איך התלוש שלכם?

איך התלוש שלכם?

תסלחו לי על השאלה החוצפנית, אבל כמה יוצא לכם לחודש פחות או יותר? וכמה פעמים בשבוע זה דורש מכם להתייצב בעבודה? רק בקשה קטנה מאלו מכם שכבר עונים, תציינו את סוג העבודה שלכם. נראה למי יש ג'וב יותר משתלם ואולי חלקנו יעשו הסבה...

סלקטורית רש"ת

התלוש עצמו נורא מורכב ואת כל התוספות והאחוזים (לדוגמא משמרת לילה) מקבלים רק חודש אחרי, אבל זה יוצא בערך 6000 ברוטו לפעמים קצת יותר. המשכורת כמובן מחייבת משרה מלאה (5 פעמים בשבוע) אבל יש המון צדדים חיובים למשכורת, יש הסעות, מאכילים אותנו די טוב ובלילה, בשבת וחג המשכורת בכלל לא רעה. יש גם בונוסים ועוד שטויות.

שאלה טובה

תחזרי אלי בסוף פברואר כשאני אקבל תלוש מסודר ראשון ומלא

שלידיז

New member
התלוש יוצא בערך 6200 נטו

למי שהוא משוחרר טרי למי שלא קצת פחות או יותר תלוי כמה שעות נוספות עושים

מותר לי

New member
טוב...

אני עובדת במשרה מלאה, 6 ימים בשבוע, בין 8 ל12 שעות, אבל כמובן שיש את השעות שעובדים ויש את השעות ש"עובדים", סוף חודש משכורת נטו בסביבות ה 4.5, וזה אחרי שהורידו ממנה גם שכ"ד. חוצמיזה כל מה שקשור לכסף ולא קשור למכולת- זול. (המכולת זה סיפור עצוב בלי הפיאנד אבל לשירשור אחר...)

דיקלוש99

New member
שירות לקוחות

בסביבות 100 שעות בחודש + בונוסים בסביבות 3300, בין 3-4 משמרות בשבוע 7 שעות כל משמרת..

Benjamin Turner

New member
בזמנו כשעבדתי בשירות לקוחות בכבלים

הרווחתי בסביבות 6000 ש"ח ברוטו, עבור שש משמרות שבועיות בנות שמונה שעות, עם טחינת סופי שבוע ועבודה בערבים בשאר השבוע, פלוס נסיעות, דמי הבראה, ביטוח מנהלים לאחר חצי שנה וכל השאר. לקורס שאחרי כבר הפחיתו במשכורת ובתנאים. כמה אני מרוויחה כיום? אני קצת מתביישת לספר, אבל מילא:
לקוח סמוי-בסביבות 300-500 ש"ח בחודש (דורש בסביבות 10 שעות חודשיות)
טלמרקטינג-25 ש"ח לשעה (אני לא מציינת עמלות כי אני מקבלת אחת כזו לחודש, אם בכלל, וגובהה כולה 80 ש"ח), מינימום 30 שעות, מקסימום אינסופי, כך שהשכר די תלוי בי (עד כה אני מדשדשת סביב ה30 שעות לחודש+עמלה אחת לחודש). כבונוס הותקן אצלי קו טלפון עם שיחות חינם לקווי בזק החל מהשעה 19:00 ובסופי שבוע.
השגחה על בחינות-24 ש"ח לשעה, 7 שעות לבחינה, בערך 10-20 בחינות בשנה
בקרוב אתחיל ככל הנראה לעבוד בתמיכה טכנית של אתר אינטרנט בשכר עבדים של 14 ש"ח לשעה, אולם מהבית ובמצב של stand by, עם שיחה אחת לשעה-שעה וחצי. תנאים אין בכלל, היות וכל העבודות הן חלקיות ביותר ומתבצעות בזמני הפנוי/מהבית, למעט ההשגחה על בחינות עבורה משלמים לי נסיעות. בקיצור, סביר להניח ש95% מכם מרוויחים יותר ממני.

התלוש שלי

תמיכה טכנית (= תמיכה נפשית למשוגעים) 6 ברוטו, אבל זה כרוך במשמרות שישי שבת וחגים. 10 שעות משמרת, אני מחוייב ל-5 בשבוע מדי פעם גם עושים 6 כשמבקשים ממני. יש תנאים די טובים: ארוחות, מונית אישית בשעות שאין תחבורה ציבורית, ביטוח מנהלים, ביטוח שיניים ועוד כל מיני דברים קטנים.

יכול להיות שאנחנו מרוויחים יותר

אבל בל נשכח ש-100% מאיתנו לא לומדים רפואה...

משהו שדורש השקעה

אבל משאיר זמן לנשום, מה שנראה לי שלא ממש קיים אצלך...

Benjamin Turner

New member
תקני אותי אם אני טועה, אולם את לא

לומדת מקצוע בן חמש אותיות שמסתיים בה'? להערכתי, זה הרבה יותר קשה מרפואה. אה, ואני נושמת, רק צריכה להזכיר לעצמי לשאוף-לנשוף-לשאוף-לנשוף

אני אתקן אותך באמת

כי בגלל שהמקצוע עליו דיברת אכן קשה ולא פחות מזה - מתסכל ומשעמם, כל כך סבלתי שהחלטתי לעבור לחוג אחר... ועכשיו אני גם לומדת קשה אבל סובלת הרבה פחות, וזה מה שמשנה לדעתי. אם בלימודים סובלים, מה יהיה אחרי כשנרצה לעבוד במקצוע?

Benjamin Turner

New member
וואלה, לא ידעתי ../images/Emo163.gif

אז מה את לומדת כעת? (אפשר במסר אם זה סוד
) לגבי סבל/חוסר ענין בלימודים, you're preaching to the choir, שהרי אני עצמי עברתי מחשמל לרפואה מאותו טעם בדיוק

Mi Sh Mi Sh

New member
יחסית סביר...

אני עובדת בש"ל והאמת היא שלפני שקיצצו שבתות וחגים הרווחתי מצויין ביחס לזמן שהייתי בעבודה. התנאים לא רעים בכלל, סלולרי צמוד ודי חופשי (בשביל ההגבלה היא מצויינת), הסעות, מאכילים אותנו יופי, ולמעם האמת אני עובדת 3-4 משמרות בשבוע, מגיעה למלא חורים מדי פעם, מגיעה לכל ישיבות הצוות והשכר כרגע נטו עומד על 2500 בממוצע. בקיץ כשעבדתי באמת הגעתי ל 4000 נטו וגם אז זה ב 5 משמרות לשבוע ולא יותר. מקווה כבר שיעלו לי את השכר לשעה...

leiny85

New member
אצלי...

מקבלת 4+ לחשבון בנק (עם נסיעות ואחרי שירדו כל שאר השמונצס). עובדת כל יום, שישי לסירוגין. משמרות משתנות (לפעמים 6 שעות, לפעמים 11). אה, כן עובדת בחנות יצירה (אומנות שימושית)... נעים מאוד!

ברוכה הבאה ../images/Emo20.gif

את משתכרת מינימום? בכל מקרה, זו משכורת מאוד יפה לעבודה כזאת.

למעלה