איך התלוש שלכם?

אני יודעת למה אני לא הלכתי להיות

דיילת, אפילו שמגיל צעיר מאוד חלמתי להיות אחת כזאת - אני לא עומדת בקריטריונים מבחינת הגובה... הסבירו לי שהדרישה לגובה מעל 1.65 היא בגלל הגובה של ארונות האחסון שמעל מושבי הנוסעים, ואם זו באמת הסיבה אז תסלחו לי - היא ממש דבילית.

בהווה

New member
הי פני בובה

הדרישה לגובה היא מטר שישים (זה עוזר?!) הלוואי והיית יכולה לבוא!

בהווה

New member
לא רק

גובה הוא פונקציה לעבודה במטבחים של חלק גדול מההמטוסים, עם ציוד חרום, וכולי. אני (שעובר את המגבלה ב16 סנטימטר) וגם דיילים גבוהים ממני נאבקים הרבה פעמים, כדי להוריד מיכל בקבוקי מים ששוקל 15 קילו מגובה שני מטר או לחם מגובה שניים וחצי. אני לא בהכרח מצדיק את הקביעה של הגובה כי גם דיילים של מטר שישים חייבים לבקש עזרה בהרבה משימות ולא ברור למה דווקא הגובה הזה, אם בכלל. אבל עובדה שהגובה מחייב דווקא את דיילי האויר ולא את דיילי הקרקע (שחייבים גם הם הופעה ייצוגית).

זה מעצבן

אני 2 ס"מ מתחת ל1.60... אבל בכלל לא הגעתי לשלב של המדידות... הם שלחו לי ספר למלא הביתה... זה היה מתיש!!!

Mip Mip

New member
מאוחר מדי בשבילי... אני כבר סטודנטי

סטודנטית, ולא יכולה להתחיל כרגע עם עבודה חדשה ולוחצת

בהווה

New member
../images/Emo13.gif לא תהיי סטודנטית לנצח

כמו שאני לא אהיה דייל לנצח. שני הדברים האלו זמניים, בדרך כלל.

Johanna1

New member
אצלי..

אני מלצרית.. מרוויחה רק מטיפים.. יוצא לי כמעט 4000 שקל בחודש בדרך כלל, ואני עובדת 4-5 פעמים בשבוע.

RReuTT

New member
אצלי זה לפי שעה...

משכורת מינימום 18 ש"ח לשעה, תלוי בשעות שאני עושה כל החודש, בדרך כלל אני עובדת כמעט כל יום כולל שיששבת וחגים, כמובן שיש תוספת של שעות נוספות שבתות וחגים וכו'... בשבת בבוקר יוצא לי 200% ובמוצאי שבת זה 150% שעות נוספות וימי שישי בבוקר זה 125%. סך הכל משכורת לא רעה. אני עובדת כללית בסופר פארם שזה גם קופאית גם דיילת של הכל וגם עובדת במחסן, זה קריעת תחת לעשות כל כך הרבה דברים בו זמנית אבל מתמודדים עם זה. יוצא לי בסביבות ה8\9 שעות במשמרת, לפעמים יותר ולפעמים פחות. המשכורת החודשים היא בהתאם לכמות השעות שעבדתי כל החודש ולכן היא משתנה מחודש לחודש.

למעלה