איך ולמי מתלוננים?

mory001

New member
איך ולמי מתלוננים?

הרגע דברתי עם החיילת שלי. נמצאת בבה"ד 11. הכנה לקצונה. באוהלים מטפטפים וקרועים. לדבריה, נאמר להם כי לא מתקנים אוהלים בשבת. למי אפשר לפנות שיעעזור במשהו?

mory001

New member
פניתי לפניות הציבור - לא מוכנים

לדבר איתי. מבקשים שהבת תתקשר אליהם. הם לא מטפלים בתלונות אנונימות. היא כמובן לא מוכנה להזדהות. כך שחזרתי לנק' ההתחלה. בא לי לבכות.

מאקי

New member
כרמלה מנשה... המספר מופיע בטאגיילנס

היא תעזור לך מבטיחה

mory001

New member
בשבת?

גם במקרה כזה להתקשר אליה? גם לה אצטרך למסור שם ומס' אישי של החיילת?

mikca

New member
אוי, נעשה לי קר ורטוב

לדעתי גם בשבת את יכולה להתקשר לכרמלה מנשה., לדעתי היא לא תבקש לתת שם של הבת. מקווה שיפתר מהר, זו שערוריה ומקומם. בשבוע הבא אחיינית שלי מגיעה לבה"ד 11. בהצלחה לבת במסלול "קצונה ייעודית" ?

mory001

New member
ל א כ"כ נעים לי להתקשר אליה

בשבת. הבת שלי נמצאת בהכנה למסלול קצונה "רגילה" לאחר שחתמה וויתור על קצונה ייעודית, וחזרה בה. בהצלחה לאחיינית.

סמדר בנ

New member
לא חושבת

שמישהו יפעל על סמך תלונה אנונימית. יש לקוות שהגשם ייפסק בקרוב. בכל מקרה הדברים יהיו רטובים
נקווה שלא תצטנן.

mory001

New member
מרגיז אותי

כי זה לא ממש אנונימי. לו רק רצו יכלו לבדוק. ידוע שבבה"ד 11 הקימו אוהלים ושיש שם עכשיו קורס הכנה לקצונה. אפשר היה לבדוק את הנושא. לא היה צריך ישר לנפנף אותי בטוענה שהיא בת 18, ושתפנה אליהם לבד. מעניין איפה המפקדים העבירו את הלילה...

mory001

New member
עדכון

מסתבר שכבר שלשום בלילה, הן התעוררו, וגילו שכל הציוד שלהן רטוב. תיק עם ציוד לשבועיים רטוב לגמרי. תלו לייבוש באוהל. אתמול הזיזו את המיטות למקום בו אין טפטופים, ושנו עם התיקים וכל הציוד על המיטה כדי שלא יירטב להן. ובצה"ל "בשבת לא מתקנים אוהלים".

mory001

New member
זהו. היא עם חום. ../images/Emo7.gif

אני שוב מנדנדת לכם, אבל עכשיו החיילת שלי יצאה מהבית, אחרי 4 שעות שקיבלה, מתוכם ראיתי אותה אולי שעה. היא חוזרת לבסיס עם חום. ממש לא מפליא אותי. היא לא מוכנה ללכת עכשיו לחר"פ כי יש לה מבחן חשוב מחר בבוקר. אז היא חוזרת לאהל המטפטף חולה, ואני יושבת כאן ובוכה.

מורי

אני יודעת שזה לא מנחם אבל, בשנה שעברה בני עבר טירונות חורף של ארבעה חודשי גשם באוהל מחורר , בנגב הקר, כי צה"ל לא מתקן אוהלים בכלל. זה קשה נורא אבל שורדים את זה. שימרי איתה על קשר הדוק. אל תהססי להתקשר למשקי"ית הורים או לאיש הקשר שלכם. אין במצב כזה "לא נעים". בריאותה חשובה יותר מכל. אם החום ממשיך מחר היא כבר תגיע למרפאה לבד ושם יטפלו בה. אני כל כך מבינה את דאגתך
. תעדכני אותנו.

mory001

New member
הפעם אין לנו טלפונים

ולא איש קשר. מוזר. עכשיו רק שמתי לב לזה. בקורס הקודם היה דף עם הסברים וטלפונים. הפעם אין כלום. או שיש, וזו רק החיילת שלי שמעדיפה של נתערב... מקווה שהכל יסתדר ולא אזדקק לטלפונים הללו. תודה על העידוד.

סמדר בנ

New member
רפואה שלמה

לבת.
מקווה שתחזור במהרה לקו הבריאות. בינתיים נראה שהגשם הפסיק, והתחזית למחר יחסית מעודדת.

למעלה