איך ומה זה בכלל refund request

w2s

New member
כניראה שאין לך מושג אני מציע לך לקרוא את החוק

חוק הגנת הצרכן הוא חוק מקומי של מדינת ישאל שחל על עסקים בשטח השיפוט של ישראל ואין לו השפעה על עסקים הפועלים מחוץ למדינה וסחר בינלאומי.

כאן תוכל לקרוא לינק מעודכן של משרד ממשלתי , חוק כרטיסי האשראי:
http://www.tamas.gov.il/cmsTamat/InternalPage.aspx?FRAMELESS=false&NRNODEGUID={970A5FBA-517E-4A2E-A31E-1BCEFE9D1487}&NRORIGINALURL=%2fNR%2fexeres%2f970A5FBA-517E-4A2E-A31E-1BCEFE9D1487.htm&NRCACHEHINT=Guest#_Toc313528841

והרי אני מצטט:
9. עסקה במסמך חסר (תיקון: תשנ"ד, תשס"ח) 2

(א) בסעיף זה, "עסקה במסמך חסר" - עסקה בין לקוח לבין ספק, שבה לא הוצג כרטיס אשראי, או עסקה שבמסמך המעיד עליה לא צוינו פרטים כאמור בסעיף 8, או עסקה שהמסמך המעיד עליה לא נחתם בידי הלקוח.

(ב) חויב לקוח לשלם את תמורתה של עסקה במסמך חסר, והודיע למנפיק, תוך שלושים ימים מיום שנמסרה הודעת המנפיק על החיוב שהוא לא ביצע את העסקה או שפרטי המסמך הושלמו שלא בסכום שבו התחייב הלקוח, ישיב לו המנפיק את סכום החיוב בערכו ביום החיוב, או את ההפרש שבין סכום החיוב המוסכם על הלקוח לפי הודעתו, לבין הסכום הרשום במסמך, לפי הענין, תוך עשרה ימי עסקים מיום מסירת הודעת הלקוח, והוראות סעיפים קטנים (ג) ו-(ד) לסעיף 6א יחולו, בשינויים המחויבים.

מה שאתה המלצת לעשות גובל בעבירה פלילית ומסירת תלונה כוזבת (דרישה להכחשת עסקה). דינה של עבירה זו היא כדין תשלום בצ'ק ללא כיסוי.
ברגע שהבחור מצהיר שהוא זה שביצע את העסקה, אין משמעות למסמך החסר שעצם קיומו אמור להוכיח כי אכן הלקוח ביצע את העסקה וזאת באמצעות חתימתו.
במקרה הזה הלקוח לא מבוטח על ידי חברת האשראי, עובדה שחברת האשראי עובדת לפי כללים אלה.

אני מציע שתעשה שיעורי בית לפני שאתה יוצא בכל מיני עצות אחיטופל על גבי דפי הפורום למיניהן שעלולות עוד לסבך חלק מן הקוראים.

עמך הסליחה,

contact2

New member
W2 אתה שוב טועה ומטעה מחוסר הבנה בסיסי

תקרא טוב את השתלשלות הסיפור של יחיאל.
סעיף 10(א)2 לחוק כרטיסי האשראי, הוא הסעיף הרלוונטי למקרה שלו ותו לאו!!!

Yehiel1987

New member
בבקשה מישהו יודע איך אני שולח לו בקשת החזר

בחברת האשראי מנסים לטפל, אני יכול להודות שאינני זוכר את עצמי צועק, עיקש טדורסני כמו שצווחתי על חברת האשראי, לא נראה לי שתבוא משם הישועה.
המוכר פשוט מבקש לשלוח לו בקשת החזר אייךךךךךךךך? איך לשלוח?????
אני רוצה לנסות ללכת ״בדרך שלו״ לרגע, למעשה הוא חוזר וחוזר על זה ואני פשוט לא יודע איך אולי זה דבר נורא פשוט אבל רבותי איך??? מישהו יכול להכווין אותי בבקשה חברים.

Yehiel1987

New member
זה התגובה האחרונה שלו והשאלה שלי

So tell me how to do it, no one even supervisor of ebay does not know how and what you mean!!! זה מה שאני כתבתי

u send me a request dat u wnt a refund.. il gv it.. זה מה שהוא ענה

מה זה הבקשת החזר הזאתי????

בקשת ריפאנד

לא מכיר חיה כזאת. ביקשת ממנו כסף חזרה. הוא לא החזיר. נקודה.
אתה פותח קייס נגדו. אם זה לא מוכר עם אלפי מכירות מושלמות (והבנתי שלא), כמעט אין ספק שיפסקו נגדו.
יש מצב שברגע שתפתח את הקייס, הוא מייד ישלם כדי להמנע מנזק לתדמיתו.
כללית, אם אתה לא מבין מהו, כנס לאיביי שלך. לחץ על support דבר איתם בטלפון. הם יסבירו הכל.

Yehiel1987

New member
אבל עברו שישים יום מיום הרכישה

אין לי ולא נשארה לי כל אופציה אלא ללכת בדרך שלו, יש לכם פטרון אחר?

למעלה