איך התלוש שלכם?

leiny85

New member
קבלו תיקון - 4.5+ ../images/Emo9.gif

תודה על קבלת הפנים, ולא, אני עושה 22 לשעה, וזה במגמת עלייה כל הזמן (בסה"כ תלוש שלישי)

Elanor Rigby

New member
גם אני עובדת בחנות יצירה ../images/Emo13.gif../images/Emo96.gif

לא חשבתי שתהיה כאן עוד מישהו שעובדת בזה... משלמים לך לפי שעה? אני מקבלת 20 לשעה, יוצא לי הרבה פחות בחודש כי אני עובדת רק בחצי משרה (4 וחצי שעות ביום, וימי שישי לסירוגין)

leiny85

New member
כן, לפי שעה. כאמור - 22 לשעה (כרגע)

וזה באמת הזוי - זו לא עבודה מאוד פופולרית (בלשון המעטה
)

Elanor Rigby

New member
למה לי לא משלמים ככה?..../images/Emo96.gif

אולי אני אעבור לחנות אחרת?
את רק מוכרת בחנות או שאת מעבירה גם סדנאות/ הדגמות?

Mip Mip

New member
השכרת רכב בנתב"ג

כשעבדתי משרה מלאה 6-7 משמרות בשבוע, הנטו הגיע גם ל6.5 (הבונוסים...) עכשיו 3.5 ב-3 משמרות שלדעתי זה לא רע בכלל...

babylon_a1

New member
תמיכה טכנית

אם זה שבוע שפוי עם זמן לנשום 5 משמרות בשבוע אם לא בין 6 וחצי ל 7 בין 3000 ל 4000 תלוי בשעות בעיקר וגם בבונוסים

נראה לי לא מתאים משהו..

אתה אומר 7 משמרות בשבוע ו4000 נטו??? זה נראה לי תמוה.. אתה עובד בשביל 14 לשעה?

babylon_a1

New member
משמרת של 6 שעות

אם אני יעבוד 10 שעות ביום 5 ימים בשבוע אז זה משהו אחר

נון5

New member
כסף..כסף..

אני כמלצרית מרוויחה בסוף החודש כ 3000 שח בממוצע. אצלי זה לא קבוע, זה משתנה בהתאם לכמות המשמרות שאני אתן ולטיפים שאני ארוויח. אנחנו עובדים על טיפים ואם לא מגיעים ל20 שח לשעה בסוף משמרת אז משלימים לנו ל 20. בתור סטודנטית אני עובדת 4 משמרות בשבוע. בד"כ 3 משמרות של 6 שעות ואחת קצרה יותר. פני הבובה: את גם ממלצרת, איך זה עובד אצלך? או שבעצם את לא יודעת עוד כמה תרוויחי כי זה מקום חדש.

אצלי זה די דומה

עובדים על טיפים ואם לא מגיעים ל-20 לשעה משלימים, כשבינתיים הבנתי שזה קורה במשמרות מסויימות שנחשבות "מתות" וזה לא קורה הרבה. כמה בדיוק אני ארוויח בחודש אין לי מושג כי אני שם רק שבוע, אבל בינתיים נראה שמרוויחים שם די טוב ובכל מקרה מקום שבו בשבוע אני עושה מעל 1,000 ש"ח כשלא עבדתי כל יום וזה כולל התלמדויות, מדובר במשכורת טובה. החיסרון הוא שאין יותר מדי הטבות כמו שיש למוקדנים למשל.

נון5

New member
עם כל הכבוד למוקדנים....

ויש כבוד! סתאאם האמת שאני לא יודעת על הטבות של מוקדנים אבל אני יכולה לחשוב על הרבה יתרונות והטבות במסעדה שבה אני ממלצרת, מלבד העובדה שאני עובדת בהתנדבות, כלומר הכסף המעסיק שלי מוציא עלי אולי 20 ש"ח בשנה.. בכל אופן יש הטבות אחרות, כמו כסף זמין, משמרות נוחות, חברה צעירים, אוכל טעים... נשמע שהכסף איפה שאת עובדת סבבה. הלוואי והטיפים ימשיכ להיות טובים..לכולנו.

תשאלו אותי בעוד חודש וחצי

כי לא מזמן התחלתי לעבוד.... היום אני לא עובד בחברה שנותנת שירות. בעצם כן... אבל לא בסגנון המוכר של שיחות נכנסות או חברות סלולר. בכל אופן, אין ספק שהשכר לא תמיד משהו ללא ההטבות: עמלות, שעות נוספות, טיפים, הסעות וכ"ו. יש היום כתבה ב THE MARKER על שימור עובדים בחברות היי טק. לדעתי, גם לנותני שירות, שכר לא תמיד הוא החלק המכריע בעבודה. יחס אישי, קידום ועבודה מאתגרת יותר משמרים אותנו, ה"עובדים" (במבטא של יצפאן שמחקה את עמיר פרץ). לסטודנטים, אין מה לעשות, זה אחת העבודות שיותר מתאימות ויותר קל להתקבל אליהן בעיקר כי זו עבודה במשמרות. למי שמקבל תוספת על עמלות ולא עבר סדנת מכירה, יכול לקבל ממני טיפים.

Benjamin Turner

New member
אשמח לקבל טיפים

אמנם כשעבדתי בשירות לקוחות עברתי סדנת מכירה (של חברת כיוון), אולם היא היתה מכוונת-שירות לקוחות וכיום אני עוסקת (בין היתר) בטלמרקטינג פרופר.

בהווה

New member
התלוש שלי

בעצם יש שניים. שקלי: אני עובד בשכר של כחמישים ש"ח לשעת טיסה (שאר שעות העבודה: הכנה, לטיסה וזמן קרקע אינן מתבטאות בתשלום) ו150% על שעות נוספות (מעל לשבעים וחמש שעות טיסה בחודש). דולרי: כשלושה דולר לכל שעת טיסה, ושניים ואסימון לכל שעה שאני לא בבית. סה"כ חמישים וחמש דולר ליום שהיה בחו"ל. השכר הדולרי פטור ממס.

למעלה