהר..

אומרים ש...

בדרך כלל נשים נקשרות יותר מגברים בגלל המבנה הפיזיווגי שלנו. קארין ארד הסבירה את זה טוב במאמר שלה, איך לא לעצבן לנו את הדגדגן. " אשה תמיד מתאהבת בגבר שמזיין אותה לפעמים פחות ולפעמים יותר, אבל תמיד מתאהבת. ההסבר הפשוט הוא ההסבר הפיזי. לא נלאה אתכם ברוחניות. מבחינה ביולוגית, כאשר גבר חודר לתוך גופה של האישה, הוא הופך לחלק ממנה - כאשר הוא שופך את זרעו בתוכה, על אחת כמה וכמה. שלא כמו אצלכם הגברים שאצלכם האקט של החדירה נשאר חיצוני. אם זה היה ההפך, האישה הייתה חודרת אליכם לתוך הגוף הייתם מבינים את ההרגשה. נסו לדמיין את בת הזוג שלכם כשהיא חמושה בזין והיא נכנסת לכם לתחת. דמיינתם? רק לדמיין את זה מעביר בכם צמרמורת של חרדה. אז שתדעו לכם שזין זה דבר נורא מפחיד, והחדירה היא אירוע טראומטי מאוד. אמנם נעים, אבל אלים ומפחיד מצד שני. לכן באופן שאולי נראה לכם פרדוקסאלי, כאשר אתם חודרים לתוך מישהי, היא הופכת להיות שלכם. אולי באופן תת-מודע, מבחינתה, אבל הרגשות שנלווים לתחושת הכיבוש הם רגשות חזקים שלא ניתן בשום אופן להתעלם מהם. נשים בעידן הפמיניסטי שלנו מנסות בכל כוחן להיות הכובשות ולא הנכבשות, כאילו שכאן מתחילות הבעיות שלהן, ולעולם לא יצליחו, כי זוהי דרכו של עולם. אתם הכובשים ואנחנו הנכבשות. אין כאן עליונות או נחיתות, כוח או חולשה, יש כאן עובדה ביולוגית ואנרגטית פשוטה מאוד ובלתי ניתנת לשינוי או ערעור ואיתה נצטרך להתמודד. " נוAה חושבת שיש בזה משהו....

SrCumaLot

New member
אוי נועה

תספרי עד שלוש ותראי כמה תגובות לא צפויות את מקבלת על זה...

לורן29

New member
בלי קשר לעובדה שאני שונאת

את קארין ארד-מה שהיא כתבה פשוט לא נכון. אני מסכימה פה אחד עם טוקית- אם לא הייתי מאוהבת בגבר שנכנסתי איתו למיטה-אין סיבה שאתאהב בו אח"כ, אלא אם הוא יחולל שינוי 360 מעלות.

../images/Emo3.gif../images/Emo8.gif../images/Emo13.gif

גל זה בשבילך כל האייקונים

voguemaster

New member
אם כבר יביאו אותו לאותו כיוון../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

קטנוניים אמרנו כבר ?

Gardner

New member
לי זה נשמע

(כמו גם בפעם הראשונה שקראתי את המאמר הזה) כעוד קביעה שקארין ארד קבעה שהיא "עובדה ביולוגית ואנרגטית פשוטה מאוד ובלתי ניתנת לשינוי או ערעור" מגובה בכמה הסברים מאוד "הגיוניים" על חדירות וכיבושים, וקצת נפנופי ידיים. לא ממש הוכחה שעומדת בשום מבחן שהוא, ושמעתי הרבה מאוד נשים שטוענות את ההפך הגמור.

למעלה