../images/Emo70.gifנראה לי שלא הבנתם את עופרי...
נדמה לי שהיא התכוונה להציע לנו להיות כנות עם עצמנו ולבדוק האם אנחנו פועלות (אולי מבלי לשים לב), מתוך ציפיות כלשהן, מאיך זה אמור להיות. מכיוון שאף אחת מאיתנו (נדמה לי
) לא נולדה יודעת ומנוסה ביחסי מין, אז אנחנו מסתמכות על הדברים שראינו וקראנו ולמדנו, לרוב ממקורות די מפוקפקים ולא מהימנים כמו סרטים (שלא לדבר על כחולים, שם זה בכלל רחוק מרחק אדיר מהמציאות), טלביזיה ועיתונים. המקורות האלה יוצרים לרוב תמונה מעוותת ומיופיפת, לעיתים אף ממש שקרית. מכיוון שאנחנו רוצות להיות "טובות" בזה, לא לעשות פדיחות, להיחשב מבינות עניין, סקסיות, פרטנריות "שוות", אז אנחנו כמו משחקות תפקיד לפי מה שראינו שעושים אחרים. מנסות להתאים, להיכנס לתפקיד מסויים.
להיראות משהו. כתוצאה, קורים לרוב כמה דברים: - מכיוון שמה שראינו, רחוק מרחק אדיר מהמציאות, אנחנו מתוסכלות לרוב. - אנחנו מזויפות ולא פועלות באמת לטובתנו ולטובת הפרטנר שלנו. - אנחנו פועלות לפי תבנית מסויימת, שלאוו דווקא מתאימה לנו. - אנחנו לא מאפשרות לעצמנו חופש
באמת לחקור, להתנסות, ולמצוא את מה שמתאים
לנו. - סביר שאנחנו גם מזיקות לעצמנו בדרכים שונות, פיזיות ונפשיות, במסגרת הניסיון שלנו להידמות לדמות האישה הסקסית שרצינו לייצר... מקווה שהבהרתי
עונג