איך התפריט הבא?

shaxuca

New member
איך התפריט הבא?

בוקר: 2 פרוסות לחם קל 50 קלוריות לפרוסה + מרוחות גבינה לבנה חצי עד 5 אחוז + 3-4 זיתים ירוקים + קפה שחור עם מעט חלב ו-2 סוכרזית ביניים: יוגורט יופלה לבן 0% + שליש כוס קורפלקס ספיישל קיי. צהריים: סלט ירקות (חסה מלפפון עגבניות שרי ופלפל כתום) + קופסת טונה במים + תיבול פקק שמן זית ולימון..+ 2 פרוסות לחם קל ביניים: תפוח עץ סמית ערב: חזה עוף בגריל / קציצות של עוף טוב 4 יחידות + 5 כפות אורז מלא עם עדשים וכמה ירקות חתוכים. לילה: מנת מרק בטטה עשויה מלקט מרק כתום קפוא (ללא חמאה או חלב) כמה קלוריות יש פה?

אין בעיה לספור קלוריות

לי יש בעיה באכילה המבוססת על ספירת קלוריות. השאלה הגדולה - כמה זמן תוכלי להתמודד עם אכילה מדודה ומדוייקת. האם את נשברת'נופלת/מזייפת או כל מילה אחרת שמתקשרת ליצירת תפריטים או חיה עם האוכל בתפריט בשלום? אם התשובה לשאלה אחת - אני יכולה לעולם לאכול בצורה כזו, היא נוחה לי, נכונה לי, מתאימה לי. אז סבבה. לכי על זה. אם התשובה לשאלה השניה - אני חיה עם האוכל בשלום שוב - לכי על זה. אם התשובה אחרת ויש נפילות אז ספירת קלוריות היא לא הדרך הנכונה כמו לרוב האוכלוסיה שחווה משברי יו - יו בדיאטות. ולשאלתך: תפריט יחסית מאוזן, מכיל על פניו את כל אבות המזון. הייתי מחליפה את הלחם הקל בלחם רגיל איכותי, מחליפה את היוגורט לאחד המכיל עד 5% אחוזי שומן. לא שאלת בדיוק על מה שכתבתי אבל זה צד את העין. מה דעתך?

למעלה