איך התוודאתם לברי?

איך התוודאתם לברי?

ממי שאני מכיר אני יודע שלכל אחד יש סיפור אחר איך הוא התחיל לשמוע את ברי .... חבר שהמליץ, חברה, קנייה אקראית ... לאחר פשפוש ארוך בזכרוני אני חושב שזה התחיל כששמעתי את בצהריי היום בהופעה חיה והייתי חייב את השיר פשוט חייב. כמובן שפרחח כמוני חיפש בתוכנות כאלה ואחרות ולאחר שלא מצאתי החלטתי לקנות את הדיסק הכפול בהופעה כשאני מכיר מתוכו אולי 3 שירים .... הסתבר שיצא טוב (= איך אתם התחלתם לשמוע את ברי?

כן כן סליחה....

חיחיחי עכשיו תחשבו שאני איזה מתחילן ..........(= דרך אגב אלה שפירשו את השיר וקשרו אותו לקונוטציות של אונס הרסתם לי ת'שיר
אבל אולי במקום להעמיד ולפדח אותי על הטעות , אולי תכתוב איך התחלת לשמוע את ברי ?

Bob girl

New member
רקק רציתי לבדוק! :)

דבר ראשון! אני בת.. ואל תטעו את עצמכם עם בוב... בוב זה משהו שפשוט יצא! ולשאלה איך התחלתי לשמוע ברי! יום אחד הסתובבתי עם אחי בפאוזה שבחיפה. חנות הדיסקים הטובה ביותר! (תבואו! יהיה לכם כיף!) וקנינו שלל דיסקים וביניהם- חם על הירח! שמעתי והתאהבתי! מאז קניתי עוד דיסקים שלו והוא הפך להיות האומן שאני הכי מעריכה והכי אוהבת לשמוע! הכרתי אותו גם לפני זה מאחים שלי אבל לא יותר מדי הקשבתי לו. :)

באמת חנות מצויינת

אני חייב לציין שמתוך השוואת מחירים שערכתי פעם בכמה דיסקים פאוזה יצאו די מנייאקים במחיר אבל היא פשוט גן עדן לאוהבי מוזיקה.... אפשר לשמוע 30 שניות מכל שיר- מכל דיסק בחנות לשחק במשחקי פלייסטישין חדשים להשכיר ולקנות סרטים ולגלוש באינטרנט (העמדות תמיד תפוסות )= ) חחח מההודעה הזאת עוד תחשבו שאני עובד שם

Bob girl

New member
זה באמת נשמע כמו פרסומת לבורגר ראנץ

ואל תשאל מאיפה האסואציה

אממ...

האמת היא שמאז שהייתי בת 4 ככה, אח שלי היה שומע אותו, אבל אז עוד לא התלהבתי ממנו... מי שבאמת הכניס אותי לעניין היה דווקא בן מהפורום, הידוע בכינויו:ben4ever . אבל מאח שלי סחטתי כמה הבטחות להופעה כשהוא חוזר לארץ(שאלוהים יודע מתי זה יהיה)

ben4ever

New member
../images/Emo13.gif שמח לשמוע שזה בא בגללי

עכשיו כל מה שנשאר לי זה לשכנע אותך לשמוע פורטיס שאת כל כך לא סובלת (איך אפשר לשנוא את פורטיס!?!), והכל יהיה יופי טופי

naftalit

New member
אז הרבה הכירו מהאחים??

גם אני..אח שלי שמע אותו המון ומאז שהייתי עוד בגיל 9 הייתי שומעת אותו בכל מקום בבית! ובכלל שמעתי מוזיקה איכותית-רוק עברי ולועזי, אבל אז שנאתי תמוזיקה הזאת-חשבתי שזה סתם מנפח תאוזניים והמילים לא קשורות (אהבלה שכמוני!), ואז יום אחד מצאתי את עצמי מחטטת לאחי בדיסקים ומשמיעה כל מיני במערכת, ואז הגעתי לדיסק "חם על הירח" ו-ה-ת-א-ה-ב-ת-י
ראיתי את הדיסק וגיליתי ש.. מיסטר ברי סחרוף הוא זה שכתב והלחין את השירים (רובם) וישר שדדתי את אח שלי ולקחתי לו את כל הדיסקים של ברי (ויש לא כמעט את כוולם) והתחלתי לשמוע אותם בטירוףףףף ומאז הכל כבר ידוע....

ענת1986

New member
לא, לא כולם ../images/Emo3.gif אצלי זה התחיל לפני

שנתיים בערך בל"ג בעומר. ישבנו סביב המדורה כמה חבר'ה ומישהו התחיל ניגן כל מיני שירי מדורות, ובינהם את "חלליות". נדלקתי, אהבתי. למחרת כבר סימנים התנגן לי במערכת. את "נגיעות" קניתי ראשון ובהמשך את שאר הדיסקים... וככה התחיל סיפור האהבה שלי עם ברי
.

נאמ:]

הדיסק הראשון היה 'הכל או כלום',שהוא היה של אחיות שלי.אחריו באו 'האחר' ו'סימנים של חולשה'(שסימנים הגיע בטעות כי לא היה את 'נגיעות' בחנות.ברוך השם!.)

T S F1

New member
אני לא הכרתי את ברי מאחי..

למרות שהוא גם אוהב אותו... ובמקרה יש לו את כל הדיסקים.. אז זה חוסך לי הרבה.. :) אני הכרתי את ברי דרך 24.. לפני שהוא התמסחר... שמעתי את כמה יוסי והתאהבתי.. גנבתי לאחי את הדיסקים וחרשתי עליהם.. :)

T S F1

New member
למען האמת, זה לא חסך בכלל...

כי בסוף אחי גילה שאני גונבת לו דיסקים.. אז עכשיו אני עובדת על לקנות דיסקים משלי...

ענת1986

New member
וואו, זה היה מזמן!

אפילו אני שכחתי מזה. היה נחמד לקרוא שוב... בכל מקרה- יש הרבה אנשים חדשים, אז השרשור הזה בכלל לא מיותר

למעלה