איך הDR650 ?

yarivos

New member
איך הDR650 ?

אחרי שנים של רכיבת EN , נפלה בהזדמנותי אפשרות לקנייה של הדו'ג הנ"ל. מה אומרים? כדאי לתת צ'אנס לאופנוע שטח מהסוג הזה? בעיות נפוצות? מדובר בכלי שמור למדי, בעין לא מזוינת נראה שהוא לא ראה בכלל שטח. איך השוק שלו?
 

DR650SM

New member
בקצרה, אופנוע מעולה.

בכביש- מלך. בשטח- עם צמיגים מתאימים ויחס העברה מתאים (יותר כח), נוסע חבל על הזמן חוץ מקפיצות גבוהות במיוחד.
 

Shuchman

New member
זה לא ממש אופנוע שטח, זה דו"ש

וכמו שנכתב כאן כבר, אם תרצה להשתמש בו לשטח תצטרך לעשות שינויים בצמיגים וביחס ההעברה. גם אז, הוא יהיה בעיקר אופנוע שבילים כי הוא טיפה כבד לשטח. לגבי "לא ראה שטח", הדרך הכי טובה היא לא לחסוך ולקחת לבדיקה מדוקדקת אצל מכונאי אמין. יש גם כמה בדיקות שאתה יכול לראות בעין בלתי מזוינת, אבל זה לא תחליף לבדיקת מכונאי! בדוק למשל, מה מצב הכידון והמזלג - היגוי, שיכוך. האם עוד יש לו משקולות כידון או הורידו לו לטובת מגיני ידיים. בדוק את רדיאטור השמן בצד ימין - האם שלם? האם חטף מכות? בדוק אם יש לו מגן שרשרת או שהוא עף פעם "מרוב שלא ראה שטח". הכי חשוב - בדוק את מצב המתלים, הם יודעים מייד לספר אם הם ראו שטח או שרק שמעו עליו. וכמובן, הדברים המובנים מאליהם: אילו צמיגים מותקנים בו, האם יש מגן מנוע וכו'. ככלל, זה אופנוע אמין ומהנה, והייתי מחליף מייד אם היה לי EN :) אבל בדוק אותו היטב ואל תקמץ, כי חסכון היום יוליד הוצאות רבות בעתיד. בהצלחה.
 

גרמי

New member
מה זה "נפלה בהזדמנותי"?

לא מחליפים אופנוע כי נפלה עליך הזדמנות לאופנוע X. קודם מגיעים להחלטה שרוצים להחליף אופנוע. אח"כ מחליטים אילו אופנועים עומדים על הפרק לרכישה. אח"כ הולכים לראות כמה אופנועים מהסוג שהחלטת עליו. אח"כ בוחרים מביניהם את זאת שהכי טובה/מתאימה/מוצאת חן בעיניך. בכל רגע נתון יש "בהזדמנותך" לקנות מאות אופנועים. אולי יש DR יותר זולה במצב טוב יותר באיזה מודעה בלוח? ולעצם השאלה, ה DR אחלה אופנוע. פשוט, אמין, זול לאחזקה, מעולה בתנאים עירוניים, בסדר גם בנסיעות ארוכות יותר, בסדר גמור בשטח קל, ומסוגל גם ליותר מכך.
 
למעלה