איך התחלתם?

איך התחלתם? ../images/Emo140.gif

רציתי לשאול קצת איך התחלתם אני פותחת לאנשים, בהתחלה עשיתי את זה בחינם כמובן לידידים וכו' אח"כ המורה שלי אמרה שכדאי לתת חייבים לקבל תמורה, אפילו אם סימלית והיום אני לוקחת משהו סימלי. אנשים באים כי שומעים מפה לאוזן אבל זה כמובן לא בכמות רצינית אולי תוכלו לספר קצת מנסיונכם... אשמח לרעיונות ובכלל לשמוע איך זה היה אצלכם ומה עשיתם? שבוע מקסים

אני פשוט החלטתי

שמהרגע הנתון ההוא אני מתפרנסת אך ורק מהקלפים. מכאן הקדשתי את כל כולי לכך - פיתחתי הרצאות, קורסים, ערבים חוויתיים החלטתי כמה אני גובה עבור כל דבר. אני חושבת שנקודת המפתח היא ההחלטה. זה לא תחביב זו אני, זו הפרנסה שלי.

ונקודה חשובה נוספת

התחלתי להתפרנס מכך לאחר כשמונה שנים שהטארוט היוו בשבילי תחביב גדול ורציני. למדתי המון התחלתי כשהרגשתי שאני ממש יודעת.

נכון :)

זו אמנם עבודה קשה ולא קל בכלל להיות עצמאית אבל הכי שווה בעולם כי אני עושה ומתפרנסת ממה שאני הכי אוהבת בעולם .

צ ל י ל 8

New member
אצלי זה בהחלט תחביב

ואני הנית לעזור לאנשים, גם בלי לקחת על זה תשלום, ועל זה יעיד פורום "שואלים את הקלפים" שמתנהל ללא כסף. אם מדי פעם יש ייעוץ בכסף, אחלה, אם לא אז לא. זה לעולם לא יהיה העיסוק העיקרי שלי, כי אי אפשר להתפרנס מזה, וכי זה לא כל עולמי. טוב לי שטוב לאחרים, וזה מספיק

רשף כשף

New member
גם אני עוסקת בזה כעיסוק צדדי

ולא עיקרי. פעם פעמיים בחודש אולי אני מצליחה להרוויח כמה גרושים אבל לא יותר מזה. בשביל פרנסה יש לי את העבודה האחרת בחיים הגשמיים שלי, הטארוט והחלומות הם בשביל הנשמה אבללא לפרנסה במקרה שלי. התחלתי במקרה ופשוט התמכרתי. מהיום שאני מכירה את הטארוט (בערך 5 שנים אחורה) ועד היום לא היה יום אחד שלא התעסקתי עם קלפים בצורה כזו או אחרת.

למעלה