איך זה "אמור" להיות?

o fri

New member
איך זה "אמור" להיות?

אני לא יודעת אם כבר דיברו על זה פה, השאלה שאני שואלת אותכן היא- איך סקס אמור להיות לדעתכן. האם יש לכן איזה דימוי/ מודל של איך זה אמור להיראות, להרגיש? ואם כן מה הוא...

o fri

New member
התיאור שבספר שלי (כל הזכויות

שמורות למגזינים, לטלוויזיה, ולקולנוע...) קודם מסתכלים בעיניים, אח"כ מתנשקים, אז אמורים להתחיל ללקק את הצוואר והאוזניים ולעשות קולות של אכילת משהו טעים. אח"כ הוא מתחיל לגעת בחזה, להפשיט חולצה, ללקק ולנשק את הציצי, ואני אמורה להמשיך לעשות קולות וללטף אותו באופן חופשי. באיזשהו שלב אחד מאיתנו עובר ללטף את איבר המין של השני. ואז השני גם מתחיל ללטף את האיבר מין. אז מתחככים אחד בשני עם בגדים (עם מכנסיים או רק עם תחתונים כבר). אז זה שיותר חרמן מפשיט את השני ונוגע בו מסביב לפיפי ומתקרב בהדרגה (או לא) למרכז הענינים. משם יש אפשרות של- לעשות ביד או לרדת או גם וגם. אם זה הוא עושה לי- אני אמורה לעשות קולות כל הזמן. אם זה הפוך- קולות לא חובה. מתישהו מתחלפים. אז הוא חודר. אני אמורה לעשות קולות. אני אמורה לשים לב מה הוא רוצה שאני יעשה ולעשות את זה. אני אמורה להיראות סקסית כמו בתמונות פורנו ולהחליף פוזיציות גם בהתאם למה שרואים בתמונות. אני אמורה לגמור. הוא אמור לדעת שגמרתי. הוא אמור לגמור. שנינו אמורים לראות כוכבים ולהתעלף מהנאה. רוב ההצגה הזאת נעשית בשבילו. מצחיק לא? בעצם- תלוי איך מסתכלים על זה... השחקנית מתפטרת! (מההצגה הזאת).

../images/Emo45.gif../images/Emo6.gif

מאד מאד מוכר. מעניין כמה מהקוראות כאן ממש מונעות מתיאורים דומים, אבל לא שמות לב לכך
זה כולל גם את הניסיון שלהן להיראות פיזית כמו הגיבורות המנותחות או המשופצרות של הסרטים האלה. ואת הניסיון להיראות פתוחות מינית, אפילו אם קשה או מפחיד או כואב. מעניין... "לראות כוכבים ולהתעלף מהנאה"
מצחיקה אחת

S i r i u s

New member
אין דבר כזה "אמור" להיות

אצלנו זה שונה בכל פעם, ואצל כל אחד זה גם אחרת אני בטוחה. זה לא איזשהו מודל שחייבים לפעול על פיו.

../images/Emo70.gifנראה לי שלא הבנתם את עופרי...

נדמה לי שהיא התכוונה להציע לנו להיות כנות עם עצמנו ולבדוק האם אנחנו פועלות (אולי מבלי לשים לב), מתוך ציפיות כלשהן, מאיך זה אמור להיות. מכיוון שאף אחת מאיתנו (נדמה לי
) לא נולדה יודעת ומנוסה ביחסי מין, אז אנחנו מסתמכות על הדברים שראינו וקראנו ולמדנו, לרוב ממקורות די מפוקפקים ולא מהימנים כמו סרטים (שלא לדבר על כחולים, שם זה בכלל רחוק מרחק אדיר מהמציאות), טלביזיה ועיתונים. המקורות האלה יוצרים לרוב תמונה מעוותת ומיופיפת, לעיתים אף ממש שקרית. מכיוון שאנחנו רוצות להיות "טובות" בזה, לא לעשות פדיחות, להיחשב מבינות עניין, סקסיות, פרטנריות "שוות", אז אנחנו כמו משחקות תפקיד לפי מה שראינו שעושים אחרים. מנסות להתאים, להיכנס לתפקיד מסויים. להיראות משהו. כתוצאה, קורים לרוב כמה דברים: - מכיוון שמה שראינו, רחוק מרחק אדיר מהמציאות, אנחנו מתוסכלות לרוב. - אנחנו מזויפות ולא פועלות באמת לטובתנו ולטובת הפרטנר שלנו. - אנחנו פועלות לפי תבנית מסויימת, שלאוו דווקא מתאימה לנו. - אנחנו לא מאפשרות לעצמנו חופש באמת לחקור, להתנסות, ולמצוא את מה שמתאים לנו. - סביר שאנחנו גם מזיקות לעצמנו בדרכים שונות, פיזיות ונפשיות, במסגרת הניסיון שלנו להידמות לדמות האישה הסקסית שרצינו לייצר... מקווה שהבהרתי
עונג

גלית35

New member
מה שטוב שסקס בא בלי הוראות ומה../images/Emo20.gif

שעצוב שיש כאלו שספר ההוראות שלהם הוא סרטים כחולים וכדומה... כל מפגש מיני יש בו את הסודות שלו ההרגשות שלו גם אם זה עם בן זוג וגם עם סתם סטוץ.

דנטל

New member
זה אף פעם לא היה אצלי ככה

גם כשרק התחלתי לעשות סקס, הסרטים הכחולים הם לא מה שהיה לי בדמיון. הייתי כל כך שקועה בעצמי ובמה שקורה לי שבכלל לא חשבתי על הסרטים. רק עכשיו אני קולטת כמה הפרדה יש אצלי בין הסרטים לבין סקס. אולי בגלל זה אני לא מתחרמנת מהם? אולי בגלל זה הם כל כך משעממים אותי? פתאם נדמה לי שהרגע בו הפסקתי להיות בתולה זה הרגע שגם הפסקתי להתחרמן מהסרטים האלה.

ToryMaster

New member
אני חושבת

שאצלי ה"ספר הוראות" היחיד אומר ש: משחק מקדים - חדירה. אין לי איזשהן מחשבות מסוימות בנוגע לאיך המשחק המקדים צריך להיות. ואני בתולה, אז יש לי רק את הדימוי הזה לשחוב עליו

למעלה