איך? זאת השאלה

faith2

New member
איך? זאת השאלה../images/Emo9.gif

איך התחלתם עם כל העולם הזה? איך נכנסתם לזה?...האם הייתם עדים למראה רוחות?...

אף פעם לא הייתי עדה למראה רוחות...

התחלתי להתעניין בנושא לפני דיי הרבה זמן...סבא שלי נפטר שנה לפני שנולדתי ובגלל זה העיניין הזה מאד מעניין אותי...חשוב לי שהוא ידע שאני קיימת...חשוב לי לדעת שהוא עדיין קיים...אם לא אצלנו אז לפחות במישור הרוחני... עוד יותר עניין אותי הנושא לפני כמה חודשים כששלושה חברים שלי מתו בתאונת דרכים, בני 18 במותם...אז התחילו לעלות בתוכי המון שאלות לגבי מה שקורה בחיים שאחרי... משום מה אני נמצאת באמונה מלאה שכן קיים משהו אחרי המוות...שכן יש עולם הבא. אתאיסטית זה ההפך ממה שאני...לא יודעת למה...ולכן חשוב לי לחקור על הנושא...

faith2

New member
אוי....

אני זוכרת אותך...כולנו הזדעזענו מהמקרה הזה... ואני בטוחה, שיש משהו אחריי המוות- אם לא, החיים שלנו היו סתמיים...

I am a freak

New member
אם אני אגיד שנולדתי ככה-

אתה תבין
כי, אין לך דרך אחרת לתאר את הרצון העז הזה לגלות ולפקוח את העיניים- זה יכול להיות משהו באופי- או שפשוט נולדתי עם זה, בלית ברירה. הפריק.

fucking shanti

New member
אפשר להגיד ש....

מאז שאני זוכרת את עצמי כל הנושא הזה עניין אותי מאוד. פשוט תמיד היה לי ברור שאנחנו לא לבד פה, תמיד האמנתי באלוהים, רוחות, שדים וכל מה שמסביב. אולי בגלל העובדה שאמא שלי והמשפחה שלה תמיד היו בתוך זה- חלומות נבואיים, כל מיני תופעות מוזרות, חלק מהם גם ראו רוחות.... האמת שגם אני חוץ מההרגשה הברורה הזאת שיש איתי מישהו בבית או בחדר הרבה פעמים, יצא לי לראות רוחות כמה וכמה פעמים (או שזה לפחות ההסבר הכי הגיוני שמצאתי...:)). ועוד איזה חלום שהיה לי לפני כמה שנים והשפיע עליי מאוד באיזושהי דרך ואני עדיין בטוחה שזה היה הרבה יותר מסתם חלום, גם זה די תרם. ובאמת איך את נכנסת לזה?

faith2

New member
סתם שאלה...

שמעת את המקרים שקרו במגדל המים?? אני איך נכנסתי לזה?...אני זוכרת שמאז שהייתי קטנה כל יום הולדת היו לי 3 משאלות (בגלל שאמא ארגנטינאית- לפי המסורת יש שלושה משאלות) וכל שנה הייתי מבקשת להיות מכשפה...לא לא עם השיער הלבן, והשומה הניצחית על האף חח....בכל אופן בגיל 14 גליתי שאני יכולה לממש את החלום שלי, למדתי שנתיים מאגיה, הייתי חלק מקהילה מאוד גדולה של מכשפים, לאט לאט הופנתי ללמוד על אנרגיות, על הסכנות של המאגיה אם לא עושים את זה נכון- והסכנות הללו קשורות ברוחות תועות ומדרגה מאוד נמוכה....לאט לאט הנושא הזה נקשר למאגיה....ועם הזמן התחלתי להתעניין גם בזה...(מקווה שהסברתי את עצמי נכון חח)

faith2

New member
יואיו המקום ממש מפחיד...

יש מלא סיפורים כל המגדל... את יודעת הוא ממוקם ממש מעל בית הקברות....אני אספר לך שניפגש או משהו- מפחיד אותי רק לדבר על זה
שנעשה פגישת פורום של בית שמש, תזכירי לי לבקש ממישהו לספר לך על זה...

dejavue

New member
מאגיה../images/Emo35.gif

למדת מאגיה? איפה? ז"א מה במסגרת חוג/קורס? איפה אני יכולה לקבל פרטים בנושא?

faith2

New member
הייתה בזמנו...

קהילה מאוד גדולה של פיצוץ המקורי ואז של מיסטיק לנד- שהמנהל האתר היה רותם- בנאדם מדהים....הוא העלה את כל הידע שלו על האתר, הרבה למדו מהאתר וגם הייתה תמיכה בפורום...האתר לצערי נסגר עקב סיכסוך בין שני המנהלים...והקהילה ממש התפרקה- בודדים בקשר עדיין... ממליצה לך לקנות ספרים, ללמוד על הנושא....ורק אז להתחיל לנסות המון בהצלחה

האתר פיצוץ

באמת היה חביב,אבל לא יותר מזה. יש פורום "מאגיה וכישוף" בתפוז,ובו יש מאמרים למתחילים. חביב הקסם

למעלה