איך התזמורת הטרופית?

davecom

New member
איך התזמורת הטרופית?

הם הופיעו באוגנדה השבוע ומופיעים שבוע הבא בחאן. נראה לי שכתבנו עליהם משהו השבוע פה.

G4rfi3ld

New member
תכלס לא משהו

למרות שנילס מפון פייבלס התלהב מהם, אז אולי אנחנו סתם ציניים וביקורתיים מדי.

X A I M

New member
חרא להקה, עושים תועבות עם קוקוסים. ר"ל

לאחר כיבוש אוגנדה, המנוולים הפוסטציונים של התזמורת הטרופית של איליאן פאנסאנסוי, באים לחלל את מועדי ישראל, בעיה"ק תובב"א. בוז לשירי חג במתכונת תרבותם של אבות אבותינו הציידים הנאטופים. קריאות לעזרה ושאגות קרב על רקע מוסיקה כלית מטרידה בליווי חריקות היסטריה יבשות על כלי נשיפה. הטקסטים צנועים אך מתיימרים, האווירה דחוסה ובלתי אפשרית, המקום היחידי הוא מקום לדאגה. טפו. יום שלישי 22 למאי (ערב שבועות), 21:00 הזירה הבין תחומית החאן הקטן, ככר דוד רמז 2, ירושלים. יהוא ירון (שישה נגנים שמחים, גוטל בוטל, רות דולורס וייס)- בס עסיסית עידו עזריה (קראטה בנד, שתוק! האוזן) - קלרינט צלוי סתו בן-שחר (חברים מצוירים) - מתאבנים וכלי הקשה חיים רחמני (בית שלישי, יסמין אבן)- גיטרה צימחונית שייקו (ריבר סטיקס, ג'ופיטר) - מטעמים משנות השמונים בוריס מרצינובסקי (פאניק אנסמבל, צ'ארמינג הוסטס) - אקורדיון ממולא עופר סמילנסקי- אלקטרוניקה קיצית רעננה טליק - נביחות קולינריות

G4rfi3ld

New member
תודה חיים

יהוא מנגן גם בפאניק אנסמבל, תוסיפו לכם להודעות.

X A I M

New member
לא משהו, אה? זה יעלה לך

באירוח לייב של התזמורת בהרכב מלא!!! על השולחנות של האולפן כולל זחילה במנהרות הביוב המובילות לשם. יהוא מנגן בעוד עשרה הרכבים. גם אני, וגם כל שאר נגני התזמורת, משתתפים בעוד פרויקטים אני יכול לארגן רשימה מפורטת, אם אתה רוצה. אתה מגיע ביום שלישי?

G4rfi3ld

New member
מה אני אעשה?

אולי אבוא אז ביום שלישי ואראה אם הדעה שלי משתנה ל"משהו משהו". כל התזמורת לא נכנסת ממילא לרדיו (פיזית). אתה ובוריס תמיד מוזמנים, גם בלי סלבז לוהטים מאיזור סן פרנסיסקו.

מנהרות הביוב שלנו הן שוס

באמת צריך לפרסם תצלום שלהן מתישהו. ככה אנחנו חונכים את המגיעים לרדיו. סוג של א"ש לילה. אבל יש גם אופציות אחרות, ארוכות יותר, אם מתעקשים.

למעלה